🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 236
  • 523
  •   1
Отговори
# 420
  • Sunshine state
И като е обща, та нали има порцион някакъв? Нали вече са й сложили? Какво толкова стана, че не можеха да започнат, защото й останали 2 минути да си изпере нещо? Беше си за заяждане, не беше заради злоупотребата в конкретния случай. Да си разделят на порции и всеки да си яде неговата.

# 421
  • Варна
И като е обща, та нали има порцион някакъв? Нали вече са й сложили? Какво толкова стана, че не можеха да започнат, защото й останали 2 минути да си изпере нещо? Беше си за заяждане, не беше заради злоупотребата в конкретния случай. Да си разделят на порции и всеки да си яде неговата.
Не знам. Не успях да гледам, говоря по принцип.
Най-вече за случая, когато отделно бяха решили да си правят питки само за тях.

# 422
Аз да питам как при тези "сурови условия"според продукцията,  Альона и Елена си накъдриха косите?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 08:54 от Nona M.

# 423
  • София
С една серия назад съм и не ги гледам изцяло, но ми направи впечатление колко плитка беше сценката и рекламата онзи ден, когато менторът ги оценяваше за щайгите от лидл и обясняваше как трябва да пръскат с този препарат, с онзи препарат. Накрая в кадър дори останаха няколко секунди, в които се видя как чете от листчето и на последната дума си вдигна главата.
Също при инспекцията ми направи впечатление и как изкритикува момичетата, че дъските не се застъпват на стената. А някой изобщо казал ли им е, че трябва да се застъпват? Това е работа първо на чорбаджията и после той да инструктира отговорника на групата. Момичетата няма как и откъде да знаят, че дъските трябва да се застъпят. Доста тъпо са измислени половината неща.

# 424
  • Буркина Фасо
другата група застъпваха ли дъските? на своя глава ли са го направили ?

# 425
  • Вестерос
Застъпваха, защото така се прави

А за новите,да напомня, можеше да звъннат да питат Ники как да правят. Имат такова право. Най-малкото и при поставяне на задачите можеше да питат също.

# 426
Абсолютно,имаха право да питат,както и за разсада. Финци им каза, че не се сади по обяд,ако са се съмнявали че той иска да ги саботира можеха да се обадят на Бети. Те не пожелава да питат нищо или поне на на нас зрителите не ни беше показано,ако са звънели за нещо

# 427
  • София
Няма как да питаш за нещо, за което не подозираш. Те откъде да знаят, че трябва да се застъпват? Признавам, че аз също не знаех, макар да съм виждала стотици пъти по филмите как техните дървени къщи са със застъпващи се дъски. Ако им бяха дали еднакви инструкции, тогава щеше да се види кой как се е представил.

# 428
  • Вестерос
Ами нали затова имат фермер с лист и химикал, който да се сети да пита още в началото какви са изискванията за една стена как да се прави. Близко до акъла е. Сигурно и чертежи им дават някакви... Едва ли само три дъски, два пирона, чук и айде 🙄
Какво значи еднакви инструкции, Яни и. Калин бяха заедно с Ники при поставяне на задачите. Едва ли са дърпали Яни после да му дообяснявят..

Проблемът на новите е, че са самоуверени и малко горделиви, само пооткрадват нещо, ама не смеят да питат много, много вече. А на Аксения тъпотията с градината даже не ми се коментира, след като й казаха изрично, че не се сади на обяд. Ама тя да си свърши работата, но че е свършена като кучето на нивата, няма проблем

# 429
  • София
Яни знае от неговия сезон, но Калин като видя те как го правят, трябваше да се замисли и да пита. Същото важи и за градината, тези 8 минути разговори са дадени най-вече да изравнят знанията между стари и нови т.е. допълнителна помощ за новите.

# 430
Отборът на новите се състои от млади хора, които нямат опит. Аз знам за саденето покрай цветята на балкона. Научих се, когато нямаше кой друг да го прави. Те още са неопитни. Как да видят кой какво и как прави, като и идея си нямат за тази работа.  Мъжете в отбора на старите още в началото си припомниха как са го правили в някой от сезоните.
Аксения я предупредиха няколко пъти да не сади по това време, но тя с рогата напред.

Ако стопаните искаха задачите да са изпълнени перфектно, трябваше да ги инструктират. Явно има заложени капани за новите.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 10:26 от LadyCharming

# 431
  • Буркина Фасо
четене с разбиране му се вика.
тази година май ще го практикуват от първи клас.
ако не искаш да ти духа през дъските нормално е да ги застъпваш. а предполагам, че и така са изработени - за застъпване.

# 432
То дори и не е само застъпването,на тяхната стена се виждаха сериозни фуги. Това все пак е стена,как се предполага да    пази от дъжд и вятър като има разстояние между  дъските от по няколко милиметра? За това естествено е виновен Калин, с кой акъл сложи 2 жени да правят стена??

# 433
Яни знае от неговия сезон, но Калин като видя те как го правят, трябваше да се замисли и да пита. Същото важи и за градината, тези 8 минути разговори са дадени най-вече да изравнят знанията между стари и нови т.е. допълнителна помощ за новите.

Точно така. Старите едно нещо объркаха и успяха да го коригират благодарение на опцията за съвет, а новите не се възползваха от нея, въпреки че грешките им бяха навсякъде. Сякаш номера беше да се отхвърли работата без много мисъл за качество. Може Калин да си е мислил, че Мирела и Симона няма да се справят със застъпването на дъските, за това да не е променил концепцията, което отново ни връща на въпроса, че задачите не бяха разпределени правилно. Сигурно ще си вземат поуки. Първото фермерство винаги е най- трудно.

За мен беше изненада изборът на Георги за втори дуелист. Мислех, че ще се насочи към Гечо. Самоувереността му е завидна, ще видим довечера, дали е чиста глупост или ще ни изненада с представяне. Ще викам за него.

Много ме подразни Камелия, когато даваше насоки на старите кого да дръпнат за дуел от техния отбор.

# 434
  • София
Пуснах нова анкета

M A D D Y,
мерси за зодията на Нина. Лека-полека ще се попълни всичко. Simple Smile
За Хепи Ванче явно е техническа грешка. Разбира се, че е Дева.
Дам, аз я чух Аксения какво каза за Скорпиона и пак си проверих инфото. Ами на страницата си във Фейсбук, Аксения е публикувала, че рождения и ден е на 23 октомври. А според зодиака, 23 октомври е все още Везни. Тя явно е на границата... Не знам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт