Потопете се в топлите вкусове и аромати на есента с Краве Сирене Président

• 14 381
  • 317
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Сирене Президент (защото е по-мазничко), шепа орехови ядки, две шепи листа босилек, но става и с копър, магданоз или други любими зелени подправки. Пасира се прибира в хладилника за мазане на филийки Blush Повърхността на съда за съхранение може да се залее с малко зехтин, за да не потъмнява босилека.

# 271
  • София, Дружба 2
Обожавам сирене и го комбинирам почти с всичко. Сега, през есента по-често правя салата от печени чушки с малко оцет, малко зехтин, магданоз и натрошено сирене Президент.

# 272
Едно от любимите ми,и най-лесно и бързо ястие със сирене,е запечено на тиган.Такъв,с незалепващо покритие,се нагорещява много добре.Когато това се случи,се поставят плочки сирене.Когато добият приятен загар се обръщат.Много си върви със зелена салата.

# 273
  • София
Любимата ми рецепта с най-подходящото сирене за нея - филийка черен хляб, лютеница и плочка сирене. 😍

# 274
  • София
Чушки бюрек на фурна :
Яйца според порциите, сиренето се натрошава и разбърква с тях, шарена сол за аромат, може и някоя зелена подправка. Пълня чушките, 'запечатвам' с брашно, мятам в тава с хартия за печене и сервирам обезателно с нарязани домати.

# 275
Любимата ми рецепта със President сирене е гювечета с три вида сирене.
Вкъщи обожаваме гювечета....
Необходими продукти:
Зелена и червена чушка ;
Домати (свежи или консерва);
Картофи ;
Чесън (пресен или стар) ;
Краве сирене , топено сирене и синьо сирене;
Моркови ;
Яйце най-отгоре;
Магданоз, копър , сол, черен пипер и чубрица .
Печем на 220 градуса 50 минути.

# 276
Любима рецепта на децата е царевични питки със сирене.Брашно,кисело мляко,яйце,масло и повече сирене.

# 277
Топли сандвичи с краве сирене

Вкусни и засищащи за закуска, а защо не и за обяд, ако сервираме към тях и салата от сезонни зеленчуци?

Сандвичите се приготвят изключително лесно, като ние ви предлагаме един вариант на тиган. При този начин на запичане, сиренето се затопля и разтапя по-равномерно. Просто трябва да поставите в горещ намаслен тиган двете филийки за сандвича и да поставите отгоре настърганото сирене. Когато сиренето омекне, съберете двете филийки и отново ги поставете в тигана, за да се запекат до златисто от двете страни. Ако притиснете леко сандвича с шпатула, ще го направите по-компактен и по-хрупкав.

По желание към сиренето в сандвича можете да добавите тънки резени печена наденица, червена чушка или пък пресен спанак.

ТУК ще откриете още вкусни рецепти със сирене.

# 278
  • София
Не мога да определя само една рецепта, защото вкъщи хапваме доста сирене. Върху филийка, гювечета, с яйца, с домати, салата, баница. Винаги е вкусно Simple Smile

# 279
Любимата ми есенна рецепта със сирене Президент е следната:
Върху хартия за печене се слага плочка сирене с дебелина около 1пръст. Намазва се отгоре с четчица тънък слой зехтин или масло гхи. Отгоре се подреждат нарязани на малки парчета (кубчета) плодове от сладко от смокини или сини сливи. Поръсва се с едро счукани орехови ядки. Запича се на грил или еърфрайер за около 5мин.
Получава се и с пресни плодове в случай, че трябва да си избегне захарта.

# 280
Сиренето ние любимо вкъщи, синът ми всеки ден яде спагети със сирене, а аз обожавам салатките със сирене!

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 15:51 от Ади@

# 281
  • София
Сиренки...много бързи - любими за събота и неделя
1/2 коф.кис.мляко
1 ч.л.сода
1 ч.ч.надробено сирене Президент
2 ч.ч.брашно
Продуктите се объркват. Намазва се по-голяма тавичка с олио. Гребе се от сместа със супена лъжица като върху всяка се поставя парченце масло и настърган кашкавал. Пече се на умерена фурна.

# 282
  • София
Честно казано, още не съм купувала сирене президент, за да имам любима рецепта с него.

# 283
Сирене Президент, запечатано в плик от хартия за печене , овкусено от маслини, червен пипер печен, малко масло и резен домат. Вкусотия !

# 284
Любима рецепта  на моето семейство със сирене Президент е миш маш. Запържвам нарязаните изпечени чушки ,добавям натрошеното сирене,разбърквам няколко пъти и прибавям разбитите яйца. Пържа до готовност.

Общи условия

Активация на акаунт