В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 756
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Като пропусна ден-два и после не мога да ви изчета Simple Smile.
Ние още нито оценки, нито контролни, нито домашни имаме... Само едно входно по АЕ направиха в сряда.
Школо ми го пуснаха онзи ден най-накрая, ама то нищо няма вътре още, даже програмата я няма.
Да се похваля най-накрая и аз подадох заявление за помощта за 8 клас, електронно с ПИК за НАП за няма и 2 минути. Много удобно са го направили така.

# 301
  • София
Здравейте,

Да се похвалим, нашето дете ще взима стипендия! При нас е по бал от НВО.
Сега трябва да откриваме сметка. Знам, че го коментирахте, но нали на името на детето трябва да е ( има 14 г)?
Дали може да помогнете с банките и таксите? Да не взимат по 5 лв на месец за обслужване, че то къде ще му излезе краят...Благодаря!!!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:55 от denizara

# 302
  • София
В Булбанк е без такса за лица под 18 г., или поне беше така преди два месеца, когато открих сметка на дъщеря ми.

# 303
  • София
В Булбанк е без такса за лица под 18 г., или поне беше така преди два месеца, когато открих сметка на дъщеря ми.

Супер, много благодаря!

# 304
Виж първо дали училището няма изискване коя точно да е банката. Нашето изисква картата да е от ДСК. Някаква тийн се води тяхната. Няма месечни такси за обслужване. Няма такси при теглене от техен банкомат. Големият си я ползваше миналата година без проблеми в чужбина.

# 305
  • София
Стон, много благодаря! За това не се бях сетила.

# 306
Привет момичета, моля за съвет, бяха ли полезни за НВО практикумите на Регалия за децата ви. Младежа ходи на частни уроци по БЕЛ и разчитаме на СМГ за математиката. Той има склонност към мързел, а аз към презапасяване с помагала, та ще ни е трудно да се срещнем някъде. Моята идея е, да се явява на възможно най-много присъствени пробни, където и ако е възможно. Ще ми се да не са поредното "помагало", което ще си остане недокоснато, но ако кажете, че са полезни ще ги платя / то и без това вече претръпнах/. Та това е въпроса, ползваха ли ги, как са като трудност, правят ли се сами:( и с колко зор ги накарахте да ги правят, тези които са като моя

# 307
  • София
но ако кажете, че са полезни ще ги платя / то и без това вече претръпнах/
За полезността не мога да кажа много, защото дъщеря ми не се престара с правенето на тестовете, но съветвам да не бързаш с купуването им. Първо още е рано и тепърва ще учат голяма част от материала, който е залегнал във въпросите. Второ ако решиш да го запишеш за техен пробен изпит правят отстъпка от цената им.

# 308
  • София
Полезни са,.бързи върху първата част, само задачите с фиксиран отговор, на децата от мат.палалелки са доста лесни, но са рутина, да изчистят грешките, отговорите и точките излизат веднага, баш за мързеливи. Взехме на промоция за 60 лв. само едното мат, имаше и тестове за АК. Иначе с пробните май комплекта общо 6 пробни и онлайн практикумите излизаше 260 лв.,така си струва, пробните биват, полезни са. Изчакай промоция, и без това са отворени от 6 януари 2023, аз мисля да взема евентуално за ДЗИ по бел.Simple Smile

# 309
Практикумите два пъти да са правени. Пробните много полезни бяха.

# 310
Практикумите моето не стигна до тях. Пробните  бяха супер. И резултатите от НВОтата после бяха сходни. Много ни бяха полезни.

# 311
  • София
kasmet4e, привет!
Аз в общи линии съжалявам, че ги купих. Толкова много материали имаше от учителката, че насила успя да реши 2 теста по БЕЛ. Те са еднотипни -нищо особено според мен. Математиката няма да ви трябва точно на вас:). Но записвай на всички пробни изпити! Те ни бяха от полза определено!

# 312
Привет момичета, моля за съвет, бяха ли полезни за НВО практикумите на Регалия за децата ви. Младежа ходи на частни уроци по БЕЛ и разчитаме на СМГ за математиката.
Ние преценихме да вземем само практикумите по БЕЛ (по мат ми се видя безсмислено). Направи към 10-15 общо сигурно, щеше да е от полза и още, на мен ми харесаха. Понеже и моят е енергоспестяващ, това му се виждаше по-приемвливо от истинско учене по БЕЛ (цъка там нещо)Laughing За пробните - не бяха лоши, особено откъм масовост и после да видиш точките, аз специално по БЕЛ обаче имам забележки - например на тезите едва ли не автоматично проверяваха за техните ключови думи и нямаше точки за същото, но казано с други думи. Съответно резултатите на истинското НВО бяха доста по-добре.

# 313
  • София
И моят правеше основно практикума по БЕЛ (защото е най- бързо). Хубава им е идеята, но наистина сега е рано да се взимат, а и са най-полезни в последните месеци, когато е взет повече материал.

# 314
Кажете нещо като 'панталон тип клин', само че за момче Simple Smile))
Какво имам предвид. В униформата се предвиждат дънки. Момичетата ги заменят с черен клин=панталон от хм. Хем в часа по физическо са с екип, хем униформата ОК. Ама с момчето ударих на камък. Не може по долнище, трябвало с дънки. И ми трябва нещо дето да изглежда по=като панталон, но да става и за физическо.

Общи условия

Активация на акаунт