Отговори
# 120
Щастието им винаги бяха едни откраднати моменти....
Дори когато бяха двойка за 3 дни не можаха да се насладят на чувствата си...

Нинче подкрепям те изцяло с написаното.

Рабиа и Миро зад кадър

https://twitter.com/salxluv/status/1574846215233085440?s=19

Даже и тук тъгата надделяваше
Канат не успя да се зарадва на тази гривна дори но мисля че ще ги сложат скоро отново..

Въпрос с голяма сложност
Един месец видяха ли се Еккан?
Канат изтри ли снимките на Еким? 🥺🤔

Кахраман Къз храни котките... 😍

Направо не знам как е издържал ако не я видял цял месец той едва издържа ден или час и си намира причини за да я види
Как беше я помолил само като се разделяха достатъчно ми е да те виждам... Същия Канат каза че ще направи живота и ад в училище и ще я отпрати като гледам той си изигра коза още от самото начало...
Лунапарка така че не виждам какво още може да направи но тя може да го сломи при всяка възможност защото сърцето му е нейно...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:42 от x BlackRose x

# 121
Привет, момичета! Нинче, добре си ни дошла, с интерес изчетох коментарите ти. Диди, изчерпателна и полезна, както винаги! :* Всички мнения, които споделяте са ми много интересни и си ги чета с удоволствие.

"По лицата на Еким и Хазал ситуацията изглежда малко объркана".  
Абе подготвят ни сякаш, че ще излязат сестрички. Или пък искат да си мислим така, за да ни изненадат с нещо неочаквано, както последната серия с "шегата" на Даахан. Това, което ми харесва много е, че с всяка серия дават отговори на някои въпроси и същевременно повдигат нови.
Чудно наистина защо е този скок от месец. Може би ще дадат кратка ретроспекция как е протекъл. Вариант е например Еким да си е останала вкъщи, за да се съвземе след случилото се с Емине. От фраговете ми е малко трудно да преценя хронологията на събитията, но след боя Канат попита Еким нещо от рода: "какво ти събуди любопитството за мен чак сега". Та може да са имали някакъв период без да контактуват въобще. Който със сигурно би бил убийствен и за двамата.

# 122
На въпрос дали ще има сцена в басейна отново
Макбуле:Кой знае може би скоро и то много...

Любимо просто

https://twitter.com/nurcagirann/status/1575062335374643202?s=19

Пак ли ще ни бутне някой в басейна?
Аз съм за уроците по плуване повече на Гюнайов.. 💓😍😭

# 123
Нежно докосване по устните .
Искам страстен целуфан.
https://twitter.com/kaybcee/status/1574803781878947842
Миро като външност не ми допада . Успех след като му е първа роля ще се вълнува .

# 124
Laughing
Нежно докосване по устните .
Искам страстен целуфан.
https://twitter.com/kaybcee/status/1574803781878947842
Миро като външност не ми допада . Успех след като му е първа роля ще се вълнува .

И на мен ....трябваше някой ЯКО гюзеллик ,че Канат да се гледа на  огледалото и да се чуди ..."Къде ми е МИНУСЪТ "?!?!?!:laughing:

# 125

Любимо просто

Мале, Диди, от тази новина по-хубаеа не знам дали има... Сцена в басейна пааак? Ще умра от кеф. Или да я учи да плува, или да я спасява... Каквото и да е, ще съм доволнааа

# 126
На Канат му липсва смелост да се довери в момента и смелост да си признае че сбърка на Джанер МАШАЛЛАХ му е всичко...

Напомнят ни за серията утре

Много обичам тази сцена и всеки момент в който я чака да се обърне... ❤️

Красива Мелтем

Всички плюем по Канат не е прав аз се сетих друго едни супер лоши думи на Еким пак заради ценната и Лейля в 7 еп...
Тези думи Канат не им повярва но много го заболя отново заради Лейля според мен и тя не му казва че го обичаше поне това да чуе че да се спре
Извинявам се но нейното ми по нелогично от неговото особено след предателството.

# 127

Любимо просто

Мале, Диди, от тази новина по-хубаеа не знам дали има... Сцена в басейна пааак? Ще умра от кеф. Или да я учи да плува, или да я спасява... Каквото и да е, ще съм доволнааа
А защо не сега тя него.. ако той е в безсъзнание или нещо такова и тя с все още неуверените й плувни умения да върне жеста. Да идва едни път утре, че не се трае вече..

# 128
Опит за самоубийство скачайки във водата? Така мислят всички... 🙄🤔

Защо той да е в безсъзнание какво може да му се случи?
Съня на Еким обаче излезе точно до 3 дни.....

# 129
# 130
Здравейте, чудя се  дали няма Канат да я бутне и после да реши  да я спаси. Joy Това разбира се е в кръга на шегата.
 Иначе динамиката и интригата в сериала много ми допадат,никога не може да улуча какво предстой и ме изненадват.

Тези нови взаимоотношения са безкрайно лицемерни и потайни.  В погледите им се чете омраза и взаимно използване.

Тук Еким е много очудена,имам чувството,че не е очаквала и сякаш не разбира какво става.

Мисля, че  Канат ще дойде след като я докара Атеш с мотора, за да й търси сметка от ревност. Изобщо през ума не му минава, тя да започне  нова връзка,особено пред очите му. Сърцето му ще издържи ли на гнева?
Като,че ли очакваше да чуе,че го обича и съжалява, че го е предала и наранила.
Той брани себе си,брат си, приятелите си...
Не намира постъпката на Еким за справедлива и правилна. Като се има  предвид средата в която е израснал, ще бъде много трудно да се довери отново.

Ако Еким е подгонена и ранена сърна,дали няма да стане голям играч? Всички я мислят за отмъстителна,дали  ще играе срещу Канат,заедно с Атеш. Мен ако питате в очите й има мн болка, не очаквам да прости толкова лесно.

Дали пък тормозените не надигнаха глави?  Да хвърлят камъни по-лошите? Отговор с техните похвати.

И аз в тази голяма главоблъсканица,нямам търпение за утрешния епизод.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 19:05 от Nina_richi

# 131
От Рабиа

Не басейн а море да не е... 🙏🥺
Джанер все едно от сън е станал 😍😂

Утку

ЕкКан / Сомера

Чакаме видеото на Али вече...

Едно и също нещо може би което не допада на Канат и Азиз
- Атю около мадамите им.. 😂🤔

# 132
https://twitter.com/tvdlory/status/1574876784109166615?t=CCoMBfn … gfPZpz-A&s=19
Уникален момент. Толкова силно ми се е забило в съзнанието това "Любима" от страна на Канат. Разказа й всичко като си мислеше, че просто споделя истината с любимото си момиче. И отново се страхуваше Азиз да не пострада. Прекрасен брат, който от малкото си братче получава само злини и мръсотии.
Как е възможно Азиз до такава степен да мрази брат си, вместо да се подкрепят заради злия баща, Азиз напук на Канат ходи и дори нарочно се сближава с баща си.

Ако сцената с водата е в морето, а не в басейна, вече съм наистина склонна и аз да помисля, че някой иска да се самоубива... Или ще има парти на плажа и нещо ще стане там... Ще поживеем, ще видим...
Нина, и според мен Еким няма да прости лесно на Канат, ама той с целия си магарешки инат ще си мисли, че всъщност той трябва да прощава, дори и да е вече наясно колко я е огорчил и че е направил нещо фатално, пак сигурно ще си мисли, че прошка той трябва да даде. Така искам постепенно да си дадат още един шанс. Както, мисля че, Диди каза, дори малкото време през, което бяха двойка не успяха да бъдат щастливи... Време им е вече да си се насладят на любовта. Еким да престане с тази нейна наивност спрямо "най-добрата й приятелка" Лейля. А Канат да осъзнае, че достига дъното с поведението си към Еким.

# 133
Всичките любимци ги избирам по глас и тембър и ръце и при Джанер пропорцията отговоря много хубава дикция има той не само защото е завършил актьорско майстворство това си е дарба с тембър и глас...
От младежите и Бурак много го харесвам ролята му е като ръкавица , а това му е първа отрицателна роля до сега съм го гледала все добро момче да играе.
Утку ми е симпатяга ама много има да учи още другите също.
За Мирко нямам мнение ама ми мяса на някакъв Покахонтас и не мога да го взема на сериозно този пич.

https://twitter.com/Noisette_2/status/1575181945981796352

# 134
Добро утро!

Скоро ще разберем какво ни готвят този път. Докато е време за последни залози - какво според вас свързва Атеш с маската? Моите предположения вече минаха през: роднина на Зиа или Бахар, отегчен ученик, който се забавлява със случилото се в новото му училище и специално внедрен човек на полицията, за да проведе разследване.
Кръгът от запознати с истината хем не е малък, хем е от хора, от които трудно ще я научиш.
За какво аджеба ще се бори Покахонтас, както Диди твърде сполучливо го нарече? 😁
Ще ви очаквам довечера, радвам се, че нарастваме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт