Любовен проблем

• 14 319
  • 364
  •   1
Отговори
# 45
Аni_1990, аз не съм съгласна с обидните коментари горе по адреса ти. Просто си попаднала на лош човек... Той не те познаваше добре, че си обидчива, плитка ти е сръднята, а отначало канеше те да живееш при него. Това не говори добре за него.. В една връзка е много обидно, когато приятелят ти хвали друго момиче, колко е умно или колко е красиво... Това е дразнещо, а кам ли да коментира те относно работата, каква да ставаш... Поведението ти е било съвсем нормално с тръшкане на телефона и прочее... Грешно е само дето започна да го търсиш и да се опитваш да го върнеш. Той не е за теб.

# 46
Futbolero_B, и защото  ти си изфантазирал някаква хипотетична ситуация на базата на нищо смислено, значи пичът ѝ бил казал, че е тъпа? А същевременно споделяш, че ти самият водиш разговори с жена си как би взимала повече пари в друга сфера. Може пък техният разговор да е бил в същият тон, но авторката се е засегнала, защото е от типа хора, които незнайно защо приемат като лична обида хвалба изказана по адрес на друг човек.

# 47
  • Агент под прикритие
emma1, стъпването по яйчени черупки за някой, само защото бил еди-какъв-си, никога не свършва добре. За този, който стъпва...
Това, в случай, че смяташ, че някой в този живот е длъжен да стъпва по такива заради теб.

# 48
Разбира се много е важно как и ти си реагирала.

За мен има интелигентно и неинтелигентно тръшкане. Много е тъпо това, което според мен по-често жените правят - цупене и чакане той да се сети какво е направил. Това е детско.

Вариантът който е пичовски и малко жени го правят, но е най-добър - отиваш и му казваш директно. Пример : не ми хареса, че ми даваш наклон какви професии да избирам, да ми търсиш работа без аз да искам, а това, че само хвалиш други с различни от моята професия ми говори, че не уважаваш моят избор и усилия. Което е недопустимо за мен.

Ето това за мен е начинът.

КАто гледам послените мнения - ами точно това казвам. Много е важен абсолютно целия контекст - какво точно й е казал, с какъв тон, пред други хора или насаме, имало ли е ултиматум (щото тва да й намери работа без да я пита, звучи като ултиматум). Всичко е в детайлите. Нека опише ситуацията.

Детайлите ще покажат дали авторката е била наистина обидена или тя е прекалено обидчива.

# 49
Да, признавам грешката си. Но когато идва от най- близките ти хора боли ... Реално не мисля, че го е казал с лоши чувства. Но не само това, просто се дразнех на това, че не се виждаме, разбирате ли... Знам че работи, но и той започна да ми затваря телефона и т.н Не мисля, че е нормално да кажеш на половинката си, че имаш много работа и че не може да се видите следващите 2 3 4 седмици, и да отидеш вечерна на кръчма ...

Futbolero_B, и защото  ти си изфантазирал някаква хипотетична ситуация на базата на нищо смислено, значи пичът ѝ бил казал, че е тъпа? А същевременно споделяш, че ти самият водиш разговори с жена си как би взимала повече пари в друга сфера. Може пък техният разговор да е бил в същият тон, но авторката се е засегнала, защото е от типа хора, които незнайно защо приемат като лична обида хвалба изказана по адрес на друг човек.

# 50
Натъжих се от историята ви. И при мене се случвало подобно нещо. Не съм чела коментарите на други съфорумци, но със сигурност са ви дали адекватни съвети. Моите съвети са да го оставите на мира и да го забравите. Не заслужава изобщо вашето внимание и любов. За мене такъв човек е нестойностен. Поне навреме сте видели истинското му лице. Трябвало е поне да ви отвори вратата и да ви повика такси и да ви придружи до автобуса заради вашата безопасност, тъй като било нощ. Пълна отрепка е за мене. Радвайте се, че сте се отървали от такъв идиот. Изпращам ви много прегръдки. И това ще мине и ще осъзнаете каква късметлийка сте, че сте се отървали от този идиот.

Да допълня - никога не бих пътувала през нощите да търся обяснение от някого защо е постъпил така. Бих пътувала късно вечерта и през нощта за моя близка приятелка, ако е наистина пострадала тежко. Не бих рискувала живота си. Нощно време има всякакви изроди. И също така когато някой не ми вдига телефона и/или не ми отговаря повече на съобщенията ми, тази връзка приключва за мен. Очевидно е, че не иска да има нищо общо с мене. "На сила хубост не става".

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:33 от Jennifer_w

# 51
  • София
Умно си постъпила, че от втория месец не си се навряла да му прислужваш.

# 52
  • София
Аni_1990, аз не съм съгласна с обидните коментари горе по адреса ти. Просто си попаднала на лош човек... Той не те познаваше добре, че си обидчива, плитка ти е сръднята, а отначало канеше те да живееш при него. Това не говори добре за него.. Тя е обидчива и се сърди като 10-годишно, но той бил лош?!? Никой не е длъжен да търпи вечния пубер. В една връзка е много обидно, когато приятелят ти хвали друго момиче, колко е умно или колко е красиво...Само ако си комплексар/ка. Това е дразнещо, а кам ли да коментира те относно работата, каква да ставаш... Поведението ти е било съвсем нормално с тръшкане на телефона и прочее... Да, ако е на 15. Грешно е само дето започна да го търсиш и да се опитваш да го върнеш. Той не е за теб.

Разбирам мъжа, че не иска повече да се занимава с нея.

# 53
Приключих с теб ! Не сме един за друг... Просто земята се срина на мен. Той беше най-хубавото нещо което ми се е случвало... Не исках да го загубя. Реших да отида и да говоря с него очи в очи, пристигнах в 9 вечерта във въпросният град но той дори не пожела да ми отвори, помолих го поне да слезе , тъй като автобуса ми е в 12 вечерта а на вън е тъмно. Отговори ми -Няма да сляза и няма да ти отворя, да се научиш да не идваш без предупреждение!

Той ти е казал как стоят нещата в прав текст. Защо се подлагаш на това унижение?

Ако съм на теб, ще забравя, че съществува този .....хмммм човек.

ПС: Що за идиот трябва да си да оставиш човек на вън по тъмно и дори да не слезеш да говорите или да го пуснеш вкъщи?!?
Прочетох дотук. Ако някой отхвърлен ухажор или бивш потропа, ще му отвориш ли да го приютиш на топличко и светло? Аз не. Защо ме притеснява и нахалничи?!

# 54
И реално май наистина съм доста тъпа, щом и още едно висше записах, за да му се доказвам...
Викам си може би това иска ... е явно и това не е искал...

Да, признавам грешката си. Но когато идва от най- близките ти хора боли ... Реално не мисля, че го е казал с лоши чувства. Но не само това, просто се дразнех на това, че не се виждаме, разбирате ли... Знам че работи, но и той започна да ми затваря телефона и т.н Не мисля, че е нормално да кажеш на половинката си, че имаш много работа и че не може да се видите следващите 2 3 4 седмици, и да отидеш вечерна на кръчма ...

# 55
Е без да се обиждаш, но това е мега нийди. И тъпо. Не може да записваш висшо и като цяло да си променяш същността (а висшето е солидна част от същността) заради друг човек. Може само да се промениш дотолкова, че като живеете заедно да не се дразните в битовизмите.

# 56
Прочетох част от коментарите и изглежда, че вие сте се лепнали наистина за него. Мъжете не обичат такива жени лепки. По принцип никой не ги обича. Мъжете не обичат една жена постоянно да им се обажда, да им пише и т.н. Моментално се отдръпват от тези жени, защото ги смятат за досадни и обсебващи. Когато имам някакво взаимоотношение с мъж, чакам той да ми се обади и/или пиши. Ако нямам какво важно да му кажа, нито му се обаждам, нито му пиша. Всеки си има своите ангажименти и на всеки времето му не стига да свърши дадените си лични ангажименти.

И наистина ли сте записали висше образование заради него? По-глупаво нещо не съм чувала. Висше образование се записва, когато имаш вътрешен копнеж да се развиваш.

# 57
В една връзка е много обидно, когато приятелят ти хвали друго момиче, колко е умно или колко е красиво...
Да, сигурно за човек без грам самочувствие е обидно.

# 58
Не бих казала, че нямам такова. На 25 г. стартирах собствен бизнес съвсем сама, което е доста по трудно отколкото да се запишеш и да изкараш едно висше образование за нашата малка страна. Просто го усетих като провокация леко от негова страна и ми стана неприятно.
В една връзка е много обидно, когато приятелят ти хвали друго момиче, колко е умно или колко е красиво...
Да, сигурно за човек без грам самочувствие е обидно.

# 59
Може би е било заради тона или начина, по който е било направено, не заради сравнението само по-себе си.

Общи условия

Активация на акаунт