Професионални серии за коса - тема 157

• 69 954
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Vanessa, много е хубава косата ти.

# 181
Благодаря Flowers Hibiscus

Аз имам питане
Някой ползвал ли е тези два продукта

Първият е кератинов филър,а малката бомбичка е алтернатива на първата стъпка от "двустъпковият Афоджи".Поне от описанието с такова впечатление останах.
Между другото, Мейкъп са започнали да зареждат продукти на Напура.Останах приятно изненадана днес,като се рових по сайтовете.
И още нещо,има ли някой ползвал Ш S2 Energy? Много ми е любопитно,каква е разликата между него и Анаген и Стамиген

# 182
Шампоан S2 е конкретно за спиране на силен косопад и помага страшно много, докато анаген и стамиген са за подсилване на нов растеж. Първия път като ползвах стамиген видях много нова коса, но следващите два пъти нещо не забелязвам много промяна,от Анаген пък въобще не видях никаква промяна.

# 183
Аз съм ползвала втория продукт на Напура - M9 rikeir. Много съм доволна. Косата ми хем се уплътни, хем стана мека и подхранена, с блясък. Може, когато си поръчвате нещо от рибата да си вземете едно за проба. Стига за 3 пъти. Дадох едно и на сестра ми, също е очарована.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 10:25 от m1ma

# 184
От онлайн магазина казаха, че сигурно са сменили баркода, което е странно?Имам и други неща на Филип Кингслей само на този е лепнат вече втори път баркода върху другия?!
Така е, европейски е кодът явно. Разгледах всички продукти, които имам с етикети - от ЗР почти всички - и на нито един нямам два баркода. Имаш сега съмнения за качеството на продукта ли?

# 185
Здравейте, как да разбера дали косата ми има нужда от хидратация или протеин..?
С първото става прекалено мека и пухкава, с второто - твърда метла Disappointed
Оттам си мисля, че не правя нещо както трябва...
Косата ми е много гъста, със средно дебел косъм, АДСКИ порьозна, отпреди няколко месеца изрусена + кичури. От изрусяването насам така закъсах с намирането на подходяща козметика.

Мога ли да ви помоля за съвет, как да комбинирам всичко, което изкупих, с надеждата да нацеля правилната грижа... ще изредя отдолу, с номерца за по-лесна референция (голямо благодаря! Gift Heart)

1. Шампоан Kerastase Nutritivе Bain Satin + маска NUTRITIVE MASQUINTENSE за плътна коса + Nectar Thermique
2. Шампоан Kerastase Blond Cicaextreme
3. Шампоан Kerastase Soleil + Huile Sirene олио спрей
4. Ш Kerastase Resistence Bain Exestioniste + балсам Ciment Anti-Usure
5. Ш Kerastase Chronologiste + маската + парфюмното олио
6. Ш Joico Moisure Recovery + балсама
7. Ш Keune Satin Oil + маската
8. Moroccanoil маската с кафявата капачка + маслото
9. L'Oreal Absolute repair Ш+М+олиото
10. Medavita huile d'etoile Ш+М+маслото

Имам още масла и финиши, но няма да ги изброявам тук, че много стана... Flushed

# 186
Аз пък да се оплача като взех мострички на давинес replumping шампоан и балсам косата ми изглеждаше страхотно плътна мека ,купих си продуктите обаче ползвах първо други неща и сега месеци по късно почнах тях еми обратен ефект сплескана и суха, може би в момента има нужда от нещо друго, но съм разочарована, разчитах много на тях

# 187
ekaterina,нови растежи забелязвала ли си при S2? В описанието някъде из сайтовете ми се мярна нещо за фоликулите,но го прочетох по диагонал, но ми се върти нещо,че си приличат със Стамиген.Исках да го пробвам,че Стамиген няма от къде да взема сега

m1ma,благодаря ти.Ще го пробвам,тъкмо да видя има ли разлика с Афоджито и каква...

Sensaya по-лесно ще е да напишеш в каква последователност ги ползваш,за да намерим грешката.Аз някакъв  сериозен протеин не виждам,освен може би Цимента.
Има вариант да не ползваш правилните финиши след миене.
Хрумна ми нещо,гледам че нямаш много балсами,а за порьозна коса те са по-добрият вариант за финал на миенето.Измий с ДПШ,след това балсама на Джойко(той е доста лек) и накрая само Нектар термика,без олиа и т.п. Снимай косата да я видим как изглежда.

# 188
Благодаря Flowers Hibiscus

Аз имам питане
Някой ползвал ли е тези два продукта

Първият е кератинов филър,а малката бомбичка е алтернатива на първата стъпка от "двустъпковият Афоджи".Поне от описанието с такова впечатление останах.

Аз ползвам филъра. Не съм убедена, че го ползвам правилно, но много ми харесва хем как мирише, хем каква ми става косата след него. Позлвам само заедно с маската и шампоана от серията, пише в бг описанието, че може и ежедневно да се ползва и на суха коса, така че съм слагала и на подсушена, и на суха - не ми омазнява и ми харесва. Някакъв конкретен резултат не знам има ли обаче. Просто не успявам като вас да се ориентирам добре в протоколите.
А косата ти е невероятно красива!

# 189
  • Варна
Ванеса ампулите на Napura M9 са разкошотия и са си терапия за коса понасяща протеин. Аз ги ползвам преди маската обикновено. Скоро не съм ги купувала,че съм зарината с всевъзможни терапии.
Енерджи шампоана ми е един от трите техни,които държа налични постоянно. Нови растежи от него-едва ли,но си харесвам усещането по скалпа.
 Цените в Макеъп обаче са мамма мия. Ще ги следя обаче Grinning.

# 190
Някои от продуктите на Napura са с намаление в момента в ЗР. Много харесвам техния ДПШ.

# 191
Ванеса, благодаря!

Ползвам ги както са по цели серии, засега по само по веднъж всяка съм тествала Smile Маската на марокан я ползвах след блондинския шампоан на Керастаз.
Финиш слагам или от серията, или някой от тези, в безразборен ред TEKNIA Deep Care Drops, коприната на CHI или Лакме 10 в 1, после на суха коса слагам от маслата - мароканското, CHI Black seed / moringa или пак на Лакме аргановото.

ДПШ нямам Flushed - ок ли е да се ползва при чувствителен скалп и колко често? Може ли препоръка какъв да си взема?

Ще снимам косата като я измия, че сега е изправена с преса и лъже Simple Smile)

# 192
  • До морето...
Здравейте.Следя темата ,когато имам възможност.Изпробвах някои продукти сравнително бюджетни,но така и не успях да разбера моята коса от какъв Шампоан има нужда.Ще помоля за евентуален съвет от запознатите,ако е удобно.🙂 Моята коса е склонна към омазняване и образуване на пърхут,средно гъста с нормален косъм, суха по дължините ,леко къдрава,боядисвана в натурален кестеняв цвят ,близък до естествения ми.Изправям я или оформям чупките с преса.Финиши и термозащити съм си намерила такива,които ми харесват.Но шампоаните..Тези,от които съм доволна са зеления на Alfaparf и Milk Shake енергизиращия.Искаше ми се да опитам някакъв различен.Гледах на Керастаз,но като четох мнения -все са такива ,че освен,че са хубави и омазнявят скалпа.Какъв е вашия опит с марката,ако някоя от вас има подобна на моята коса?После се загледах в Milk shake Integrity и маската на Napura C9 . Въпроса е дали е проблем с какъв шампоан ще я комбинирам?Няколко часа разглеждам продукти и се обърках. Знам,че в случая идеята е проба-грешка,ама все пак ,ако може някой да даде мнение .Да уточня ,че  Медисютикълс ,Лакме deep care и МКС  подхранващия съм изпробвала,но резултатът от тях беше-липса на пяна и не мога да си разплета кичурите -толкова твърда стана,докато не нанеса маска да оправи положението. Много  неприятно. Извинете за дългия пост.😀

# 193
Лина,благодаря ти.Аз като чуя Кератин ми се изправят къдриците Grinning обаче описанието на този продукт и комбинацията от трите продукта от серията ми станаха много интересни.

Принцес,хм,пишеше че се ползват като преуош на суха коса,ти сега ме замисли.Ще ги поръчам де,то се е видяло.
Цените на Мейкъп не са като на ЗР вярно,обаче в БГ не можах да стигна до тях

Sensaya ти ползваш цели серии,но сериите в каква последователност са...
Аз не бих ползвала Мароканската маска след шампоан на Керастаз,няма да се види никакъв резултат,поне според мен.Сериозен финиш освен Нектара и 10 в 1 също не виждам.
ДПШ-а е задължителен,особено щом ползваш Керастаз и Медавита.Аз ползвам на ЛейбълМ и Джойко,вторият ми харесва една идея повече.Имам и на Шу,но не го смятам за ДПШ.
Има и други,момичетата ще споделят опит.

Rox шампоаните на Керастаз са силни,според мен не се въвличай в излишен разход.
Виждам че ти харесват "зелените" шампоани.Ако можеш да си позволиш,пробвай този.Или поне отливка ако можеш да си намериш.

Вярвам че ще ти хареса.Освен това,като плюс ще получиш и поддръжка на скалпа.След него можеш да ползваш всичко.Балсамът също е много добър.
Този също е много хубав

# 194
ekaterina,нови растежи забелязвала ли си при S2? В описанието някъде из сайтовете ми се мярна нещо за фоликулите,но го прочетох по диагонал, но ми се върти нещо,че си приличат със Стамиген.Исках да го пробвам,че Стамиген няма от къде да взема сега

m1ma,благодаря ти.Ще го пробвам,тъкмо да видя има ли разлика с Афоджито и каква...

Sensaya по-лесно ще е да напишеш в каква последователност ги ползваш,за да намерим грешката.Аз някакъв  сериозен протеин не виждам,освен може би Цимента.
Има вариант да не ползваш правилните финиши след миене.
Хрумна ми нещо,гледам че нямаш много балсами,а за порьозна коса те са по-добрият вариант за финал на миенето.Измий с ДПШ,след това балсама на Джойко(той е доста лек) и накрая само Нектар термика,без олиа и т.п. Снимай косата да я видим как изглежда.
да първо намаля драстично косопада , а две или 3 седмици по късно забелязах и нова косичка да избуява

Общи условия

Активация на акаунт