🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 324
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
За мен проблема не се крие само в подвикванията, които няма спор са дразнещи за зрителите най-малко. По-големия проблем е в пристрастността на коментарите в голяма част от дуелите.

# 91
  • Велико Търново
марулета, благодаря за мнението ти. Просто няма как да не се съглася с него.

Тя каза на групата, че иска да бъде и да гласуват за нея. Дали те щяха да се съобразят или не, не зависеше от нея. Как това се различава от разрешените групови стратегии?
Значи можеш да наговаряш хората да гласуват за еди кой си, но не можеш за себе си. Друго е да пуснеш глас в урната за себе си, мислех че това е забранено.
Ами това са правилата - стратегиите са разрешени, но самопредлагането е забранено. И да, да кажеш "искам да бъда аз, гласувайте за мен", си е чисто самопредлагане. А много малко преди това им беше казано за това правило, не е да кажеш, че е било преди 2 месеца, че да са забравили. Даже Иван изрично им каза - за каквото и да било. Не им каза за писмено или устно самопредлагане се отнася, но това по-скоро означава, че е за всички случаи. Пък и наистина със сигурност отделно им е обяснено с по-големи подробности и не би трябвало нещо да ги оправдава. Лошото е, че следващия път ще го отнесе целият отбор, който и да е той.

Ох!... С тези подвиквания, верно че дразнят.
Иване, знам, казвали сте не един път, че по този начин мотивирате и надъхвате, но не, лъжете се. Много често думите ви може да повлияят точно обратно - демотивиращо и спихващо. И вземете сменете малко репертоара, че вече осма година все не можете да повярвате. Grinning Пък... малко ли неща видяхте?

# 92
Иван ако наистина е той ,1000 пъти сигурно съжали, че изобщо писа тук. То бяха абсурдни искания за смяна на времето на излъчване, въпреки че това изобщо не зависи от тях. То претенции за други водещи,пък други да бъдат игрите,изобщо голямо мрънкане при положение, че в сегашният сезон от продукцията са уважили почти всичко,което се е искало за предишни сезони.

# 93
Абе само мен ли не ме дразни коментарът по време на игрите?? Дали, защото гледам от 6ти сезон или по друга причина, но даже ги намирам за златната среда така да се каже. Сценаристите дават абсурдни коментари на Димо и Ралица от ИВ и там се преиграва жестоко. Владо Карамазов пък доста беше оплют, че е много вял (въпреки че на мен и така ми допадаше), но Иван и Андрей ми се струват някъде по средата. Не мога да си представя какво им е на участниците, които го чуват, но мен като зрител изобщо не ме дразни. Пристрастията също не ми пречат, защото ми се струва абсолютно невъзможно да ги няма.
Прави ми впечатление, че има доста промени в правилата, но съм доволна. Два дни дуел не ми харесваха изобщо. Нямам търпение да видим как ще мине тази седмица вече с многото задачи и всичките му ритуали.

# 94
Аз още не мога да свикна с липсата на щита от SDI, новите спонсори, не ги запомних кои бяха…Ако и кошниците с провизии не са от Лидл, не знам как ще преживя тоя “продуктово-позициониран шок”…😀🙈

Иначе, съвсем сериозно, според мен, малко предозираха със Стоичков. Особено като видях и промото за тази вечер. Лично мнение. Не оспорвам професионалните му успехи, просто искам повече ефирно време за участниците, а не подобни орязани сцени от ключово моменти, като снощния избор на ратай от старите герои…Не чух аргументите на групата, а за мен това е есенцията на предаването. Особено в този сезон, с право на открити стратегии.

# 95
  • Велико Търново
Leona, Иван не пише за първа година тук. Със сигурност и чете редовно. Така че - има тренинг да чете хейт. Който пък сега нито е чак толкова много, нито толкова ожесточен Grinning А и да не забравяме, че във Фейсбук е много по-зле по принцип.

Butterfly_🦋, Groupama застраховане... в случай, че не можеш да заспиш Joy И не са кошници, а щайги.
На мен ми е много смешно това "щайги". Знам, че така си се наричат, ама ми е смешно Satisfied

# 96
Последното, което ме дразни в поведението на Иван и Андрей са коментарите им по време на дуелите.
Много повече не ми допадат опитите им за манипулация на зрителя против определен участник. Още няма да ви простя Иване за Росица и зайчето как я изкарахте едва ли не убийца на животни. Ами в миналия сезон, онази плачУщата с кривите пръсти как пък я подбутвахте и как се насъскаха всички срещу Пламбата, че й бил развалял семейството. Пък тя май още преди това го развалила. Като това са само малко от примерите.

# 97
А, Иван не знам дали е писал в темите за Фермата, не помня. Но беше активен в темата на Съни Бийч, знае си той, че тука си мрънкаме. И все пак въпреки, че е анонимен форум наистина коментарите са много "меки" в сравнения с хейта и обидите във ФБ.

# 98
  • Велико Търново
А, да, може и да бъркам темите. Но така или иначе е той, а и дори да не е писал досега, няма как да не е чел, така че едва ли чак съжалява. Пък и не виждам защо. Каквото и да си говорим, дори само това, че са се съобразили с желанията на зрителите, е добър ход. Не че имат голям избор, защото все пак нали за зрителите го правят това предаване...

# 99
Иван ако чете, моля да обясни на Андрей, че вече осми сезон очаквам да научи произношението на думата "седмица".
Дали ще има девети сезон, не знам, но ако има, вероятно отново ще слушаме за фермера  на "се'м'цата ". 😬

# 100
Ооо, вярно, щайги бяха.😀
Това за ”сеемцата” е много вярно. Наистина така го казва.😀

# 101
И аз благодаря за темата! Засега нещата ми харесват, спокойно е, макар че няколко пъти се *намекна*, че ни очакват скандали и кавги, но се надявам да са в *умерен* мащаб Sweat Smile ! Отново да кажа - невероятно място са намерили от продукцията тази година, много ми харесва. Ако наистина Иван/Андрей чете/пише тук, то искам да благодаря за промените във формата, и най-вече за връщането на Алманаха. Единственото нещо, което искрено се надявам да се премахне като практика, ако има следващи сезони, е това ранно изгонване на участник - още в началото. Изключително неприятно е да си преминал кастинг (всичките етапи), да ти направят визитка, да се подготвяш да влезеш, и накрая да отпаднеш още преди да си влязъл. Поне една седмица престои всеки заслужава, поне според мен. Всичко друго засега ми харесва!

# 102
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Иван ако наистина е той ,1000 пъти сигурно съжали, че изобщо писа тук. То бяха абсурдни искания за смяна на времето на излъчване, въпреки че това изобщо не зависи от тях. То претенции за други водещи,пък други да бъдат игрите,изобщо голямо мрънкане при положение, че в сегашният сезон от продукцията са уважили почти всичко,което се е искало за предишни сезони.

Иван е.Многократно е писал из темите на предаванията,които продуцират.
И аз го съжалявам човечеца,честно.
Един път ще влезе в темата за 5 месеца и ще го залеят с глупави претенции от рода на 'Сменете часа на излъчване" (сякаш зависи от тях), дайте ни нови водещи (защо,какво им е на ИиА?), Стоичков бил простак (същия този човек,който прослави мизерната ни държава из цял свят...простак бил,а вие като сте толкова умни,какво сте направили за човечеството и българщината?), това не било ок, онова не било ок (като не ти харесва,кой те кара да гледаш).

Аз пък виждам промяна от предходните сезони и всичко това направено ЗА НАС, да ни е по-забавно и интересно.
Вслушали са се в съветите ни,желаниятя ни и ето,съобразяват се хората.

# 103
  • Велико Търново
Точно така. Промяната се вижда и със сигурност е към по-добро. То вярно, че е трудно да се угоди на всеки един, но някои мрънканици идват в повече. Сякаш, за да докажат, че на българина все някой/нещо му е крив/о.

# 104
  • София
Успех на И/А с този сезон!
Той е вече заснет, но е важно как ще се представи като рейтинг. Засега тръгва много силно.
Радвам се, че върнаха нощните дуели в един ден, това си е класика, както и връщането на Алманаха в дуелите (и без идиотския бутон) и това че започват от нулата всичко. Изобщо връщат се към първите сезони.
Имало смисъл значи от тези фермански анкети тук миналия сезон. 😉

Едва ли Иван ще се разсърди от критики или глупави въпроси, то във фейса е нещо страшно, тук е много по-премерено и градивно като цяло. И винаги е било така. А и той е претръпнал.

Абсурдно е да се сравняват ИВ и Фермата. Съвсем различни концепции. Фермата е точно това и в това и е чара. А който мисли, че е лесно да се сече или кове, нека да се пробва. Изисква се страшна издръжливост.
Имало е много фермери, готови за битки и в ИВ, но както писах, това няма никакво значение, защото тук се иска и много социална игра и много умения от живота. Игрите тук също така са много по-честни, а чисто като водещи И/А са класа над Димо и Ралица, да ме прощават последните.

Относно Стоичков. Голям спортист и голям българин. Избиха рибата с него, аз лично съм много доволен от неговото участие до момента. Много бързи скъси дистанцията и си личи, че е народен човек, носи го в себе си. Някои неща не са пози, то си личи. Или го имаш или го нямаш.

Една критика:
Не може да се гони човек, още не влязъл във Фермата. Всеки трябва да получи своя шанс, след като е бил одобрен и му е направена специална визитка. ОК, това се прави за голям интерес още в началото. Битка с голям залог, съответно и по-висок рейтинг, НО все пак ми е жал за тези хора, защото в една/две битки може да нямаш и късмет и ден. Не може така от вратата за краката.

Общи условия

Активация на акаунт