Отговори
# 90
Здрастиии, дамии. Срещаме се и в темичката за това сериалче. Аз още от първите епизоди търсих темичка тук, ама още нямаше и забравих. Та снощи ви намерих. И бързам да започна със сериала, че ми е традиция всяка година да се прехласвам като полудяла точно по един сериал. Майка снощи реши, че откачам.
Снощния епизод някак си не беше това, което очаквах. Наясно съм, че "Чуй ме" не е сериал основно за любовта. Преобладава тормозът в училище като тема, но очаквах повечко сцени с ЕкКан. Тва наше инато магаре, иде ми отново и отново да му отскубна къдриците. Хем страда, хем се ядосва на себе си, хем му е мъчно за това, което причинява на Еким, ама продължава бре, не се запира. И на мен ми хареса наистина много, че й спести по телефона това, че майка й е говорила с него и тактично го е изгонила. Думите на Неше бая го докоснаха, ама продължава с отмъщението и уж омразата си към Еким. Мен също ме разочарова, че не показа притеснение за Еким в момента със стрелбата и на покрива при Емине. Но пък явно с поглед е решил да я следи и отдалеч се тревожи, щото той не отделя поглед от нея дори за миг. Даахан с тая руска рулетка изтрепа рибата. Беше бъкано счъс спойлери, че Еким ще бъде ранена, ще е я обятията на Канат, той щял да се обвинява, дрън дрън, че пляс, аз патката повярвах и снощи врещя вкъщи като луда и чакам изстрела 😆 Относно смъртта на Бахар, изключвах най-вече Озан и Емине като опции, а Емине яко ме изненада. Нищо, че е станало неволно, била е там все пак. А Озсн го харесвам, малко е странен образа му, на моменти е нормален и с някакви чувства, на моменти е темерут като останалите. Обича Мелиса две не вижда. А тя куха лейка, не вижда по-далеч от носа си и от фикс идеята да притежава Канат. Но им се радвам, Мелиса му каза, че го обича, дори само като приятел, я е страх да загуби и него като майка си. Сцената нс плажа и сцената с пицата ми харесаха. Въпреки, че не беше уместно да се веселят и да си играят така, когато учител е починал, но бяха някак си истински, далеч от злобата и в двете сцени, макар и за кратко.
Суна ме зарадва много с думите си към Ръза, че ми писна да мълчи.
А от фрага явно ще има скок във времето. Но тази Емине с плитки каква е?
И за капак, този новия ученик ми е много странен, изглежда и по-голям. И си е татуирсл името на пръстите актьора, кой нормален си татуира името 😆
Искам Канат и Еким да се сдобрят, но първо Еким също да поизмъчи Канат. Нека я гони, да се обвинява, да чупи, да руши, да реве дори, но накрая да си я върне.
И Канат е с татуси на пръстите, ама неговите ръце много ме кефят 🥵 И за финал, играта на всички актьори е на ниво, млади лица, а се справят блестящо... Всички
За сега толкова от мен 😉🙂❤

# 91
Сериала е продаден в 35 държави
Селинко добре дошла!
Много се радвам да те "видя" и тук.
Канат те е хванал за гърлото мисля дано този път да сме с нормален край.  🙏🤐

Гледайки Канат и Лейля се сещам за Мис Пиги и Емир Сарафоулу ни мога да ги възприема по друг начин... 😂😂😂

Зад кадър забава голяма...

Рабиа - новичка

# 92
Добре си ни дошла, Селинче!
Номинации за келебеци. Сори, ама за двойка нямаме конкуренция за мен.
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver

Диди, миналата година с подобен рейтинг и доста по-слаб сценарий, но също много силна подкрепа в мрежата, „Приказка на острова“ пак по STAR TV го избутаха до 26 епизода. Хубаво да сменят деня, ама къде да го турят, то се задават още заглавия. Аз се надявам  да си ги оставят заради силния международен интерес. Ето, продаден в 35 държави, пускат преводи на английски, испански, руски и арабски във ФБ страницата. Моето очакване е да не ни занулят скоро, дано не греша. Много щети има да се оправят още и то постепенно.
Много съм съгласна, че младежите играят чудесно. Хелин Кандемир/Лейла ми е лекичко изключение. Нещо пресилена ми е в драматичните моменти. И в „Родният ти дом е твоята съдба“ не ми беше убедителна, а видях, че си има солиден опит за възрастта. Иначе си изглежда голяма сладурана зад кадър.
В тон Simple Smile

# 93
Утку в компания на Джанер

https://twitter.com/thedgeofdream/status/1573385849328345088

Момичета Емине умира видях снимка как има черен чувал за труп.

Прави ми впечатление,че от гняв Канат трепери и си прави рани по ръцете това мисля,че е вкарано за да оправдаят драскотините от котките на Джанер по ръцете му...

Нови на Рабиа

Рабиа май е новото лице на Елидор

https://twitter.com/pamelafrg/status/1573378301330079745

Джанер е лайкнал поста веднага

# 94
Снощи изгледах епизода с английския превод. Ами Еким въпреки всичко тръгна към него с обаждането, усетих някакъв опит за изясняване на чувства, ама той бързо я скастри заради разговора с Неше. Каква ли може да е тайната на Хазал? На мен ми беше минало през ума, че може да се окажат сестри заради обяснението на бащата на Еким, че продава къщата, защото е фалирал. Обаче както Хазал описва баща си не се връзва много. Ама определено има нещо, което и Канат знае.
Феновете едва ли могат да са по-ясни какво им се гледа в следващия епизод 😁

Хубавото ни момиче ❤️

# 95
Ще има парти 100 на 100

Аз пък видях как чака само са чуе от нея две думи за да омекне точно по време на разговора а тя пак казва че не съжалява
Поясни че не си играла чувствата са истински и тн
Поясни за кое не съжаляваш... Ядосвам се и с нея много.

Не виждам много разлика а уж я мрази 😂🔥

Мотора на Атеш е заминал само да не е виновен Канат

Канат и моментите в които спаси и предпази Еким.

Колко серии и ще имаме кис. Как мислите?

Сел Еккан нямаха много сцени защото Рабиа и Джанер почти нямат сет като гледам.

# 96
Ами не съжалява момичето. Спомняте ли си как наивно се надъхваше в огледалото, че той ще я разбере и ще са много щастливи, след като истината се разкрие. Обаче пък тя не знае истинските причини, поради които Канат така брани брат си. Един разговор и са готови. Ама къде ти... Нека първо си премерим инатите.
Новият явно обаче веднага ще пристъпи към действие. Честно казано ми се ще да се окаже положителен герой, че достатъчно гадове си имаме, ама едва ли.

# 97
Сет

Ставайте Атеш и Канат са един срещу друг.

От Утку : Има ли ден без някакви случки в колеж Герчек?

# 98
Хареса ми това ,което направи Даахан на тези жестоки ,подли , жалки ,надменни и самозабравили си богаташчета .
Накара ги да изпитат ужаса на безсилие и обреченост .
Едва  ли ще осъзнаят до какво падение са стигнали ......

И все пак ми се искаше да НЕ го беше правил ......Макар ,че заслужават такъв УРОК на практика !!!!!

ДОБРО УТРО ! Слънчев, приятен  есенен ден !!!!

# 99
Канат и промяната от хулигана към героя

Прави ми впечатление че Еким чакаше да направи нещо гадно и остана изненадващо като той почна да реже фолиото.

Нови от вчера

Честито да му е на Канат не го чакат леки дни мисля... 😂

https://twitter.com/iremqlx/status/1573959472728477696?s=19

От Рабиа

Айше и Хазал зад кадър 😂❤️

Рабиа и Джанер хмммм чак не отразяват фенката толкова са се заприказвали... 🤔

https://twitter.com/sadecekkan/status/1573958925472473089?s=19

От Али

Моите ангели

Канат за първи път беше седнал спокоен и щастлив на маса и това става само когато Еким е наоколо.

# 100
Минавам за следобедно кафенце. Ама уникално сладки са тези двечките евентуално сестрички и задкадрови дружки... ❤️ 🙃

https://twitter.com/suaksoyy0/status/1573996832090456064?s=20&am … ERuMWi8iohDfu39MA

# 101
Много снимки има днес от сета

Джанер и Бурак са не разделни буквално.

https://twitter.com/guzguzz/status/1574032080035512320?s=19

Рабиа има много сцени с Миро

Утку ни пожелава хубав ден

АзЛей 🔥

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 17:09 от x BlackRose x

# 102
Фраг! И то какъв... Nature FireNature FireNature Fire

# 103
Фрага бомба. Канат май вече е време да попне да си връща изгубеното, а името момичето, който по своя вина загуби.
Ох, Озан и Мелиса и те са ми много сладки и интересни. Зарадвах се на целувката им.

# 104
Майко мила и както казахме не те чакат хубави дни Канат Гюнай
А боя и огъня в Джанер Топчу и сливката с Канат не мога да я опиша.
Не знам какво ще направи след тази роля,но за мен ще удоволствие да му следя пътя и неговия и Рабиаджъм.

А тия двамата пишат химията на летния сезон

Еким:Канат, гледах вчерашното ти живо предаване....
Канат:Каква е причината за твоето внезапно любопитство и желанието ти да говориш с мен?

Общи условия

Активация на акаунт