В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 774
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тони, честита рожденичка, ако не бъркам! Или честит празник! Много хубави торти!

# 241
  • София
Честито, Тони!

# 242
Момичета. Благодаря ви.
Никой нищо не е проспал, тъй като нарочно не споменах. Не исках да си хабите клавиатурите.Joy
Дени, не бъркаш.
Да не забравяме, че днес е и - Независимоста на България. Което го прави нашия повод под прикритие. И тъй като почиваме днес ( да можеше и утре щеше да е супер - дупер ), ще имаме време, заразмисли и страсти. Дано успеем по някакъв начин да ги отпуснем и успокоим дяцата.

Певе, спокойно бе моме. В отбора на мълчаливите,притеснителните и всякви дпуги отбори сте.

Успях да подразбера нещичко от диването. Новият учител, по Философия, емиии, оказал се като за първи уч. час О'к, искал човека, и се надява, и следващата година да е с тях. Мен ме съмнява, но до тогава има много време. Иначе тези от 9 клас, продължавали да се мъкнат при нашите. Няма междучасие, няма по време на час. Нашите пък се забавлявали. Класната им пък все ги гони. Единият решил да седне до бюрото на класната, уж да се скрие, ама то как да стане. Друг пък, го гони от единият край, уж си тръгва, а сяда до някое дете, гибичи там докато не го види или само не реши да си тръгне, като стане и тръгне, казвал - ай чао. Дано по този начин ги отпуснат нашите. Две момичета пък отишли до моята, едното я питало в кое уч - ще е била, после и казала, че баба и живее на нашия квартал, иначе и двете споменали, че им се струва позната, и че някъде са я виждали. Хммм, уж да си поговорят и поопознаят. А туй мойто, реакция почти никаква. Снощи видя, че едната кифла или вейпва, или пуши. Била качила в инста няква нейна снимка. Моята вика - донякъде го очаквах, то от таз кифла друго какво може да се очаква.
За нейната бивша съученичка пък, дето пафкала цигарки, нейната класна мисля, я питала дали пуши, и таз казала - да, после предложила на госпожата да идели да пушат. Питам я, сериозно ли е предложила, мойто вика - май да, но не съм сигурна, така разбрах от нея.
Ми то ако ще е така, по - добре моето да е - свито, мълчаливо и трудно запознаващо се, отколкото да върши таквиз неща.

# 243
  • София
Тони, пак честито! Улучила съм, ама май по диагонал някъде прочетох за събитието. Да е жива и здрава девойката и с много късмет!
И да, по-добре свити и притеснителни, отколкото да не се прибират по цели нощи и да пушат всякакви субстанции, пу-пу!

Честит празник на независимостта!

# 244
  • Сф
Тони, да ти здраво детето и честито и ти също!
Моята като цяло споделя ,че момчетата са по- свити. Момичетата са взели да се поотпускат малко по малко. Новите имам предвид. Имаме бивши, които са по немските гимназии или бог знае къде, по кои елитни , много се оплакват от темпото. До среднощ пишат думи...тръпки ме побиха. Ние си караме спокойно с английския, та нямам подобни терзания. Единственият предмет, по който очаквам проблеми, както винаги ще е любимата ни математика. Но пък учителката е свестна, доколкото чувам и дано успеем само с преподаденото в клас. Това, като го написах сега май повече на мечта ми прилича 😂.

# 245
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони да ти и жива и здрава!
Irchik ма твоата девойка е художничка, а цели 3 години се мъчи в математическа паралелка. Много ясно, че в новото училище ще е най-добрата.
Моя вчера го взех от лагера. 2 часа не млъкна да разказва. Зубърите били от другите класове. От неговия имало 10-15 момчета, които ставали, а 5-6 нарече свои приятели. На лагера правили входно по МАТ и писали есе по английски, за да може учителката да добие представа за нивото на класа. Набора не разбрал темата правилно, но си писал, писал 200 думи (много обича да пише), а заданието било за 120. Накрая се чудил какво да отреже. 😂

# 246
  • в очите на дъщеря ми
Оооо Тони, да е честита девойката! Жива и здрава да е, за радост на мама!
Прекрасната е общителна и активна в контактите си, но трудно одобрява някой за приятел/ка, все кусуре намира, щото налЕ е прекрасна и .......
Девойката продължава да не одобрява класа си, нооооо почти одобрява учителите, най- вече математичката ( тук припадам и спирам да дишам), в понеделник ще правят входно по математика и ще видим, дали "възхитата" ще продължи мдамм...
Като цяло за момента "темпото" не много напрягащо и всяващо стрес, да видим какво ще покаже бъдещето..Wink
П.П. Честит, да е и младежа на Бобси!

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 17:13 от Мамзел Нитуш

# 247
  • Майничка
Тони, честита рожденичка, здрава и щастлива да е!🎂🎉
Моята разказва уж, ама избирателно. Засега бива, но и тя хич не е от мълчаливите и притеснителните. Много харесала госпожата по БЕЛ, даже изявила желание за театър в почивен ден, което много ме радва.

# 248
Тони, честита рожденичка!Да ти е жива и здрава и да постига всичко в живота с лекота! Между другото и моето момче днес е рожденник Simple Smile

# 249
  • Майничка
Честит рожденик и на теб, Boksii ! От здраве и късмет да се не отърве!🎂🍀

# 250
  • София, в момента в любимото ми село Железница
boksii честит ти рожденик и на теб!

И честит празник на всички!

# 251
Честит празник на девойката на Тони!
Честит празник и на момъка на Boksii!
Да са ви живи и здрави децата, много успехи и късмет!

# 252
Честито на рождениците! Здрави, уверени и успешни деца да бъдат! Много нови знания и приятели им желая!

# 253
  • Mars Hotel
Честити рожденици на Тони и Бокси. Да са здрави, щастливи и да постигнат всичко с лекота.

Ние имаме ситуация сега. На записването питаха искат ли децата да се запишат на допълнителни часове по география (това е първият профил), за да се подготвят за състезания и олимпиади. Моята се записа, но сега се оказва, че тези часове ще са всяка събота от 9 до 13. Сега вече иска рязко да се отписва, разбира се. Аз също не съм много навита да ходи, защото в петък вечер се прибира в 20:00 и в събота трябва да тръгва в 8:00. Ще трябва да пита класната утре дали може да се откаже.

# 254
  • София
Честити рожденици на Тони и Бокси. Да са много здрави и успешни.

Общи условия

Активация на акаунт