В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 767
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Satisfied
Тони, ЧРД на госпожицата!
 boksii, ЧРД на младежа!
Да са живи и здрави, щастливи и усмихнати! Да
са обградени с добри и верни приятели, да са късметлии и всичко да постигат леко
За малко да изпусна времето за поздравления.
Ние днес бяхме изф4ън града! Малко да заредим батериите. Днес ми беше някак съботно.
Колко хубаво беше преди да открият онлайн-а - при избори децата не учеха в понеделник , имаха си грипна ваканция, въобще събираха се още малко свободни дни.

Дааа, хубаво беше преди онлайн обучението! А сега някои учители очакват, че като си болен, пак трябва да си онлайн....Flushed

Имсче, и на мен ми беше съботно днес! Дано не забравя да стана за работа днес....Satisfied

# 286
Благодаря момичета.
Имс, и да изтървеш времето, не е проблем.

Мандаринка, то голему преживяване е било. Аз сигур харакири щях дъ си сторя. Как си издържала не тъ знам. Добре, че и мъжо съ е намесил, кой знае още колко щеше дъ са припотиш, и колко фрази, че си динозавър.

Тоз почивен ден, почти го проспахме. Мойто по никое време седна да пише една по - дългичка домашна по АЕ, явно щот, нал съ почива, та е решила да им я даде големичка. Сутринта обачеее, мойто не си изключило алармата. Кат скочи,седна на спалнята, аз я гледам и съ чудъ ко става. Само казах - лягай, днес почиваш, честитих набързо, и туй кът легна и откърти, почти до следобед спа. Явно мноу му съ оди на училище.
От нейния нов клас, едно пита за домашната по АЕ, в личната им група във Вайбър, та кат почнаха да си пишат, до никое време. Моето само ми го чете, по едно време тамън да съ обадя, и тя все едно ми прочете мислите и вика, те тук ся си пишат и общуват, ма утре кат са там,ша мълчат. Явно момците са почнали да съ отпускат. А туй едното момиче, явно и гадже има. Оооффф, туй моето ша си го дондуркам. Явно си иска своята независимост, кат днешната ( вече вчерашната ).
Кат и казах колко години се празнува, и отвърна - ми кът манеш едната единица, ще се получава точно колкото годините ми ( 14 ) Joy.
Купихме банбоните за утре, не искаше, ама къде шъ оди. То един път на сто години ша съ случи да черпи, и тя съ назлъндисваше. Само сутринта да не ги забрави ( нарочно ) в хладилника.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 19:29 от Тони ♒🍀

# 287
  • София
Аааа, Тони, моето не ги забравя в хладилника, че лудата му майка му ги слага в чантата. Ама имаше случаи, когато не ги е намерил в чантата. А вече без коментар ги връща неотваряни.

За ризите - мъжките - имало два вида. Стандартните са с плохи на гърба - за дебели. За наборчетата трябвало да се търсят без плохите. Не са вталени, мъжки са си, но ги имало предимно в специализираните магазини за костюми.
А за костюмите - за бала моето реши, че ще отиде в Андрюс (дано не бъркам). Там панталоните не бяха подгънати и имаше с тесни и с широки ръкави. Т.е. избра костюма и му сложиха карфици (туй не зная как се пише). След седмица си го взе по мярка. То за бала малко по си отвръзва кесията човек. Ама бяха 400 лева двете части на костюма и ризата.
Така че за бала следете намаленията. Моето (голямото) е малко над 180 см.

# 288
Вампирче, ако от вечерта ги сложим в раницата, ша съ разплужат, немъ дъ станат за Иедене. Накарах я снощи да си сложи напомняне, добре, че станах рано - рано, та и напомних и аз, стана, и тела и напомни. Ся кат проснах парцалята, отидох да видя дали ги е взела, уверих се, че ги е взела. Одеве ми пиши - тоя рейс, тая вечер нещо не работи, ма как вечер бе чадо мое, писах и, и я поправих, че вече е сутрин. Горкото, явно още спи, и как няма, кат е спала около четири часа само.

Бобси, кога шъ ходите за ЛК, на моето му казвам днес, а то ми вика - нямам блуза, искам с бяла да съм. Питам я - не щеш ли лилава, отговора беше категоричен - бяла, точка. Явно пак шъ са ходи на пазар, нещо взе да разчупва цветовата гама. Дано и характер да разчупи, та да съ успокоя и аз. Ся шъ чакам следобеда да снася инфо, ако до тогава не реши да ми пише или звъни. Учудващо и за нея беше, че сряда цял ден не съ бяхме чули, ма то така шъ е, като им правят посещения от 9 клас. Много се забавлява с тях, когато им идват на гости.

# 289
Тони ,моя иска още днес да ходим да я вадим.Днес ми е нещо изморено и не ми се обикаля ,ако успея да го навия за другата седмица ще е идеално. Simple Smile
Благодаря и аз за милите пожелания за децата.Да са ни живи и здрави на всички.

# 290
  • София
Честит рожден ден на патерица на дечицата!

Бързо оздравяване на болните! Много студено беше тази седмица, особено сутрините, а в училищата все още не е включено отоплението.
Тони, мисля, че в този студ, няма никакъв риск за бонбоните да се разтопят, но по вашите ширини традиционно е по-топло. Кажи на детето, че те хората така онлайн се отпускат, а после на живо пак се стягат, но "сламките" пуснати в онлайн общуването са затова, да се сетиш какво е споделил някой и да го подпиташ, за да тръгне разговорът и в реала.

Ние имаме драма сутрин. Двамата тръгват заедно за училище, т.к. баща им ги кара до метрото с кола, но наборчето (нали е заек) още се стяга и настоява да тръгнат по-рано. Сестра му пък се прави на отворена и мрънка, че много рано пристигала (20 мин. преди началото на часа пристигнаха днес - следя ги с приложение). Та трябва да успокоявам страстите.
Другото е, че до 7 клас беше с униформа, а сега не е и не му се избират дрехи. Нито по магазините, нито онлайн, нито като пристигнат иска да ги пробва, а аз гледам и да са ми по джоба - абе полудявам. Разгеле взехме едно преходно яке. Носи го в сряда, днес обаче сестра му реши, че много и подхождало на тоалета и каза, той да облечал нейното. Хубаво става, те са унисекс и двете, а и в момента са със сходни размери двамата. Но нейното е с копчета, а не с цип, че като се развика сина, нямало да се мъчи да разкопчава и закопчава копче по копче... Head Band Глупави драми, ама в 6:15 сутрин ми идват в повече.

# 291
  • София
Много сте писали тия дни и докато изчета забравих дискусионните теми, но поне да честитя на вчерашните рожденици - да са здрави и успешни!

Не ми харесват слуховете за ДУ в 73-то и дано не са верни. Все пак наистина казаха (по телевизора Smile) че ще осигурят отопление за публичните сгради. Но отсега са им казали че на 03.10 след изборите ще са онлайн.

Моят син е от болните и цялата седмица трудно я изкара. И той ходи по суитчър и не иска да слага яке. Темпото с немския засега му е добре, защото все пак има някаква основа. За съучениците каза, че момичетата са по-отворени.

# 292
Бокси, да ги менкаме дяцата, поне по туй си пасват, мойто искало даже утре. Ма то утре събота, кой работи тогава. Пратих я на пощата, щом иска в съботен ден. А ние с твоя младеж днес да идем. Тамън ша съ радвам на младеж. Туй женските саааа, мама мия.

Горгонзолче, то при нас си захладня. Обачеее, откак санираха, вътре става жега ако затворим врати и прозорци. Лятото и отворени и затворени, пък ептен не съ диша от жега.

Рени79, дано вече е по - добре младежът. То сега още повече трябва да се пазим. Настъпи сезона на болестите.
На болничките, бързо да оздравяват.

Одеве ми прати снимка. Ма то туй едното дет седи пред нея, гахти и дългоуча, как седи на туй столче,идея си нямам. А мойта тапичка дали успява да види нещо на дъската от тез красавци.
И аз дъ са похваля, поне там където и върви, с кеф да го направя, после по Мат. и др. ша има да ревъъъъ Sob. Има по АЕ, от 15 - сет мин. 5,78 ( 6 ), на един въпрос само объркала, вместо „have", отбелязала „have got“. Кот такоа, важното ся е, да съ стяга да учи двато дена,та да няма излагации по другите предмети.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 14:43 от Тони ♒🍀

# 293
  • София
Много сте писали тия дни и докато изчета забравих дискусионните теми, но поне да честитя на вчерашните рожденици - да са здрави и успешни!

Не ми харесват слуховете за ДУ в 73-то и дано не са верни. Все пак наистина казаха (по телевизора Smile) че ще осигурят отопление за публичните сгради. Но отсега са им казали че на 03.10 след изборите ще са онлайн.

Моят син е от болните и цялата седмица трудно я изкара. И той ходи по суитчър и не иска да слага яке. Темпото с немския засега му е добре, защото все пак има някаква основа. За съучениците каза, че момичетата са по-отворени.
Това са само слухове. Няма такова нещо.

# 294
  • София
Аз нали съм много съобразителна и му казах на моето да си изчака единия месец за ЛК. После ако я пуснем бавна поръчка и като стане на 18 ще имам 3 месеца да се мотам, докато му издам друга л.к.
Иначе и той се беше забързал покрай рождения си ден, ама сега чака, к’во да ме прави.

# 295
Далеч си ми мила иначе с удоволствие Simple Smile И аз на моми се радвам ,ама пустото му в джинса само мъжко ,а и покрай нас е дефицит с момичета само петлюги.Satisfied
Бокси, да ги менкаме дяцата, поне по туй си пасват, мойто искало даже утре. Ма то утре събота, кой работи тогава. Пратих я на пощата, щом иска в съботен ден. А ние с твоя младеж днес да идем. Тамън ша съ радвам на младеж. Туй женските саааа, мама мия.

Горгонзолче, то при нас си захладня. Обачеее, откак санираха, вътре става жега ако затворим врати и прозорци. Лятото и отворени и затворени, пък ептен не съ диша от жега.

Рени79, дано вече е по - добре младежът. То сега още повече трябва да се пазим. Настъпи сезона на болестите.
На болничките, бързо да оздравяват.

Одеве ми прати снимка. Ма то туй едното дет седи пред нея, гахти и дългоуча, как седи на туй столче,идея си нямам. А мойта тапичка дали успява да види нещо на дъската от тез красавци.
И аз дъ са похваля, поне там където и върви, с кеф да го направя, после по Мат. и др. ша има да ревъъъъ Sob. Има по АЕ, от 15 - сет мин. 5,78 ( 6 ), на един въпрос само объркала, вместо „hav", отбелязала „hav got“. Кот такоа, важното ся е, да съ стяга да учи двато дена,та да няма излагации по другите предмети.

# 296
  • София
като стане на 18 ще имам 3 месеца да се мотам, докато му издам друга л.к.
Той ще има време да се мотае Wink Стане ли на 18 г. за документи никой не те пита и търси.

Здрави и щастливи да са вчерашните рожденици!

# 297
Скрит текст:
Тони, да ти здраво детето и честито и ти също!
Моята като цяло споделя ,че момчетата са по- свити. Момичетата са взели да се поотпускат малко по малко. Новите имам предвид. Имаме бивши, които са по немските гимназии или бог знае къде, по кои елитни , много се оплакват от темпото. До среднощ пишат думи...тръпки ме побиха. Ние си караме спокойно с английския, та нямам подобни терзания. Единственият предмет, по който очаквам проблеми, както винаги ще е любимата ни
математика. Но пък учителката е свестна, доколкото чувам и дано успеем само с преподаденото в клас.
Скрит текст:
Това, като го написах сега май повече на мечта ми прилича 😂.
Ревалска идва от 18-то СУ...щом е избягала оттам, би трябвало да е свестна...аз знам, че в горните класове им казвала на момичетата, че се обличат като прости**тки...при все, че има униформи в училището...смятай...

# 298
Бокси ша го скъсим разстоянието, колко му е. Само мерак да има. Ако готвиш ориз, картофи, веднага ти я давам.  Тя само на таквиз ги кара. Ако има и месце чат - пат, няма да е зле, и тестени щуротии.

Абе цъфнаха две оценки в туй школо, и двете по АЕ, едната уж дет 15 - сет мин. се оказва входното от 21.09., а втората от днес, на устно изпитване. Явно по тоз език ша валят оценките като изведро. Школо дали ша смогне да ги събере в клеткката. Кой повлече крак, да си признае без бой. Дано все такива оценки да виждаме. На децата с източни и не чак толкоз източни езици, също им пожелавам да получат отлични оценки, най вече защото на тях им е за сефте такъв език. Нашият си е стар познайник. За дъската каза, че я виждала, но на нея много не се пишело, значиии, проблем няма, и местене няма да има, поне на този етап.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 14:45 от Тони ♒🍀

# 299
  • София
Честити вчерашни рожденици, да са ви живи и здрави и да ви радват, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт