Професионални серии за коса - тема 157

• 69 339
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Срина се пак сайта Пирани такива JoyJoyJoy.

# 691
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много гадно беше, че ЗР нито звук, нито стон издадоха, че от днес има намаления.
Слава Богу, дебнах и към 12 и нещо през нощта без проблем си поръчах намисленото.
Писах в темата за черния петък, но тук не се сетих да дам сигнал.

# 692
И аз искам на разгледам и да си набележа понеже днес пътувам към София, но се е сринал Joy

# 693
Аз направих моята поръчка в 7.40 и вече едва движеше сайта. С последни напъни я пратих. Ама буквално едвам, едвам.
Така че не се учудвам че вече не работи.
Но и те станаха много големи и известни, преди по-малко хора знаеха за тях.

# 694
  • Пловдив
Сутринта при мен работеше, но нямаше отразено намаление. Сега не става. Иначе пак направиха най-доброто намаление.

# 695
Ми като са толкова големи, да вземат да си оправят сайта. Всяка година им се срива.

# 696
Нямат пари, явно Joy сървърите са down. И по-добре за мен, щях да поръчвам, но имам предостатъчно. Трябваше ми само като че ли нов балсам, но се заредих от Делириум с тяхното намаление. Очите ми станаха двойни като видях Орайт с 30%, ако не се лъжа, ама ще е за осми март явно.

# 697
И аз точно по О'райт се загледах 😁

# 698
Сриването на сайта на Рибата си е вече класика, едва ли някой се учудва кой знае колко 😁
Те това и целят де - всяване на допълнителна истерия и напрежение в потребителите. Такава голяма фирма да не може един сайт да поддържа, не е възможно. Губят те обаче, парите ни ще си останат в джоба 😂

# 699
  • София
Напомнете ми кой продукт освен ампулите хвалихте на Олиосета? Не че сайта работи Mr. Green

# 700
  • Някъде там
Крема за коса на олиосета, топ продукт Simple Smile

# 701
  • София
Напомнете ми кой продукт освен ампулите хвалихте на Олиосета? Не че сайта работи Mr. Green
Мултифункционален бутиков крем за коса ВСИЧКО В ЕДНО 200 мл OLIOSETA ALL IN ONE HAIR CREAM Miracle Leave-in.
Поръчах и аз.

# 702
  • Бургас
Здравейте, успяхте ли да поръчате с доставка до магазин, защото опитах няколко пъти и не става.
Успях след 10 опита, явно проблема и бил в сайта.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 10:43 от eli_q

# 703
  • София
Момичета,ще ви помоля да ми препоръчате шампоан за 12 г. -те ми дъщери🙂С много  гъсти коси са дълги ,но бързо омазняващи се 😐.Мият я на 3 ,4 дни .Чудя се какво да им поръчам от ЗК🤔Аз направих една поръчка вече и забравих.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:31 от ♥ Димяни ♥

# 704
С хиляди мъки поръчах до магазин току-що.

Общи условия

Активация на акаунт