В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 773
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Тони, boksii, да са честити децата  Tada
Irchik ма твоата девойка е художничка, а цели 3 години се мъчи в математическа паралелка. Много ясно, че в новото училище ще е най-добрата.
Нинко, една приятелка ме пита как ли щеше да е в СМГ... Е, как? Най-добрата художничка JoyJoyJoy

# 256
Тони, boksii, да са ви е живи и здрави децата. Да имат много успехи, незабравими години в гимназията и добри приятели.

При нас е лежерно за момента. Отметнаха няколко входни, по другите предмети преговарят. Половината клас е от стария клас. Та всичко си е добре познатото старо. За момента господина по ФВС е най-страшен, но то моето винаги с ФВС си има драми. Аз съм затрупана на работа и сигурно ще успея да изплувам от задачи чак по Коледа.

Честит празник!

# 257
Хайде и аз да се разпиша чак сега Simple Smile
Младежът си харесва новия клас. Първи впечатления - много тихи били всички и слушали в час, чак нереална му била ситуацията. Не бързам да се радвам, има време да се отпуснат и да си покажат всички магариите.
Грознописец виден е. Надписа си сам ученическата карта. За първи път. Не че гореше от желание да го направи, но го накарах. Гимназист е вече да му се не види. Резултатът - леле мале. Бетер първокласник. Буквите криви, различна големина и наклон, танцуват по редовете. А така хубаво пишеше до 3-4 клас. Надписва тетрадки. Тръгва да пише ИТ и пише NТ. За още някаква буква се чудеше. Бил забравил как се пише! А, и новите му съученици играели по-добре волейбол от старите. Това било важно.

# 258
Честити да са празнуващите. Да са здрави и късметлии.
При нас е спокойно, чак нереално. Всички учители били готини. Споменава деца от класа. Нека минат входните и ще видим как ще е настроението тогава. Пише домашни за 30 мин. Много ми е лежерно засега.

# 259
Тони да ти и жива и здрава!
Irchik ма твоата девойка е художничка, а цели 3 години се мъчи в математическа паралелка. Много ясно, че в новото училище ще е най-добрата.
Моя вчера го взех от лагера. 2 часа не млъкна да разказва. Зубърите били от другите класове. От неговия имало 10-15 момчета, които ставали, а 5-6 нарече свои приятели. На лагера правили входно по МАТ и писали есе по английски, за да може учителката да добие представа за нивото на класа. Набора не разбрал темата правилно, но си писал, писал 200 думи (много обича да пише), а заданието било за 120. Накрая се чудил какво да отреже. 😂

Този лагер в ТУЕС е прекрасна инициатива.
Все си намираш някоя сродна душа.

# 260
  • София
Честито на порасналите наборчета! Да са здрави и успешни!

Светлица, за школите няма нужда да се записва и отписва. Нека отиде първите две седмици и да прецени дали й харесва. Ако й хареса - остава, ако не - спира. Проблем ще е ако много деца искат и няма място в стаята.

# 261
Бокси, честит да е и твоя момък. Само хубави неща да го сполитат. Честит и на теб, тъй като си го родила, празника е и за мамите все пак. От късмет и щастие да не съ оттърве.

Момичета - кокичета и момченца - лаленца, благодаря за пожеланията. Все забравям за мъжкото присъствие, нали сме предимно кокошарник, та май за туй пропускам.

Нашите правили 15 - сет минутка. Диването за една дума се сетила, че я е объркала, за друга пък видяла в последния момент на таблото каква е ( как се пише глагол ). Но тази 15 - сет, май няма да се зачете, на такива минутки, казала, че щяла да ги оценява за нея си, и от 6+  та нагоре по нейна си скала.

Мамзелче, одобрението, одобрението е мноу важно. Я виж мойто, с момчета не щяла никъв контакт да има. А ся кът им гледа сторитата и на момичетата, май и там ще е - не ми требват. Трагедия, трагедия от всякъде. Ко шъ я прая таз мойта ни знам. Радвам се на отворени, отракани и общителни девойки.

# 262
  • Пловдив
Честито на рождениците! Да са здрави и успешни!
Снощи си разменихме шапките с девойката. Стои и ми се тръшка, че нямало къде да вмести плуването. Ами предложих да го остави за ваканциите - луда съм била. Въртя ги тези програми, опита се да смени часовете на испански, английски, тенис, въртя сука не става. Обяснявам й, че не може 4 неща по време на училище, то ми се сопа все едно аз съм виновна. Ей, не издържах накрая. Лапешка работа.

# 263
Честит да ни е Денят на независимостта на България!
Честити да са родените на този светъл празник деца на Тони и Бокси! На тях и  родителите им пожелавам здраве, успехи и сбъдване на мечти!

Благодаря на всяка една от вас, която прояви съпричастност към моите тревоги! Благодаря за милите думи!
Не съм вярвала, че ще следя с такъв интерес какво се случва с децата ви в училище. Може би защото ги чувствам вече като свои, а майките им - като съратници и приятелки.
Влязох в тази тема заради НВО, но май ще поостана.
Ох, разчувствах се ...

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:03 от anra

# 264
Много здраве, щастие и успешна нова учебна година пожелавам на дечицата на Тони и Бокси!

# 265
  • Варна
Нашият младеж в понеделник се прибра с хрема, във вторник стана с температура и така си остана вкъщи. Писах в Школо на класната, нямам никакъв друг контакт с нея. Жената ми благодари, че съм я информирала, след което възложила на едно от момичетата в класа да му изпрати всичко, което са учили по немски. И така, прибирам се аз в сряда и младежът пише, ли пише. Засега учи с ентусиазъм, иска да го изпитвам, трудно му е. Искрено се надявам всички, които сега се сблъскват с немския, да оценят красотата на езика и да учат с интерес и желание. Аз лично смятам, че ако знаеш добре правилата в граматиката на български, немският няма да ти се опре.
Днес има концерт на хора на момчетата, 2 дни приема лекарства, за да се възстанови бързо. Ако някой е от Варна, може да заповяда на входа на Морската, от 17:30. Аз пак съм на работа, за съжаление

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:31 от Up!

# 266
Честит празник на всички!
Тони, Бобси, честит празник! Много здраве, щастие и успехи на децата!

Светлица, благодаря, че сподели. Набързо насметох моят човек, че не е казал. Ние се чудим къде в програмата да вмъкнем тениса, пеенето и пианото и географията обърка плановете.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на всички!

Момичета, имам регистрация в Школо заради голямата дъщеря. В другото училище също са на Школо. Сега трябва отново да си правя профил и за второто, или?

# 268
  • София
При мен смениха училището на детето в школо по служебен път. Аз нищо не съм правила. Но и в предишното училище пак беше със школо.
Ако второто дете няма досегашен профил в школо, пишете или се обадете в самото школо, те ще ви кажат какво се прави за да се добави детето. Ако дето има вече профил, би трябвало системата да го актуализира сама.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 17:01 от *kalimbi*

# 269
Ако имате школо за едното дете, отивате на вашия профил и давате заявка за достъп за другото дете. Избирате от падащо меню училище и вписвате името на детето.
Ще Ви я одобрят бързо.
После сменяте роля на родител в училище А и училище Б

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:10 от blueeyes

Общи условия

Активация на акаунт