Любовен проблем

• 14 209
  • 364
  •   1
Отговори
# 360
  • Далечният изток
Чакай сега... Джерамито да се развихри. Нали обсеби темата вече...

Блян съм аз може би... Зеленооко блонди Grinning
Както и всички като мен, Джерами, горкичкия...

# 361
Пичът ще си зареже бизнеса заради няква кифла да иде при нея, тва ще стане, ама някой друг път.
Иначе и той не е стока, нито я е приемал нс сериозно, ама тва е дъвкано многократно из темата, а и авторката едва ли чете още.
Авторката чете не се притеснявай ! И въпросната "тъпа авторка" е работира в най големите компаний в Америка ( за тези които не знаят) И авторката е била с мъже с бизнеси и с R8 и със S classi ( съжалявам ако подразни някой ) но не съм била никога за пари и никога продажна !

Ани, сериозно ли?
Хайде да не се лъжем така детински.
Та в Америка( предполагам, че визираш САЩ, защото Америките са две, и са континенти), там R8 и S Class( i -то го пропускаш) карат неграта от гетата и гангстерите.
А компаниЙте са много….или казваш да отворим Forbes и от там да си представим списъка с работодателите ти.

# 362
  • Paris, France
По принцип смятам, че се мести този, когото другият може да издържа с настоящата си работа, докато намери друга на новото място. Тя дали би могла да издържа момчето финансово? Grinning
Той искаше да ми поеме всичко, ама аз нали имам чест .... исках да си спестя някой лев ... поне за 3 месеца

След работа в големи компаниЙ в Америка и излизане с мъже с бизнеси, нямаш спестени левове или долари за да живееш 3 месеца без да работиш? И се натискаш на някакъв със замиращ бизнас?  Хубаво имаш чест, но гледам да спестиш някой лев за черни дни!

Не си готова за връзка.

# 363
  • София
Не знам дали е психопат, пиша само, че има признаци, но boyfriend материал със сигурност не е. Не виждам нищо прекалено в желанието на момичето да прекарва време с приятеля си, да отидат някъде само двамата, да си прекарват добре и да си създават хубави спомени, а не да му става буфер на проблеми и негативи, или да бъде критикувана. Все нормални неща. И да, леката ревност гали мъжкото его, но мъжете не обичат приятелките им да ревнуват от всяка хубава жена и да им създават излишни драми, по-скоро се дразнят от това. Обичат да им е спокойно и да бъдат обгрижвани. А този Убостник сам провокира ревност и драми, като я подкача и сравнява с други, харесвани от него жени. Какво по дяволите?! Малко са му явно грижите около бизнеса и семейството, та си създава драми и в отношенията с приятелката. И накрая тя го ядосвала.. добреее. 😂 Ако му мине номерът. Добре, че тук не е минал, макар и авторката да е можела да го разкара по-зряло. Но, ако няма опит и вижда емоционално поведение от средата си, както сама написа, е разбираемо, защо е реагирала така. Ще се научи.

Всъщност авторката е разкараната, и отгоре на всичко не може да се примири, въпреки че човекът не бил стока.

За живеенето заедно, има много хора, които след 2 месеца търсят тази стъпка. Дали неговото е било егоистичен ход или порив към човек, когото е харесал, няма как да знаем. И двамата са показали нечитаво поведение, но ето че той слага точката, а тя реве за нещо, дето уж не става. Това е по-показателно от всичко останало в историята.

# 364
Пичът ще си зареже бизнеса заради няква кифла да иде при нея, тва ще стане, ама някой друг път.
Иначе и той не е стока, нито я е приемал нс сериозно, ама тва е дъвкано многократно из темата, а и авторката едва ли чете още.

Спечели ме съотношение и с такова ме загуби!
Въпросното момче има умиращ бизнес от 5 г. И съм била наясно, че рано или късно ще ни е трудно... Но не съм се отказала от него както виждате!
Ани, а защо не си се отказала, след като той се е отказал?
Не може да има връзка от един човек, двама трябват, а вторият е избягал от връзката.

Общи условия

Активация на акаунт