Професионални серии за коса - тема 157

• 69 799
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Аз самата имам чувствителен скалп към мазен и ползвам редовно джойко и керастас но редувам и с други шампоани разбира се и така намирам баланс.
Шампоаните, които тук се препоръчват за скалп от типа на меди при мен действат много по зле от джойко, косата ми става на изгоряла топка слама , така че всеки е индивидуален и няма обща панацея подходяща за всеки. Пробва се редува се и се намира баланс.
Някои харесват меди аз не. Други харесват лалга аз не. Това не значи че меди и лалга са лоши шампоани, а че не са подходящи за нуждите на моята коса.
+1

Както сте на тема джойко, да попитам коя е най-хидратираща им маска?
K-PAK INTENSE HYDRATOR или MOISTURE RECOVERY?
K-PAK INTENSE HYDRATOR
Това ли е маската?

# 331
  • Варна
След терапия Олаплекс удачно ли е да ползвам шампаона за блондинки на Керастаз и маската Терапист?

Блондинския Ш е Ок ама след него плесни някой балсам иначе правиш терапия върху терапия.
Олаплекс ако си правила двустъпковата терапия сам по себе си е възстановил каквото е могъл. Няма нужда от още тежки продукти. Сложи малко блондински балсам или Генезис или нещо друго запечатващо.

# 332
Здравейте,

Моля, за съвет относно какъв хидратираш и балансиращ Ш и/или Балсам/Маска да си купя. В момента разглеждам предложенията в различни сайтове и не мога да избера.
Налични са ми на Lalga Seawet ( Ш и М) както и веганските ( Ш и Б) за обем на Алтерна.
Чудя се относно Генезис на Керастаз ?! както и за Joico Defy Damage ?!?
Косата ми е боядисвана с Иноа, със сухи краища, тънък косъм, но като цяло е плътна.
Забелязвам и фриз, обикновено на втория ден след измиване - видях продукти на Редкен точно за фриз, някой ползвал ли ги е ?
Моля, за съвет и препоръка Simple Smile

# 333
След терапия Олаплекс удачно ли е да ползвам шампаона за блондинки на Керастаз и маската Терапист?

Блондинския Ш е Ок ама след него плесни някой балсам иначе правиш терапия върху терапия.
Олаплекс ако си правила двустъпковата терапия сам по себе си е възстановил каквото е могъл. Няма нужда от още тежки продукти. Сложи малко блондински балсам или Генезис или нещо друго запечатващо.

Мерси 💓 след колко измивания горе долу е Ок дa ползване тервписта?

# 334
Искрица, Б Генезис,Хидраторът и балмът са различни продукти,с различно действие.
Ако трябва да определя кой от двата на Джойко би се доближил до Генезис,то е Хидратора,той по-скоро запечатва,Балмът овлажнява в дълбочина.

Olia,няма никакви специфики.Аз пиех 10000mcg всеки ден сутрин на гладно.Но, защото така си пия всички добавки обикновено,не че е било задължително.В описанието пишеше "По една таблетка дневно с много вода",това е.
Скрит текст:
От това,което съм чела 10000 са твърде много,организмът има нужда от 40mcg на ден,освен ако,няма проблеми с червата или не приема антибиотици.
Няма доказателства,че Биотинът влияе върху растежа на косата или структурата на кожата.Може да повлияе производството на кератин,но завишените дози няма да увеличат производтвото му.
Всеки,който се храни балансирано има достатъчно Биотин в организма,увеличеното количество не води до промяна в косата или ноктите.
Трябва да се внимава когато се правят изследвания.Биотинът може да изкриви резултати от КК,примерно.

# 335
Коя е най хубавата маска за боядисана коса? Мороканойл и макадамиа ли са добрите?

# 336
Няма генерално най-добра маска,
Има най-подходяща за дадена коса за даден период Wink

# 337
Момичета, мега тъп въпрос, но как се отварят ампулите на Напура…🤷♀🙈

# 338
  • Варна
С нож Grinning.Под бялата тапа е ампула като инжекционните. Алуминият се бели сравнително лесно,но аз все не успявам да го скъсам и ги тероризирам с ножа Grinning.

# 339
  • Някъде там
Няма генерално най-добра маска,
Има най-подходяща за дадена коса за даден период Wink

Съгласна съм с това,трябва да се пробва и да се види кое работи най - добре за косата ти.
Един продукт може да бъде харесван от теб и да е о.к за твоята коса, но може да е ужасен за други, както и обратното.

За моята коса най - добре работи комбинацията от балсам Генезис и шампоан Екстенционисте.

# 340
С нож Grinning.Под бялата тапа е ампула като инжекционните. Алуминият се бели сравнително лесно,но аз все не успявам да го скъсам и ги тероризирам с ножа Grinning.
Ясно 😀 И аз така подходих, но мислех, че има и по цивилизован начин, който просто аз не откривам 🙈😀

# 341
Здравейте момичета,нуждая се от съвета ви.Косата ми е чуплива,в основата е гъста,вижда се че расте,но краищата изтънява и става като перушина,суха е цялата,винаги й слагам олио,балсам за къдрици,препоръчате нещо за краища,за да не ги режа често,искам да расте.

# 342
На мен само Биотин ми помага при косопад. Иначе сега си взех две стъпки на Olaplex, защото фризьорката ми използва серията и започвам с тях. Ще видим дали ще помогнат. След цялостното изрусяване нещата не са ок.
Колко време може да се пие Биотин 10000? Трябва ли да се прави пауза?
Аз го пия по 3 месеца и правя почивка. Започвам го, когато имам по-интензивен косопад.

# 343
Ясно 😀 И аз така подходих, но мислех, че има и по цивилизован начин, който просто аз не откривам 🙈😀
Аз ги отварям като повдигам с натиск крайчето откъм стрелката (с хавлиена кърпа) и след това обелвам алуминия много лесно със завъртане. 🙂

# 344
Влизам да похваля боята за коса Lakme Chroma. Цветът е постигнат на тъмна основа с 5.00 + 6/17 и ColorpHlex. Боята хвана върху къносана коса. Впечатлена съм.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:22 от floorrriss

Общи условия

Активация на акаунт