Отговори
# 180
Момичета, споделям ви напълно недоволството. Разбирам замисъла на сцената с баесйна, но нещо в изпълнението й ме подразни много мен. Атеш под водата ли чакаше? Канат какво й вика "стига глупости", като вече е скочила? Какво очакваше - че се е научила да плува и ще излезе сама ли? Сигурно можеха да го измислят и по-добре от това: Канат умира от притеснение, но абсолютно нелогично и нетипично за героя се мотае да се хвърли, докато Атеш чака от 5 минути във водата, за да я изкара веднага, без никой да разбере от къде се е взел... пфф Unamused
Иначе ясно - след като се досети какъв му е проблемът с Атеш, тя искаше да го предизвика за признание, както той се опита с нея предната серия. Беше сигурна, че ще скочи. Дали пък не остана разочарована, че Атеш се появи да им развали момента и да й провали плана? Но тука и другата идея на сцената - да убедим Еким, че вече Атеш, а не Канат ще я спасява.
Еким, която месеци наред бе скептична към всички в колежа, от първия ден позволи на Атеш да се мотае край нея. Вярно и неговият подход е добър, но тя досега ни показваше, че не се доверява особено лесно..
Накрая Канат пак хукна през глава да спасява брат си. Как пък на него всички предателства му прости, а на Еким не успя да й преглътне грешката да направи всичко за нестабилната и небрагодарна Лейла? Има едно двуличие в него, което никак не ми харесва - аз мога да правя лоши неща, но ти не можеш, аз мога да те дразня с други, но ти не можеш, аз мога да направя всичко за Азиз, но ни трябваше да избереш мен пред Лейла...
И това с натресеното на главния бебе много ми се искаше поне в колежански сериал да ни го спестят.. Ама нейсе, те си ги обичат тия работи комшиите.
Та много горчилка ми остана след епизода. Малко и незадоволителни сцени с ЕкКан.
Затова ще завърша и ще ви пожелая хубав ден с единствения лъч светлина за момента:

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 10:46 от JessyG23

# 181
Мисля че е време да помислят къде сглупиха

Джес не съм съгласна особено с теб скъпа той не е и бесен че не го избра пред Лейля напротив бесен и е че тя не го обича тя с какво му показа че държи на него сега и с Атеш се натиска по ъглите ем извинявай това момче не е от скала братче.
Азиз ще убие Канат ето ви един спойлер от мен усещам го 99 %

# 182
Дам, Диди, разбирам какво имаш предвид. Ама тя как да му каже, че го обича, като прави всичко възможно да се самоубеди в обратното. Толкова вървят срещу себе си в момента, че направо ме е страх къде ще му излезе краят. И на фона на мълчаливата борба на Еким, демонстратвините изпълнения на Мелиса.. Значи сега е моментът "да се чуят" без да говорят и да се измъкнат от блатото, че много скоро ще стане твърде късно. Кой ще направи стъпката към другия?.. Както ни оставиха след последната серия въобще не виждам изхода. И рейтът е показателен.
Тая съпоставка ме разби просто.. Grinning ама така де...  - https://twitter.com/TinaFandom/status/1575753363811364865?s=20&a … Sp93x1onUBiiGwoXA

# 183
Това е точно сцена от сорта Фериха наистина припада и Емир и вика
СТАВАЙ Фериха ще види някой... 😂😂😂

Колко сценаристи не могат да напишат един сериал
Божеее

# 184
Канатчо кел файда, че съблече сакото, за да скача. Трябваше да си спести това дай вика "Стига глупости" (наистина като Емир), а да скочи на мига. Хем знае, че Еким не може да плува. Атеш откъде пък и той изскочи да я спасява. Вярвам, че ЕкКан ще се съберат, но трябва време.
Сцената, в която се влюбих аз от епизода беше целувката на Мелиса и Озан. Харесвам Озан, любовта му е чиста, но Мелиса с поведението си наистина би го изгубила.

# 185
"Предателството " на Еким  е нищо спрямо "братските чувства "на Азис към Канат . И когато Канат разбере разликата ще е разбит ........трябва му време !!!!
Кое е по- морално ?!?! "Предателството " на Еким  или "честността на" на Лейля ?!?!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:23 от sofia26

# 186
# 187

Мисля, че е побързала да се изнесе,  докато минимум един от тримата не е литнал от тоя покрив.. Grinning Канат щом хукна след нея, май ще влезе в режим на обяснения за писмото.

# 188
Канат носи Еким на ръце
Атеш търчи след тях

https://twitter.com/aynkankaya/status/1575809419824476160?s=19

Това ми хареса снощи....

https://twitter.com/dreamsgece/status/1575808123150942209?s=19

ЕККАН ВИДЕО 💔😭

# 189
Дали ще разболеят Еким, за да освестят Канат? Двама болни ще дойдат много вече, особено за Канат, Неше и Хазал. Ясно е, че от Атеш дъх няма да си поемем вече. Навсякъде се пръква бе..

# 190
Дали ще разболеят Еким, за да освестят Канат? Двама болни ще дойдат много вече, особено за Канат, Неше и Хазал. Ясно е, че от Атеш дъх няма да си поемем вече. Навсякъде се пръква бе..

Навехнала в крак и паднала и си е ударила носа Канат я носи и Покахонтас след него...

# 191

Навехнала в крак и паднала и си е ударила носа Канат я носи и Покахонтас след него...
Не й се получи да му изпробва пукнята за нея с хвърлянето в баясейна, ама ето ти при първата реална ситуация - разобличен без изненади.

# 192

Не й се получи да му изпробва пукнята за нея с хвърлянето в баясейна, ама ето ти при първата реална ситуация - разобличен без изненади.

Само сега да не му я изтръгне от ръцете Покахонти хем нахален хем неприятен ужаси е...

# 193
Дано не смятат да развалят с него всички сцени на ЕкКан.

Ака продължава така  да се появява,ще се окаже обсебен от Еким.Frowning1

# 194
Няма гоо занесъл я е

Общи условия

Активация на акаунт