Отговори
# 225

Не се надявайте на реал...
Джанер има гадже седем години е с нея не е принцеса ама той си я харесва... 😂
Рабиа ходи с футболист до колкото знам...

https://twitter.com/ekkanlovee/status/1576513186383085568?s=19

Партньорство....
Мисля че е по добре за тях да не започват реални отношения но при наличие на гаджетата сложен процес...
Мхмм, вярвам, че всички сме се нагледали (и нагадали) на какво ли не с екранни партньори вече... Grinning Май наистина е по-добре да си седят мирни и да не си развалят прекрасните отношения. Обаче енергията им е убийствена просто, направо ми действат пристрястяващо заедно. И на фона на тегавия сюжет на моменти, тези клипове зад кадър са ми като ударна доза щастие..

# 226
Мама мияяя...
Озан души Еким
Канат го фрасна
Целувка
АзЛей за ръчичка...

https://twitter.com/diziduybeni/status/1576610768585646081

Най-голямата истина
Не могат един без друг

Чакаме пълната версия на целуфаняяя...

# 227
Целуфаня и аз го чакам. Ревността винаги провокира.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 21:32 от femmi2

# 228

Ето какво имали предвид. Grinning
Мале, мале... Наистина си струваше чакането.
Май Едже ще се окаже бременната

# 229
Докато чакаме да си припомним и другите два киса...

Когато сме севгили я караме само по бузката
Разделени се мляскаме по устенцата - ЕкКан и това е...

# 230
Докато чакаме да си припомним и другите два киса...

Когато сме севгили я караме само по бузката
Разделени се мляскаме по устенцата - ЕкКан и това е...

Така е по интересанте да има тръпка да чакаш първата целувка , като сме заедно само по бузката.
Когато се караш с гаджето и ревнуваш тогава сдобряването е най сладко.
Добре че има целуфани с тая цензура и за това как си се облякъл ще те глобят.
Целувките им са Изгарящи. Сладури да  имат късмет и занапред.

# 231
Ето гоооо

# 232
УХА! чакането на фраг определено си е струвало. Канат предпазва Еким от Озан. После пък Еким шамаросва Канат, а той й отвръща с целувка... Е, такъв фраг от доста време не бяха давали. Кога ще идва четвъртъъък... Едже е бременната, или е била бременна. А Азиз и Лейля... И при тях пламва искра...

# 233
Канат:Ти ми изпрати онази бележка.Нали?
Азиз:Този път не съм аз.Има силен кандидат.
Канат:Кой?
Азиз:Новото момче което дойде в училище Атеш.Тази вечер и той беше в училище.
Еким:Канат не е човека когото търсиш.
Атеш:Това го казваш като обективен човек или като влюбено момиче?
Лейля:Забравила си го в нашата къща.
Мелиса:Кажи ми с кой направи тази глупост!
Еким:Трябва да поговорим.
Пусни ме!
Озан:Мелиса няма да научи нищо! Няма да научи!
Еким:Пусни ме!
Канат:Какво си мислиш,че правиш?
Лейля:Успя ли да затвориш Озан в клетка?
Азиз:Благодарение на теб.
Атеш:Брат 0-0 сме ,но аз нямам любима затова съм малко по напред.
Канат:Имай впредвид,че шампионите не си броят точките.

# 234
Еким:Канат не е човека когото търсиш.
Това ми хареса на мен.
Значи Ози е сгафил, а? А Атеш може би е научил всичко от дневника на Бахар. Лейла се превръща в достойна половинка на Ази.

# 235
Мисля ,че  пъти ще я целуне...Първия път е преди шамара.
Защото тя все едно му казва:Какво правиш ти?
След което ще изяде шамара.
И после пак ще я целуне

# 236
Аааа, аз нямсм проблем колко пъти ще се целуват, ако щът пет пъти да я целуне, а тя,да го пердаши. Тука му е дошла смелостта, нека я целува. Но ми се струва, че ще е в началото на епизода. Канат беше така облечен като отиде във физкултурния салон
А тива с бебе на Озиии... Дано измислят логично оправдание, че си ги искам с Мелиса. Да я видим сега малко ще я заболи ли...

# 237
Аааа, аз нямсм проблем колко пъти ще се целуват, ако щът пет пъти да я целуне, а тя,да го пердаши. Тука му е дошла смелостта, нека я целува. Но ми се струва, че ще е в началото на епизода. Канат беше така облечен като отиде във физкултурния салон
А тива с бебе на Озиии... Дано измислят логично оправдание, че си ги искам с Мелиса. Да я видим сега малко ще я заболи ли...
Озан изглежда прекалено агресивен, за да е набеден, ама никак не ми се връзваше да е той. А и Едже... 🙄 Сега пак съм в изходна позиция относно появата на Атеш в училището. 😁 А Канат какво ли го е подтикнало от "Дръж дъщеря си надалеч от мен" до "няма начин да стоя далеч от теб"? Поне разбрахме как е пострадала Еким.

# 238
Много интересно,чакането си заслужаваше.
Това е вечерта след фискуртурния салон.
Целувката се разиграва пред  отворената врата на колата на Канат. Сигурно няма  да я пусне да си ходи сама, или на мотор.Grinning

Благодаря за превода на фрагмента. Не очаквах толкова бързо да видя за ръка Лейля и Азиз.
Много си отиват Stuck Out Tongue Winking Eye
Какъв е капана им срещу Озан?
Интересно ми е какви са ги забъркали двамата.Дали не отмъщават за Лейля?  Когато получи бележката,Азиз беше не по-малко оплашен и притеснен от Озан. Това много ме озадачава.Макар, че той се страхува,да не загуби Мелиса. Явно е имал забешки,с другите колежки.
Канат ще бъде озарен от светлината на доброто в очите на Еким.  Щом му вярва,може и те да играят тайно,като Азиз и Лейля Joy
Горната Еким стана жертва на насилието на Озан,който си мисли,че тя е изпратила бележката. Дали от душенето й тръгна и кръв от носа? Stuck Out Tongue

Има си кой да я брани Swimmer

# 239
Обаче интересното е, че Канат разбира чак по-късно от брат си, че Атеш е изпратил бележките. Тоест той няма да го забележи там. Ще срещне случайно Еким и явно ще се скарат. Но за какво? Последната им среща беше в квартала. По нищо не изглеждаше Канат да има намерение да й показва истинските си чувства. Какво ще го провокира ми е много интересно.
А относно Озан - мернах коментар, че може би той се опасява, че бременната е Наз. Все пак не знае от кого е бележката. И затова Азиз да вика на Лейла, че са го вкарали в капан. Демек ще е изтерясал напразно, ама пък току виж се постреснал и вкарал в правия път.

Общи условия

Активация на акаунт