Професионални серии за коса - тема 157

• 69 693
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Мелисанде, да, като шампоан беше описан, но се надявах да има още нещичко и аз нещо да не съм доразбрала 😄
Така де - търся продукт, който заглажда косъма - затваря или както там е правилно да се каже. Почти го постигнах с онова спрейче L2, но ми се иска още 🧐

# 511
Много странно- все още не съм получила едната поръчка от Зл Рибка…. Изпробвах ДПШ на Лакме - харесва ми. До сега съм ползвала само на Милк Шейк  .

# 512
Аз пък нямам друга марка такъв фаворит като Олиосета, да харесвам 90% от продуктите, които съм пробвала. Без филъра и терми крема не оставам, когато ми беше много увредена косата и сега вече здрава винаги ефекта от тях е страхотен. Спрея за дължини, ампули те ги добавям на всякъде, маските, които съм пробвала, както и крема всичко е едно съм очарована от съотношението цена-качество. Единствено съм пробвала само един шампоан от мостра и не ми допадна защото съм с мазна коса. Иначе марката преобладава в колекцията ми от продукти. Дори и майка ми е доволна от тях най-много, и е с тънка перушинеста коса.

# 513
... а цената не му е чак толкова висока, че да се очакват чудеса, така или иначе.

Чудеса не съм дочакала и от продукти с много, много висока цена, та имайте си едно наум. Не е до цената!

# 514
  • Някъде там
Имате ли мнения за тази маска, по скоро хидратираща или балансирана е https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … e-and-pure-250-ml

# 515
  • София
Моля ви, дайте изпитани средства за много мазна коса на тийнейджърка. Направо измива се и след измиването сякаш дори не стои достатъчно чиста.  Последно е с Виши, резултат нула .

# 516
  • Бургас/Пз
Коя балансираща серия бихте ми препоръчали или по-лек протеин? Искам да я редувам с хидратиращата серия против косопад на Медисютикълс. Също така ползвам и Генезис на Керастаз, като я комбинирам с балсама или маската против косопад. Тези продукти много ми допадат, но ми трябва и една серия с превес на протеини, но да не е съвсем чист протеин, защото косата ми не го харесва много. Дълги години ползвах инфорсър на Лореал, понякога и Архитекта на Керастаз, но сега косата ми е в доста по-добро състояние и изобщо не ги харесва. Чудех се за Филър шампоана на Олиосета... Дали ще е добре за коса в прилично състояние?

# 517
  • София
Моля ви, дайте изпитани средства за много мазна коса на тийнейджърка. Направо измива се и след измиването сякаш дори не стои достатъчно чиста.  Последно е с Виши, резултат нула .
На мен ми действаше добре балансиращия на Керастаз за сухи краища и мазни корени,но се надявам да не са му променили формулата,защото го ползвах последно преди 2-3 години може би ...
Иначе ексфолиантите за коса ми действат на мен добре,вадила съм от бюти бокс,шампоана на Лъш с морска сол също.

# 518
  • Варна
Ани на Меди всички продукти са балансирани. Любимият ми Хидрокленс даже в момента ми действа като откровен протеин. Генезис също са балансирани. Не вярвам точно ти да си се докарала до изтощена коса тъй,че не се насилвай да ползваш протеини.
Филърът става за вкарване на протеин,но не прекалявай с клечането Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 519
  • Бургас
А вие как редувате шампоаните, примерно? На всяко миене, на няколко миенета или на месец? Или как се препоръчва по принцип? И аз си взех all in one olioseta, но колкото и смешно да ви се струва, забравих да го ползвам като си измих косата последния път, ядосах се и сложих две помпи на изсушена коса, но явно ефекта не е същия и стана почти лепкава. Та по- нататък ще споделя моето виждане.

# 520
По темата за протеините - аз си взех съвсем наскоро L’Oreal Absolu Repair (жълтата серия). Не е каквато беше едно време със сигурност, но пак има много добър ефект върху косата ми. Това е дооооста по-мек протеин в сравнение с керастазките, с които дори не си и помислям да се измия два пъти един след друг. А тук такъв проблем нямам Simple Smile
Единствено забелязвам, че отнема значително от обема. Което предполагам би било минус за доста дами, но на мен ми е супер.

# 521
  • Някъде там
Когато моята тийнка имаше период, в който косата и беше мазна използваше тези шампоани :
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/scalp-therapies--za-pr … als-solv-x-250-ml
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … -balancing-250-ml

И да попитам отново за тази маска https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/maska-za-iz … e-and-pure-250-ml , като каква се усеща, балансирана или хидратираща.

Коя балансираща серия бихте ми препоръчали или по-лек протеин? Искам да я редувам с хидратиращата серия против косопад на Медисютикълс. Също така ползвам и Генезис на Керастаз, като я комбинирам с балсама или маската против косопад. Тези продукти много ми допадат, но ми трябва и една серия с превес на протеини, но да не е съвсем чист протеин, защото косата ми не го харесва много. Дълги години ползвах инфорсър на Лореал, понякога и Архитекта на Керастаз, но сега косата ми е в доста по-добро състояние и изобщо не ги харесва. Чудех се за Филър шампоана на Олиосета... Дали ще е добре за коса в прилично състояние?

Косата ми според мен е в отлично състояние, редовно подстригвам връхчета, боядисвам в цвят близък до моя и то само корени, та шампоан - филъра и филъра на олиосета не са лоши, но в повечето случаи ми идват хард и резултата е плачевен. Може би е по добре да заложиш на балансирани и хидратиращи серии.

# 522
Момичета, помагайте, в края на м.12 ще ми правят балеаж, та отсега искам да се заредя с продукти и да си изградя някакъв протокол.
Серията на Редкен - acidic bonding, подходяща ли е? в нотино е намалена в момента
За хидратация съм се спряла на Мароканойл маската с кафявата капачка и/или Олаплекс 4 и 5. За терапия преди шампоан не съм много сигурна ..
Разполагам в момента с цялата серия на Лореал про лонгър, дпш на лакме, хидратиращ балсам на Филип Кингсли, термото на Керастас - цимент, термото на Алтерна BOND REPAIR
Всякакви съвети са добре дошли 🍀

# 523
Аз бих те посъветвал да инвестира в Олаплекс 1 и 2.да си направиш няколко терапии преди балеажа, а самия него да ти го направят също с Олаплекс.

# 524
По темата за протеините - аз си взех съвсем наскоро L’Oreal Absolu Repair (жълтата серия). Не е каквато беше едно време със сигурност, но пак има много добър ефект върху косата ми. Това е дооооста по-мек протеин в сравнение с керастазките, с които дори не си и помислям да се измия два пъти един след друг. А тук такъв проблем нямам Simple Smile
Единствено забелязвам, че отнема значително от обема. Което предполагам би било минус за доста дами, но на мен ми е супер.

За тази серия ли говорите
https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-l-oreal-professionne … RNyRoCCJgQAvD_BwE

Отнемането от обема е търсен ефект за мен, та ще пробвам тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт