Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между профилираните и професионалните паралелки?
Какво представлява профилираната подготовка?
Какви са изискванията за прием в чуждестранните университети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между профилираните и професионалните паралелки?
-
Какво представлява профилираната подготовка?
-
Какви са изискванията за прием в чуждестранните университети?
-
Какви са обединените училища и каква е тяхната цел?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Във вашия профил има права за достъп оттам -> заяви достъп и избирате всичко от падащо меню /по-добре от компютър, мисля/
Шок, ама мълча. Почваме. Само дето се оказа, че аз нищо не съм запомнила от съгласните. Питам как е...едикаквоси, тя казва. Да, де, ама аз тез чертички не мога да ги "прочета" и не знам наистина ли е така! Трябва ми "транскрипция" (думата изписана с бг-букви). Направи ми тя и такова нещо, да ми е още по-лесно да я изпитам. Как е това, напиши онова, брех! Пише, бе. А те едни думи - паяк, хипопотам, тоалетна хартия (не се базикам!!!) - явно, каквото илюстрира промяната на звука при някакви положения на буквата в думата. Е, зацикля, трябва да подсказваш, но като знае как звучи на корейски, я пише. Успокоих се, наистина. Може пък да успее да се справи някак...колко важно било да имаш желание, колко силна мотивация било това!