Отговори
# 105
Атешчо влиза силно: Еким гадже ли ти е? Грешното момиче ли свалям? Rolling Eyes
Как да отговоря сегаа? Neutral Face.. А сетих се:

Grinning Grinning
Дур, Канатче, нямаш ли някое срещичка да си уредиш?
И сега бащата на Еким ли се появи, на Хазал ли или общия им?...
Еким ще се съюзи ли с Атеш, ще си играе ли с Канат или пак ще се окаже виновна от добри намерения?
Озан и Мелиса определено си имат техен чар, но на мен лично ми се искаше Ози да си намери момиче, което ще го цени много повече и ще го изкара от блатотото, вместо да го кара да затъва все повече.
Обаче признавам им, че поддържат много добре темпо. Пак напрегната серия се очертава, честно казано за сега не са успели да ме отегчат нито за миг.

# 106

Дали идва целувката?

Колко болка в очите на Канат....

Ревност....

Ще удари ли Еким Канат с неговите камъни...
Всички казват че ще си отмъсти

Айтач / Халил се оженил снощи
Щастие и семеен добър живот им желая!

https://twitter.com/Harryteamo69/status/1574092050257281024?s=19

От сета вчера

Софи новия момък дойде на моторя сега остава и някой китарист и певец да се окаже и желанието ти е сбъднато...

Мелтем и Джанер

Хазал е сестра на Еким в уикипедия го пише значи затова Канат я скастри миналата серия ако той знае тия циркове след плановете на Лейля ще ни се сторят китка....
Защото и каза че той е проявил уважение. Ще видим...
Колкото до ОзМел нека се вземат белким взаимно си помогнат за Озан все още имам надежда макар и минимална но Азиз за бога какво толкова ти направи брат ти че го ненавиждаш? И вече застанал и наблюдава
Познах че ще е тип уличен бой... 😎

# 107
Може би мъжът, изоставил Еким на лунапарка, не е биологичният й баща. Това до някъде обяснява ужасната му постъпка. Неше беше стъписана от посетителя им. Еким явно не познава мъжа, но забеляза странната реакция на майка си. Да не се окаже изведнъж освен с нова сестра и с нов баща. А и Хазал описваше нейния като много принципен, не ми се връзваше с този, дето звъня по телефона.

# 108
Дервиш Демир в ролята на Уфук Йозкан

Ясно е че не е Туна поне но как Хазал и Еким ще се окажат сестри.
Актьора направо се е изменил много.
В описанието на героя пише че съпругата му умира от рак а той е измамен от хора в бизнеса си и попада в затвора след смъртта на жена си само Хазал му е в живота.

Халил и той да не запали къщата на Неше?

Това ми хареса като асоциации

С Еким лъч усмивка на лице надежда за спасение.

Без нея пак тъмнина бой със собствения ти свят бой с чувствата.

Атешко направо тича към Еким ще си имаме проблеми определено с този индивид.

# 109
Добро утро!
Нашите сладурчета са снимали до ранни зори сцени във физкултурния салон, може би баскетболен мач.

Какъв ли повод ще си измисли Канат, за да организира този бой, не ми се вярва да оябви на всеослошание истинската причина

Миро е набор 2001 и това е първата му роля. Предполагам, че ще е доста надъхан да се представи добре и да бъде забелязан.

# 110
Добро утро с моята галерия...

Днес е почивен ден на сета може да ходят по репортажи или други места затова ми прави впечатление,че сетовете в понеделник и сряда може да са денонощни.
Миро е играл е Любовта обича съвпаденията 2 ролята му е на ухажор на героинята на Елиф Доан.

Една красива Мелтем / Хазал от сета

Озан обаче пръв усети,че между ЕкКан ще стане нещо милион пъти каза няма игри той е влюбен.
Сега пак в фрагмана го казва вярно е ,че иска Мелиса за себе си ,но май е голям шипър на ЕкКан.
Щом от пръв поглед ги разбра...

А Мелиса колкото да вреди на Еким бута Канатчо към нея не и стана ясно това нещо...

Лейля не искам да коментирам даже да се вземат с Азиз белким се излекуват някъде то това тяхното е плашещо направо.
Но пък един хубав детайл забелязах Азиз иска Лейля в това училище преди без да знае коя е даже и изпрати суичър на училището , а след като проходи и обувки.

Само Лейля ще го вкара в пътя ,но първо и себе си да вкара в правилния път никак няма да е зле.

Рабиа и Джанер зад кадър....

https://www.youtube.com/watch?v=J-UENuQsKWw

Едно видео на ЕкКан

https://twitter.com/wildestbellaa/status/1574431213963694082

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 08:20 от x BlackRose x

# 111
Благодаря за разяснението, Диди. Нещо не ми излезе инфо като го чекнах. А той явно даже си имал опит точно с подобна роля.
Чудя се дали има шанс да ни изненадат с три фрага пак или вече ставам прекалено нахална 😁
Мерси за гифтчетата! :*

# 112
Благодаря за разяснението, Диди. Нещо не ми излезе инфо като го чекнах. А той явно даже си имал опит точно с подобна роля.
Чудя се дали има шанс да ни изненадат с три фрага пак или вече ставам прекалено нахална 😁
Мерси за гифтчетата! :*

Казибе е писала 3 лоудинг днес уж ще видим какво ни чака...

Това е профила на Канат в дизито
Пуснал е нова снимка
Хммм...

От вчера

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 10:32 от x BlackRose x

# 113
Озет еп. 13:
Измина един месец и животът в колеж "Герчек" е съвсем различен. Докато самоубийството на Емине нанася дълбоки рани в душата на Даахан, в училището идва нов ученик - Атеш.
Той ще влезе в училището със своите тайни и ще промени живота на много хора. Сближаването му с Еким поражда конфронтация между него и Канат. Въпреки че Канат за първи път изпитва ревност, той не подозира за голямата игра, в която е вкаран.
В същото време Дервиш Демир ще се появи като нов герой, който ще влезе в сърцето на квартала, особено в сърцето на Неше. Появява се и нарушава семейния ред на Канат с тайните, които носи със себе си. Кой е този мъж?
Защо иска да се премести в този квартал? Докато всички тези въпроси търсят отговори, някои момчета и момичета в училище получават съобщение, което отваря вратите на нова мистерия. Нищо вече няма да бъде същото в колеж "Герчек"

# 114
Еким ако е решила да играе с Канат лично аз ще я оскубя защото достатъчно се чувства като глупак благодарение на нея заради ценната и Лейля...
Може да беше ужасно това което той направи но и нейното не беше китка минзухар...

# 115
Диди, аз по-скорор си мисля, че Атеш умело ще въвлече Еким в схемите си, та накрая пак да изглежда виновна отвсякъде. Нещо ми е трудно да си я представя в ролята на умишлено нараняваща, ама да видим. Аз все й намирам оправдания за момента, да видим дали ще успее да ме опровергае.
Много загадки се очертават за епизода, мен сега най-ме яде този Дервиш какъв ще се окаже.

# 116
Привет и от мен...
На 100  процента съм убедена, че Дервиш е баща на Еким. Може би старата и истинска любов на Неше. А Туна се е появил след това. Единствено ме заинтригува факта, че пишеше, че Дервиш е загубил ЛЮБИМАТА си съпруга. Но пък е възможно преди нея да е била Неше. Но от друга страна, ако Неше е била преди съпругата му следва Еким да е по-голяма от Хазал, а е обратното. Бих решила, че Дервиш е изневерил на съпругата си, но след като пишеше, че му е била толкова любима няма как да го направи. Канат и да знае някаква тайна едва ли е свързана с това. Ако са сестри едва ли и Хазал ще знае и ще е казала на Канат. Такива работи обикновено ги знае само майката по повечето дизита.
Канат нека сега да ревнува, да се бие с Атеш, със съби и нокти да се мъчи да си върне Еким. Пак казвам, нейната постъпка не беше правилна, но той магаре, нали я обича, стигна прекалено далеч. А тя будалата, ме дразни пък с това, че хем може с думи направо да го смаже, хем си стиска езика зад зъбите и дума не обелва пред него.

Много искам тук да има целувка. Но този път Еким да го целуне. Или някакво откровение, изясняване... Или просто погледи, които да докажат на Канат, че това момиче е влюбено в него и в чувствата му няма лъжа.

А целувката между Озан и Мелисаа... Искам ги заедно. Определено. Озан не мисля, че е и толкова гаден, колкото нея, но мисля, че в това девойче има някакъв шанс да се промени.
За Лейля няма да коментирам. Имам алергия към това... нещо...
А за Азиз... И мен толкова ме е яд как може до такава степен да мрази брат си. Най-силно съм запомнила две реплики обаче. Канат казва на Азиз "Обичам те повече от всичко и всички". А Азиз казва на Канат "Не баща ми, мразя теб". Увредена психика, окей, но според мен злобата си му е просто вродена.
Даахан и Емине в предната серия ми дойдоха too much. Толкова му се кефих на Даахан, той милия изплиска.
За сега най-кротки са останали Хазал и Оригинала. Много им се кефя, а Оригинала (Иззет Юксек), голям симпатяга и той. Абе само да плакнеш окото, не е като да няма симпатяги в дизито.
В туитър разни фенове предполагат, че до 2-3 епизода и ЕкКан ще се съберат.  Дано, ама надали. А сега и с Атеш... И аз не мисля, че Еким ще си играе с Канат. Освен, ако и тя не използва Атеш, за да го дразни. Ама така поне ще са си квит. Само дето Канатчо си има не една ами цели две бройки, та която му е по-налесно с нея да кара Еким да ревнува.

# 117
Здравейте..
Много се радвам,че намерих темата,търсих преди време,но  нямаше. Тази вечер останах приятно изненадана и се присъединявам.
Благодаря за темата:hibiscus:

Сериала е моя фаворит в момента.Актьорите са млади и талантливи.Надявам се да ги очаква страхотно бъдеще.

Последния фрагмент беше бомба. Нямах търпение да дойде момента в  който Канат да ревнува,защото си го заслужи и много прекали с гадориите срещу Еким. Не,че тя постъпи прекрасно, като предаде доверието му и го записа с телефона. Поне да си заслужаваше приятелката за която го стори , но нали и  справедливостта е важна.
Сега Канат,ще научи много голям урок,да не бърка гнева с омразата.
Не очаквах такъв скок във времето,цял месец.
Опитвам се да разбера действията на всеки от героите. Естествено опиянена съм от историята на Еккан.

Много ми е интересно,какво ще се случи ако Еким започне да играе,като лошо момиче.
Нарочно го кара да ревнува, да го боли.
С неговите  камъни, по неговата глава..
В тази последната сцена да го попита,защо се е сбил с новият, дали ревнува,да го целуне и да  попита сигурен ли си,че ме мразиш Joy

Не вярвам, че ще стане така. Най-вероятно новия герой,ще бъде отрицателен,ще дойде с план и ще обърка още повече нашите възлюбени. За жалост те са много млади и ще бъдат пионки в новата игра.
Канат,ще се бори с чувствата си,между доброто и злото,любовта и омразата...
Еким, ще продължава да го гледа  влюбено и да играе ролята на момичето герой.

Азиз ми е безкрайно антипатичен,не знам дали има нещо добро в героя. С Лейля много си отиват,да вземат да разгърнат образите им и да ги съберат,че както са я подкарали не ги чакат хубави дни.

Този разговор ми стана много интересен.
Така хубаво се вписа Лейля в групата на лошите,без много усилия.  Може  ли да не е забравила и това да е нейния ход за отмъщение?  Имам чувството,че ще има някаква  заигравка в тази насока.  

Озан и Мелиса,ще станат двойка 100 на 100, родени са един за друг.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 01:28 от Nina_richi

# 118
Нина , добре дошла!

Сел,Джес ... Heart Exl

https://www.youtube.com/shorts/CU3HL_MFDyI

Рабиа и Джанер - Онедио

Сомера

Според АДБА

Едно хубаво клипче на ЕкКан

https://twitter.com/EkKanDiaries/status/1574811358184341506

Стой далеч от дъщеря ми....

Реакцията на Канат беше мълчание по принцип то е съгласие
 ,но в неговия случай малко объркано да стои далеч от дъщеря и...Харесва ми детайла за първи път
и доста често го казваха това нещо
-За първи път усещам да бъда обичан де да можеше и ти да ни позволиш това
-За първи път виждам Канат толкова щастлив
-За първи път се доверих
-За първи път Канат ревнува някого

Това са много сладки детайли

Резултат от стоенето далече...Целувка.

Колегите от Тозлу Яка и нашите са си доста близки всеки май е снимал с някого.

Сега Бурак и Ибрахим са се снимали с Суде Зюлял Гюлер

Една красива Сюмейе

Да си припомним хубавите им моменти...

Еким видя Канат облян в сълзи молещ за прегръдка на стълбите в квартала и
Оттук тя трябва да разбере,че любимото момче нещо страшно го мъчи.

Преди това докато я целуваше отново се стичаха сълзи от очите му ,но той мислеше,че това ще е последната им среща.

Първия танц - нежен и небрежен ,но в същото време още там става ясно,че ще има голяма любов

Гривните от Лейля и Мелиса дори те напомнят за любовната им история -многократно се закачиха един за друг точно с тях.

Последен ден на чакане днес трябва да си получим видеото на Рабиа и Джанер от Али
Както и може да излезне някоя сет снимчица.....

Аз и друго мисля възможно ли е Ръза да е замесен в измамата срещу Дервиш?
Но пак всичко пада върху Канат просто без думи съм вече.

И едни ОзМел

# 119
Добро утро и добре заварили.

Колко му трябва на човек, за да е щастлив...Да бъде здрав и посреща утрото със светли мисли, да има мечти и да вярва, че ще ги сбъдне, да бъде обичан и да обича!

Много хубави мисли, Black Rose.
Майката на Еким беше неочакван шамар за Канат. Постъпи правилно след като видя в какво състояние изпадна детето й. Канат   не е свикнал на такава искреност и протекция от възрастните.
 Мислех, че ще слезе на земята, но уви, твърде объркан и наранен е. Поне го накара да се замисли, което е добър сигнал, обади се доброто в него .
  Той  е напълно наясно колко много нарани Еким , след това продължи, наранявайки   и себе си. .
След инцидента, предполагам, че ще се одръпне от нея .  Ревността ще събуди някакъв звяр в него, предвид семейната среда и гена, не върви към хубаво.
Решаваща е ролята на Еким. За жалост тя си няма представа колко много болка, травми и липси носи в себе си любимия й.
Може да има промяна в поведението на  всички, след тези събития.
Лошите едва ли ще станат добри, но поне предпазливи и сдържани.
С тази заявка, мисля, че Атеш ще изиграе ключова роля в завъртането на колелото.

Общи условия

Активация на акаунт