Отговори
# 240

Тука ме изкефи как Еким ги заряза все едно казва:Правете каквото искате!

От снимки с феновете

Днес са последни снимки на сета за 14еп утре почивка и сряда почват 15 еп.

На Озан му стана хоби да души Еким не е за първи път просто Канат не знаеше иначе пак щеше да го фрасне в това съм сигурна.

Рабиа и Джанер в кадър и зад кадър

https://twitter.com/yikilmisimbenya/status/1576237345057431552

Рабиа от снощи

https://twitter.com/sabrina__potter/status/1576692814955806720

От Миро

Фенки с Джанер

https://twitter.com/exlovemyfirst/status/1576534777825370112

Пак от сета Джанер в гръб и Рабиа се усмихва

https://twitter.com/laviolabilirr/status/1576725612726980609

Екимчето още миналия път беше готова ама се прави на горда трябваше да знае някои неща сега пак без да ги знае е награбена от не издържащия вече Канат който не можеше да издържи да не я вижда няколко часа как издържа цял месец не знам.
Относно Канат бариерите му падат вече и Канат на Еким ще е онлайн скоро
Любовта му го надвива още след лунапарка,но заради нараненото си сърце затова,че е излъган продължи да се прави на такъв какъвто не е....
Повярва,че е син на тате успокои се с гнева си,но кел файда защото по лошо ставаше.
Не знам какви ги наплескал Озан,но трябва да си понесе заслуженото наказание толкова хора пострадаха заради него и как не се спря същински вредител....
Вие съзнавате ли да се окажат наистина брат и сестра с Еким? Как ще я погледне в очите особено след всичко което направи? Ако това ще е повратната точка в образа съм съгласна.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:22 от x BlackRose x

# 241
Добро утро!
Чувствайте се добре и имайте страхотен ден!
Рабиа и Джанер са уникални.  Един до друг седят невероятно,голяма химия. Даже зад кадър са още зареждащи.
Дори да нямат връзки в реалния живот,не се надявам да станат двойка.
Страшен тандем са,това много ме радва. Отдавна не съм виждала толкова непринудени партньори.

Фрагмента много ми хареса, предполагам,че Еким  ще полудее при мисълта,че бебето е на Канат.  Сигурно затова е и шамара.
Ако покаже истинските си чувства, пък и Канат вече никак не се сдържа,като  крие "омразата" си Misc Bomb Joy

Озан е много проблемен,да посяга на момичета? Дали може да се промени тази агресия в нещо добро? Каква ли ще бъде реакцията на Мелиса?  

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 10:33 от Nina_richi

# 242
Рабиа за корицата на списание МАГ

# 243
Добър вечер, дами! Рабиа е страхотна просто! Много съм впечатлена от нея и като визия, и като игра, и като харизма. В последния епизод беше дори още по-красива.
https://twitter.com/38Mervetrhn/status/1576988168733487104?s=20& … NEdLznnTwPICxxy0w
Гледам голямо вълнение е настанало заради появилата се информацията, че епизодът завършва със сцена на плажа с участието на Еким и Канат. Моите надежди за помирениe са съвсем плахички, защото ми изглежа твърде трудно и хубаво на този етап. Ама а дано! Обаче по всичко изглежда, че тази серия ще предложи доста повече екранно време за нашите хора. Един месец разделени и после не можеш да ги отлепиш един от друг. Големи обяснения май ще падат, но си беше крайно време да почнат да се събрит счупените парченца.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:59 от JessyG23

# 244
На Рабиа са й махнали къдриците от бретона, затова е още по-хубава. Аз хич не й ги харесвах.
Сцена на плажааа, звучи страхотно. Лека полека почват да стопяват ледовете помежду си...

# 245

Браво, не само ние  оценяваме  невероятния талант и визия. Дано го очакват още много награди.
Heart
 Рабиа е много красива,още повече без бретон.

Дано в следващия епизод наваксаме сцените между Еккан.

# 246
Джанер взе награда за най-добър пробив на годината като актьор.
Страшно развълнуван това е първата му награда.Снощи в туитъра пощуряха от щастие.
Колегите от Прашна Яка взеха за сериал и най-добър пробив на актриса - Сера Пиринч.

https://twitter.com/tvdlory/status/1577051416014618624

https://twitter.com/okanmermervip/status/1577032797923205122

Хаштага направен от феновете беше подкрепен и от актьорите на сета като сред тях видях:Бурак,Мелтем,Али Ходжам,Утку

Отново вълната Тозлу Бени
Йозгюр,Еджем и наш Джанер
Йозгюр и Джанер са близки доста.

Подкрепа от Ашкъмовицата му - Мерве

Джанер днес ще ходи да го снимат за някакво списание да видим за кое а колегите му се редуват Сюмейе краси с интервю в Инстайл

Бурак Джан - Гардероб

Един усмихнат Джанер от наградите

Хубав ден! И да се молим да ни пуснат втори фрагман
Иначе днес трябва да дойде резюмето и снимките.

Али режисьора снощи го побъркаха защо оставили Джанер сам поне някой да беше отишъл с него по едно време наистина беше се спукал от скука защото такива места не са му познати,но както казах и снощи трябва да свиква с таланта си доста ще ходи по такива места понеже.
Ебру Акел беше впечатлена от красотата на Джанер : Не е ли много красив.Той е като Кларк Кент.Супермен...

Изет също е взел някаква награда от друго събитие.
Честита да му е и на него

# 247
Добро утро приятели!
Да ви е сладко кафенцето, усмихнат деня, добро настроението и успешни начинанията!
Благодаря black rose  за изчерпателната информация.
Доно имаме фрагмент.

# 248
Нина само Диди ако може... 💓

Блогъра Телевизийон Дуняси:Успях да се запозная с Джанер Топчу много сладко възпитано и интелигентно момче пътят му да е отворен... Успех!

Така ще чакаме фрагмана днес

Една красива Рабиа

https://twitter.com/theeluunaa/status/1577065730796707841?s=19

Иззет

Едни награди

Ядосах се снощи на някои мнения и аз не харесвам Мерве но той за да е 7г с нея ще има за какво където ние да не го виждаме.
И че е облякъл костюма на дядо си и тн...

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 09:09 от x BlackRose x

# 249
Откраднато от ВК
❥ Озет и промки к новой серии сериала #УслышьМеня:

💫 В то время как игра, в которую играет Атеш, вызывает панику среди студентов колледжа Герчек, между Канатом и Эким происходит крупное противостояние. Двое молодых влюбленных застряли между гневом и любовью.

С другой стороны, исчезновение Рызы и визит Дервиша в дом Каната делают ситуацию еще более загадочной. Дервиш понимает, что ему нужно действовать быстро, чтобы избавиться от мужчин, преследующих его. Дервиш не единственный, кто хранит секреты.

Несмотря на то, что Мелиса загнала ее в угол, Эдже избегает разговоров. Этот разговор, подслушанный Эким, сведет Каната и Озана лицом к лицу. Атеш, с другой стороны, продолжает свою игру мести, не сбавляя темпа. На этот раз его целью также является Канат. Узнав об этом, Эким сделает нечто неожиданное, чтобы защитить Каната.

# 250

Ето нещо ново - тя пострада, докато го защитава, той я спасява и сега загрижен за нея се опитва да я успокои и може би да обясни?
Още промо снимки:

Браво на мъжката ни част! Нападките и неуместните коментари са час от славата, все някой няма да е доволен, вярвам, че Джанер го осъзнава и ще се съсредоточи върху положителните реакции.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 10:43 от JessyG23

# 251
Гюнайдъън, къзлар. ☕☕
Озет
Докато играта, изиграна от Атеш, предизвиква паника сред учениците от колежа Герчек, между Канат и Еким се разиграва голяма конфронтация. Двамата млади влюбени са заседнали между гнева и любовта.
От друга страна, изчезването на Ръза и посещението на Дервиш в къщата на Канат правят ситуацията още по-мистериозна. Дервиш осъзнава, че трябва да действа бързо, за да се отърве от мъжете, които го преследват. Дервиш не е единственият, който пази тайни.
Въпреки че е притисната в ъгъла от Мелиса, Едже избягва да говори. Този разговор, подслушан от Еким, ще срещне Канат и Озан лице в лице. Атеш пък продължава своята игра на отмъщение, без да забавя темпото. Този път Канат също е неговата цел. След като научава за това, Еким ще направи нещо неочаквано, за да защити Канат.

Това последното ми хареса. Вървим в посока сдобряване, плавно, но сигурно...
А от снимките не ги разбирам Мелиса и Оза. Целуват се, Озан си тръгна сякаш зарязва Мелиса, тя уж беше объркана, а от снимките изглеждат все едно нищо не е ставало. Ами седнете, че си поговорете, или се избягвайте малко... То това...

# 252
А може ли саможертвата и е да тръгне с Атеш но как ще го предпази 🤔 ще му нанесе поредния удар ако го направи...

# 253
Честита първа награда на Джанер. Заслужава  млад ,красив , талантлив.
Има потенциал и се радвам че е забелязан.  Вълнува се  и е  красив на наградите, стилен:heart_eyes:
Ще има и недоволни да не обръща внимание.
Знам, че е лесно да се каже......
Отдавна не ми е харесвала толкова младежка двойка в дизи.

# 254
Рабиа: Скъпия ми партньор

Re Touch Списание

Общи условия

Активация на акаунт