Отговори
# 270
# 271
Здравейте....

Днес е денят Tada

Добре дошли на новодошлите..

Рабиа и Джанер са толкова сладки..  Имат заразителен смях. Някак много си отиват,нипринудено се допълват на екрана.
Поне са приятели. Пък където сърцето го зове в реала.Cupid

Очаквам с нетърпение серията. Дано не прецакат нещата, че Еким както е готова на всичко Scream

Има странен начин да защитава  любимите,като ги нарани повече.

# 272
А, те пък любимите й подобаващо й отвръщат.  На Джанер и Рабиа много им се радвам иначе. Страхотни са, но пък може би е по-добре, че Джанер е с дългогодишна връзка. Ако се влюбят в реала може да си развалят отношенията, ако се разделят. А в момента са просто прекрасни заедно, като са си просто приятели. На Сюмейе и Утку също много им се радвам. Дано в сериала се даде шанс и на Мелиса и Озан, ама Озан като се оказа "бика" на училището 🤣 ще е по-сложно.

# 273
https://twitter.com/diziduybeni/status/1578060495902367744?s=20& … 97WbSWw-vtzIWdxTw
https://twitter.com/diziduybeni/status/1578038240484933633?s=20& … Cdyv-S1FywEboB8Yg

ама толкова ведро ни обявиха, че ни чака кошмарен епизод... Grinning Heart Няма други като тях...

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 19:59 от JessyG23

# 274
Излезнах права

# 275
Оф, целувала ли се е с Атеш? Ма грам не я разбирам, дано Канат не полудее тотално. Sad Иначе тяхната целувка с Канат трябва да е в началото на епизода, но явно там нищо няма да излезе Sad Сега видях, че вече е почнал или дори свършил епизодът Sad

# 276
Ако мислиш това за мен по добре да изгния в затвора до края на живота си...

Страхотни сцени бяха между ЕкКан
Канат както винаги е отишъл заради Азиз да чисти след него
- Добрия ми брат с прекрасно сърце...

Милата Едже Озан е бил пиян направил е бебе тя е казала на Мелиса,че е спала с някой и до там отървали са се от бебето без да кажат на Озан
Мелиса не знае кой е бащата на бебето и.
Хората които преследват Дервиш заради борча му отвлякаха Ръза.

Ревност

Канат беше прав,че любовта му е силна,но е по силна от омразата му
 там се обърка наистина това е черна любов мамка му...

# 277
Прекалено напластявяне вече има в сериала ,стари /нови събития , всеки дошъл със злобата и подлостта си ,тайни , завери , изнудване , вече и отвличане , наслаждаване най-вече от това колко успешна ,голяма вреда си нанесъл на "врага "  , а този  Азис си е направо "гений" в подлостта си  с асистентка Лейля  за радост на вече достатъчно глупав /за мен /Канат ....този кога ще си  отвори  очите за  истината .

Не  е  достатъчно да си само добър и отговорен ,трябва  и да си умен ,амаааа...той замъглен до безнадежност...

Въобще каква му е мисията на Канат ?!?!

# 278
Оххх, с края на епизода пак ни пратиха за зелен хайвер.
И Еким, и Канат не са цвете за мирисане, затова гледам да не изкарвам само единия глупав, заслепен и наивен... В техния случай май си се надпреварват кой повече ще нарани другия. Целувката беше страхотен момент, с музичката, но ми стана гадно, защото докато Канат целуваше Еким ми се видя да му се стече сълза от окото.
Дожаля ми за Озан като се разплака в тоалетната. В това момче пак се уверявам, че има хляб за изграждане на положитрлен образ. Мисля, че не страдаше само, че е предал Мелиса, а и че е наранил чувствата на Едже.
Това накрая кой може да е бил 🤔🤔🤔

Пак ни оставиха без фраг

# 279
Със странни чувства съм аз след епизода. Затова и много не ми се пишеше. Хем го очаквах, хем не ми се гледаше това.. За Озан  - много съм съгласна, Селинче. Неговата съвест надделява над желанието му да е безчувственият гадняр. И не за пръв път си проличава. И тази сцена на пода... плачещ в поза на зародиш, беше много силна и въздействаща.
Еким и Канат… не знам, затъват все повече. Тъкмо си викам: е, вече няма на къде да става по-зле, трябва да почнат да се оправят и те измислят нещо ново, с което да се закопаят. Имам мнооого мъничка надежда Канат, като се успокои и позамисли, да се усети. Както и преди отбелязах – те този филм са го играли вече. Тогава Хазал го просветли, нека сега сам се сети.

# 280
Последната сцена: И пак версията ние / Убих своето цвете не му позволих да живее.....

Атеш:Не съм се излъгал за теб наистина си смело момиче.
Благодаря ти затова,че не ме предаде...
Затова всички ще научат на живо самопризнанията на Канат.
Еким:Атеш,моля те не го прави!
Атеш:Късно е много затова трябва да знам защо умря сестра ми.
И Канат ще ми разкаже затова.
Ако не ми разкаже всички.ще научат,че баща му е един психопат който им упражнява насилие...
Еким:Недей Атеш! Недей ще разрушиш напълно едно семейство.Недей!
Атеш:И нас не ни пожалиха...
Аз защо да ги пожаля?
Еким:Виж умолявам те още не е дошъл.Хайде умолявам те!
Недей умолявам те!
Атеш умолявам те! Умолявам те виж Канат не е лош.Умолявам те недей!
Ще направя каквото поискаш....Моля те!
Канат:Атеш!

Канат:Прощавайте прекъснах ви...
Еким:Канат....
Канат:Мислех,че беше дошъл тук за да ядеш бой
,но изглежда сте имали други планове.
Атеш:Наистина и аз се изненадах от това което беше на път да стане....
Еким:Не виж не е каквото ти си мислиш.
Канат:Права си.Защо ли винаги така се получаваше?
Когато си помислям хубаво нещо за теб винаги успяваше да ме разубедиш в това.

Еким:Канат почакай! Канат моля те почакай! Канат почакай! Канат!
Kанат: За какво да чакам Еким? За кое да чакам? Какво ще ми кажеш сега?
Каква ти е целта сега?
 Да ревнувам ли?
Еким:Не това има логично обяснение.
Канат: И кое  е това  логичното обяснение?
Омръзна ми! От детските игри.
От това да полудявам дали съм разбрал правилно или грешно.
Много ми омръзна....
От твоите опасения
от плановете ти...
Еким:Разбирам и на мен много ми омръзна!
И на мен ми омръзна,но всичко което го изброи ме накара да го изживея тройно.
Канат:Знаеш ли какво виждам когато те погледна?
Една страхливка.
Когато сме искали да има нещо истинско между нас винаги разрушаваше всичко върху мен и ме отдалечаваше Еким.
Еким:Правилно.А ти беше много невинен.
Не направи нищо което да ме разочарова...
Канат:Аз за разлика от теб приех всяка своя грешка поне.Ами ти? Атеш?
Еким: Всичко има логично обяснение...
Ще научиш всичко когато му дойде времето...
Канат:Докато аз разбера можем да се срещнем с още нови неща...
Не искам някой който е дете което след като се борило да получи му е омръзнало от играчките му в ръцете веднага.Порасни вече Еким!
Не се ли измори вече? Аз наистина много се изморих....
Еким:И аз много се изморих
Просто териториите на които провеждаме война са различни...Толкова.
Канат: Надявам се да се оттеглиш с победа.

-----

https://twitter.com/startv/status/1578123730391367697

Нямам думи нищо не искам да коментирам и въпреки,че го усещах много ми дойде всичко за капак
Колко болка в Канат отново се увери в нещо което не е истина.
И това аз поне приех грешките си - говореше и тази серия,че малко му трябва за да и прости.
Нямам думи! Макбуле за съд си съсипа всички ни...

Еким пак ще има с кой да поговори за всичко....
Канат с кой да говори освен с Хазал....
Тотално го закопаха и този маскирания пишещ си е Атеш за мен
Хакерчето..

Фрагман ще има чак в неделя...
Хубав ден!

# 281
Записвам се и аз. До сега само ви четях, но този Атеш толкова ме дразни, че и грозен. Как можаха точно този актьор да изберат? Иначе сериала си е супер.Следя го от самото начало. Няма как драмата е задължителна с нашите герои. Ако се съберат още сега няма да има какво да гледаме. Благодаря ви на вас всички в тази тема! Много интересни неща споделяте. 😊

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:19 от Veselina_M

# 282
Добро утро приятели!
Радвайте се на всичко красиво,което ви заобикаля и бъдете щастливи!

Добре дошла на Веселина.  
Вчерашния епизод беше с очаквано развитие. И все пак не разбрах този странен паралел.

Защо Еким позволява на Атеш да флиртуват и да я използва така? Явно и е неприятно да я целува Канат и хайде шамар. А този просто я заставя и хайде,защо не ? Може би има някакво тайно привличане към него или отмъщава на Канат?
Май самата тя не е сигурна в чувствата си към Канат и не е наясно какъв човек  е той.

Както и да е, след вчерашния епизод, може пък Канат да е следващия самоубиец Cry

Малко се е хванал за нея,като удавник за сламка. Явно е доста сляп за подлостта на всички около себе си.
Съжалявам,че написах част от мислите си.След всички събития някак противоречиви са ми усещанията,колкото и да се опитвам да разбера логиката.
Най-смислено ми е отмъщението на "красивия" Атеш.

# 283
Нина, аз пък разбрах паралела. Както казах, не мога да оправдая ни единия, ни другия за постъпките му. Еким записа Канат с телефона си, Канат пък й отмъсти подобаващо с 10 пъти по-жесток удар. Сега Еким целуна Атеш и нанесе същия удар на Канат, но поне му каза, че всичко това има логично обяснение и ще му каже след време. Може да е след време, но поне му каза, че има обяснение за постъпката си. Разликата в паралелите е, че Канат го направи изцяло да си отмъсти, а Еким, за да го предпази. Как, нямам си на идея, след като Атеш знае, че тя обича само Канат, но явно има план момичето. И тук идва и същата песен "Убих своето цвете, не можах да го опазя".
Но и на двама любовта им надделява на,д всичко и ще си простят мисля. Поне в тази серия "омразата" на Канат я нямаше. Еким пък се държеше недостъпно 😆 Аз наистина взех, че се притесних като се скараха Канат и Атеш кой да я носи на ръце, да не вземат да я изпуснат на земята. 😆

Джеси, аз за Озан, накрая се чудя с кого ще бъде 🤔 той пълен с моми. Мелиса, Наз, вече и Едже. Така ги искам с Мелиса, ама и другите не са зле 😁

Този на края на епизода някак си не ми се стори да е Атеш. Който и да е е направил папки за абсолютно всички, никой не е пропуснал, не знам какво цели...

# 284
Представата на Канат за чест ,искреност,морал , защита е толкова сбъркана ,че няма  и накъде  повече .
Иска Еким да го приеме с цялата тази ЗЕСТРА ,ееееее...няма как да стане . А когато разбере що са вършили любимият му амджа и баба му ...незная кой ще го спасява от този  удар .....

Тя дойде в тази клоака с единствената цел ...да  открие истината -нейната , а не тази на Канат .

И двамата понасят ЗАГУБИ , докато наглото Азис-ЧЕ /светец ,праведник , ангел / си живее жалкото животче за сметка на всички .И пострадалата Лейля ,която за два лъскави парцала и жилище се отказа безсрамно   от баба си.
Поне за сега и тя забрави за какво е в сосиетето , освен да подслушва подличко .

Абее ,тия колежани кога учат ?!?!?

.

Общи условия

Активация на акаунт