В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 756
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Да са ви живи и здрави рожденниците, само хубави работи да стават.
Бачкането продължава. Вчера след нощното бях на парцал и с новата система на електронно изписване съм объркала две еднакви имена и съм изписала грешния човек! И днеска ми направиха забележка. Сбъркано- несбъркано- няма корекция, отива в касата и край! една пътека загуба от невнимаване.
Баткото днес е взел анатомията- ура! Имало хора, които я влачат с години, имало явяващи се от 4 и от 6 курс даже!
Вливането върви, всичко точно по документи днес, което много ме напрягаше и притесняваше.
Детето не съм виждала днес. Гледам, отваряла е електронно четим учебник по биология, преговаря за входното. Следващата седмица почват яко с входните. БЕЛ, мат, биология, поне за тези знам, сигурно има и още.
не е ходила много по пробни изпити, та не мога да кажа нищо, еле пък за конкретните.
Тони, изобщо не стоплям за какво говориш. Забравила съм.

# 316
  • София
Лошото на практикумите е, че са върху целия материал и през годината все има нещо дето "това още не сме го учили".
Ако от Регалия размислят и ги разделят на някакви части може би биха били много полезни.
Моето дете ги харесваше, но направи общо 5-6 и 3-4 по математика във формата за АК. Ми той повече пробни имаше Simple Smile

Windekind, джогъри взех на моя и не очаквах, че толкова тесни стоят. Тъмно сини във вашия варинат. Иначе има и мъжки клинове, обуват си под късите гащета футболистите зиме и тренират с тях, ама във вашия случай джогъри по-добре.

# 317
Ради, първо да кажа, че много се радвам, че всичко е минало по конец. За смъмрянето, да не ти пука.
Що се отнася за онуй. Може пак да съм объркала мамата. Но исках да разбера за приложението, което е използвало детето, за картите с думите, за учене на езика.
Докато отивах до магазина, се върнах назад, за да съ сетъ за кое ме питаш, та за малко дъ забравя за ко съм тръгнала до там.

На нашите им пратиха във групата, плана, тестове, и други такива по БЕЛ, като отворих преди малко, ми то едното тестче си беше върху цялата литература от 7 клас. По БЕ някакъв текст с разделени и подбрани абзаци. И по Мат. им е пуснала тест за упражнение.
Днес мойто ми вика,мамо телефоните ще са си при нас, защото нямали проектори и др. подобни, а плана бил на лаптопа на Г - жата, и като няма как да им ги проектира на екран, им пращала в групата. Тъй чеее, ша ползват телефоните в часовете. Ся остава да си налегне парцалята да учи, и дано вляне нещо в тиквата и зелена.

# 318
  • София
Тони, приложението за учене на думите на телефона го беше споменала Skiorche.
На мен също ми стана интересно какво е то.
Skiorche,  моля когато имаш време питай девойката какво точно е приложението за двуезично показване на думите.
Моят няма желание за писане на картончета/листчета, така на телефона по може да се излъже да ги преговаря.

ra, радвам се че всичко е минало с документите и продължавате лечението. Успех!

# 319
  • Майничка
Дуолинго имат мемори карти.

# 320
  • София
И quizlet ползват в доста училища.

# 321
  • Пловдив
Искрено се надявах хлапето да е пораснало това лято. Ами не е-все същата блейка е. Върна се от тенис, помота се и реши, че ще реши 5 задачи. Телевизорът работи, и аз и баща й говорим, телефонът й не спря да пиука, но тя трябва да е при нас, за да не изпусне нещо. Поглежда отговорите 3 задачи грешни. Поглеждам аз задачите-елементарни. Един час пуфтя и заключи, че отговорите са грешни. Взимам ги аз -първата неравенство, вярно решено до предпоследния ред и накрая 11-3 е 9. Преживях го. Другата геометрична -направила всички доказателства, намерила страните на успоредника и питат колко е периметъра. Е, да ,ама тя търси лицето. В третата грешно преписано число от условието. Ще ме умори.
Да споделя за помощта от 300лв. Мъжът ми подаде пред egov. Стана бързо. На другия ден се обажда една леля и му обяснява, че не може той да подава ,а майката. Той чинно обяснява, че всички данни на майката са написани. Лелята обаче иска заявлението да е попълнено от мен и парите да се преведат в моя сметка. Та наново попълвахме. Нещо не разбирам защо бащата няма право на това. Защо му се отнемат права спрямо детето и на мен ми се вменяват задължения. С какво той е по-лош от мен като родител? Много се подразних.

# 322
# 323
  • София
Да споделя за помощта от 300лв. Мъжът ми подаде пред egov. Стана бързо. На другия ден се обажда една леля и му обяснява, че не може той да подава ,а майката. Той чинно обяснява, че всички данни на майката са написани. Лелята обаче иска заявлението да е попълнено от мен и парите да се преведат в моя сметка.
Подобно, но на мъжа ми са му обяснили, че трябвало някъде в заявлението аз да напиша, че го упълномощавам. Е нямаше как да поправям, нито пък видях такъв ред. А и да имаше, как в електронен документ от негово име ще се подпиша аз Thinking Написах една декларация, че съм съгласна той да заяви и получи помощта и я изпратихме като допълнителен документ. Сега чакам да видя дали ще го одобрят.

# 324
  • София
Оф, поредните глупости - таткото да не може да подаде.....Думи нямам.
Аз подадох на 14.09, на 15.09 ми се обадиха на поправка и подавах пак, а на 21.09 получих, че имам заповед за изплащането на парите, а колко време ще пътуват до сметката ми, нямам идея. 🤣 Някой добър човек може ли да каже, ако е имал такъв казус? 🤣

# 325
  • Пловдив
Цялата ситуация е безумна. Писахме нова декларация, само че разменихме имената -т.е от мое име да е, но се подписва с подписа на мъжа ми. Това малко ми е странно. И понеже съм ЕТ парите могат да отидат във фирмената сметка. Това както и да е, но се питам къде е бащата в картинката и защо той няма права. Явно имат право да правят деца, а после ще търсим майката за всичко.

# 326
  • София
Това наистина е абсурдно. Откъде накъде бащите няма да имат право те да получат помощта?

# 327
  • София
Аз като си сменях адресната регистрация, че да запиша хлапето на училище и ми пришиха и двете деца заедно с мен. Нямат им доверие на тези мъже.

# 328
  • София
И при нас вчера таткото подаде. Днес, гледам, са ми звъняли от непознат номер, на който не мога да върна обаждане и се зачудих сега дали и мен ще ме информират, че бащата няма право да получава помощи за осмокласник. Доста абсурдно звучи…
Ims, Тони, ще разпитам девойката за приложението и ще пиша.

# 329
Дени, чакай ги др. месец с детските, само половината, другата половина е чак втория срок.

Оххх, беее, Ренкаааа, жал мъ хваща за теб. Умори го туй дяте. До вчера НВО, сега пак дъ са напъва. Остай го да диша.

Скиорче, много ти благодаря, предварително.

Бащите са безгласна буква. Те може да ги водят глава на семейството, но жената е шията, накъдето съ врътне, на там върви всичко. Та жената командва парада. Щом ние раждаме, всичко е наше.

Общи условия

Активация на акаунт