Отговори
# 285
Добре си ни дошла, Веси!
Селинче, моята фаворитка е Наз. Мисля си, че тя  най-добре вижда в него нещо повече от злия плейбой на училището.
Споделям мнението ти за паралела. На Еким най-голямата й сила и слабост едновременно е крайната жертвоготовност, до която стига за близките си. И Атеш го знае. Никво привличане няма тя към Атеш, а Канат е последният, на когото ще тръгне да отмъщава, като е наясно с истината за семейството му. Просто винаги избира другите пред себе си. Самонарани се и него нарани, защото вярваше, че го пази. И с Лейла беше същата работа. Тя и пред влак ще се хвърли да го спаси, но няма да му признае чувствата си. А за лунапарка - да, трябваше да има последствие и то болезнено. Там Канат стигна твърде далеч, умишлено и обмислено. Тук Еким го удари много жестоко, но с мисълта, че го пази и то с решение, което взе на момента. Имат да учат и двамата още много как се обича. Това "изморих се' на мен много ми хареса, защото се сетих за сцената в басейна - "ако не се съпротивляваш, ще бъде по-лесно". Ами те не спряха да се съпротивляват с тази любов и да ритат срещу нея, вместо да се оставят да ги повдигне на повърхността. И тъй си продължават да потъват..

# 286
Изгледах само сцените с двамата. Според мен това тъкмо ѝ трябваше на Еким, за да свие малко гарда, защото все обвиняваше Канат. И когато го записа изобщоне се почувства виновна, а го и заряза. Та според мен сега след тормоза от него, имаше нужда от нещо такова, за да се почувства и тя малко гузна и да е по-търсеща го. Ще видим де.

# 287
Привет!
От онлайн озвучката аз разбрах, че Еким целуна Атеш, за да предотврати Атеш за огласи в социалните млежи това, че Ръза пребива Азиз и майка му и че е психически неуравновесен и се занимава с мръсни дела. Атеш притежава записките на сестра си и там, явно, има много тайни за всеки, който е бил при Бахар. Очаквам Атеш да стигне и до великолепната тройка - Мелиса, Озан и Азиз, както и до участието в прикриването на престъплението спрямо Лейла, на бившия директор.

# 288
Канат затова не би си посегнал но един нервен срив ще претърпи в колата но ако Дервиш му е баща и разбере Ръзато какви ги е вършил а както е по сериалите главната научава първа може тогава да направи опит всичко чакам той е като киндер сюприз

# 289
Да оправим малко настроенията от снощи Wink
https://www.instagram.com/reel/CjaKr2WIIuL/?igshid=MDJmNzVkMjY%3 … m7vWxQO82xfwCLr2I

# 290

Продаден за Кан

Рабиа с Хамийет Акпънар
Сигурно идва поредното интервю за в. ХЮРИЙЕТ

# 291
Оххх, сцената, в която Озан отиде при Едже и й каза, че трябва да я пита нещо, но го е страх да попита... Не ви ли заприлича много на Озан Долунай там?

# 292
Оххх, сцената, в която Озан отиде при Едже и й каза, че трябва да я пита нещо, но го е страх да попита... Не ви ли заприлича много на Озан Долунай там?
Утку е много талантлив не отричам но Канат и Дженк са ми по паралелни от колкото Дженк и Озан
Утку ли ти заприлича на Ози? 🙄

# 293
Утку е много талантлив не отричам но Канат и Дженк са ми по паралелни от колкото Дженк и Озан

Абе то беше секундно. Не като характер Озан с Дженк. Просто перенето на ръцете, когато е напрегнат и когато Озан се страхуваше да пита Едже... И самото изражение в този миг...

# 294

Абе то беше секундно. Не като характер Озан с Дженк. Просто перенето на ръцете, когато е напрегнат и когато Озан се страхуваше да пита Едже... И самото изражение в този миг...

Ще обърна внимание довечера като хващам кадри

# 295
Нали не мислите,че жертвоготовността на Еким, с тази целувка(ако изобщо имаше такава),ще спре или промени плановете на Атеш?
Мисля, че е способен на много повече.
Естествено той вече постигна  своята цел с този капан.Така и не разбрах,защо  се е вкопчил в Канат. Рийтинга на вчерашния епизод е показателно нисък.

# 296
Записвам се при вас.
Днес започвам с 1 ва серия.
Обичам подобни серили.
Дано ми хареса.
Благодаря за темата 🌹

# 297
Шапчовци Blush Blush

Много се радвам, че ставаме все повече. Hands Punch

Аз си стискам палци Атеш да не излезе толкова жесток накрая. Търси си и той справедливост, има някаква логика, че се насочи към Канат като цяло, но ако наистина е бил близък със сестра си, би трябвало да е момче с добро сърце. Хубаво е, че Бахар е разбрала истината, аз до последно смятах, че Ръза я е заблудил и като цяло имах критики към образа, та ми стана малко по-симпатична, макар и посмъртно.

# 298
И аз се радвам, че ставаме все повече. Различни гледни точки, повече възможности за дискусии...
И аз се надявам Атеш да се окаже свястно момче накрая. Пък знае ли човек, може с Канат да си станат близки. Аз бая се забавлявам с двамата като почнат да се надпреварват за Еким...
Вижте каква снимка се подвизава в туитър. Май имаше спойлер, че Еким и Канат щели да ходят на плажа. На мен това ми мяза повече на място за самоубийства. Ама все си мисля, че нито единия, нито другия би си посегнал на живота.

На Канатчо пяна му излезе да й повтаря, че няма момиче, че не е бащата на никое бебе 😆

https://twitter.com/okyanusgibiydim/status/1578154563609034754?t … lN52yBNw&s=19
Еким го шамароса след целувката, преди нея също. Ама после иначе й беше хубаво, че я е целунал. Как се усмихва само

Ох, милия Озко, утрепаха го за 14 епизода 😂
https://twitter.com/klarolizing/status/1578293546481635328?t=zK6 … 8ahZ0xRA&s=19

А в тая версия на феновете, че Озан и Еким може да се окажат брат и сестра вярвате ли, че е възможно да има такъв обрат? На мен би ми харесало, след всичко, което й причини бая ще има да се разкайва, но би било интересна сюжетна линия.
Твърди се, че Канат може да е син на Дервиш. Най-хубавото, което ще му се случи ще бъде. Да разбере, че не е син на насилника Ръза и е брат на Хазал, не на Азиз.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:40 от Selin Ozkaya

# 299
Утре ще имаме фрагман до тогава ако не се спукаме пак добре
На такова място всичко може да се заснеме то няма кой да се трепе освен Едже в момента като се замисля...

Това което ми направи впечeтление,че Еким сефте изревнува смисъл до сега в сцените с Мелиса и Лейля и ставаше гадно,но не е ревнувала с точност

Направи ли ви впечетление,че тази серия беше писана от 3-ма души+ Макбуле.
Впрочем добре дошли на всички идващи и дошли...

Канат цял месец не я поглеждал и от миналата серия продължава,но сега вече бяхме и на докосване
Интересно ми е как ще се развие всичко след този скандален на живо спектакъл на Атеш с полу целувката на Еким

Мисля,че разбирам защо Канат казва,че се е уморил ,но Еким дали го разбра наистина за какво се е уморил най-вече...

Сел на мен не ми напомни на Озанче не знам. Знаеш ми мнението за Озан Д и колко го обичам и обективно го казвам за такава игра Утку трябва да играе още 2-3 сериала.
Но Рабиа като игра на моменти ми напомня на Селин Шекерджи може би заради големите си очи.
Драмата с кексовете на Рабиа е приключена най-сетне си ги е изяла...

Сомера - Септември

26 серий са кърпа вързани но като си спомням СТАР ТВ
Два сериала с какви рейтинги ги избута точно заради продажбите извън ТР ще е много хубаво всичко...

Ти не си достойна да бъдеш обичана...
Ти си обречена да останеш сама за цял живот...

Канат и ти се спри чоджум!

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:28 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт