В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 816
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Дали имате примерен входен тест по физика и география(без тези от сайта на Просвета?

# 451
  • София
together1, и девойката има 6-ца по рисуване Smile
От училище се прибира с метро.Голяма тумба деца така се прибират и явно става купон и моята не иска да се прибира с автобус въпреки,че и е по-близко спирката до училището и до блока.
Май  ще получава стипендия и ще трябва да правим карта.
На деца които забравят пари бих препоръчала да направите револют.Девойката още няма,не и се налагало до сега да носи пари.Ще споделя нашият опит с батко(може на някой да му е от полза).Картата която ползва качена на часовник който има опция за плащане.Ползва карта на мое име защото детските са с месечен лимит 90лв.Постояно има някакви пари в картата,но при нужда звъни на баща си да му преведе някаква сума,става за секунди.Тъй като часовника постоянно на ръката няма опастност да го забрави вкъщи и да остане гладен.Голямо удобство е.

# 452
От днес официално наборката е с /+/ тест за ковид. Май ще карантинират класа.
Ние от вчера сме на ремонта, и сега са с брат си сами. Неговият тест от тази вечер е отрицателен. Ние сме без симптоми. Седим и чакаме.

# 453
  • София
ra, бързо оздравяване на наборката. Да минава леко.

# 454
ra бързо и леко да минава.

# 455
  • Mars Hotel
ra, стискам палци да се размине при вас, а наборката да оздравява бързо и безпроблемно.

# 456
  • София
ra, стискам палци да се размине при вас, а наборката да оздравява бързо и безпроблемно.
Засега наборката е много доволна от новото училище,но тепърва предстоят входните.Добре,че не са много,че с тоя интензивен АЕ  има малко предмети.Днес ще  ходят на театър .Ще  гледат Хамлет.Снощи имахме  РС ,та се разбра,че поне веднъж месечно ще гледат някоя  театрална постановка,което е чудесно.
Оказа се ,че училището всяка година организира  екскурзии в Европа.То е ясно,че не е само въпрос на желание ,но и на възможности,но децата са много ентусиазирани.Засега се спряга в пролетната ваканция да пообиколят Венеция,Верона,Монте Карло,Ница,Кан.Дали и други учлища имат такава традиция?В старото квартално училище не бях чувала .
Като горд възпитаник на Хуманитарната гимназия да ти кажа, това с театрите и ходенето на кино на подходящи спектакли и филми си е традиция. Дано и по АЕ и БЕЛ сте попаднали при добри преподаватели. Моята класна Нели Гюлева още преподава АЕ, но не знам на кои класове. За екскурзиите.. Също си е от преди мно години като организация. Ние в 8 клас щяхме да ходим до Рим, но тогава се отложи и в 9 клас, който искаше имаше организирана екскурзия до Париж, та си ми е прекрасен спомен това.

# 457
  • Пловдив
Точно Нели Гюлева   е класна на наборката.Уникална е...чак на мен ми се прииска да съм и в класа.Тъй като е с интензивен АЕ  основно учебното време  е при нея .За тази традиция на училището съм много приятно изненадана.Днес след постановката беше  много впечатлена .

# 458
  • София
Точно Нели Гюлева   е класна на наборката.Уникална е...чак на мен ми се прииска да съм и в класа.Тъй като е с интензивен АЕ  основно учебното време  е при нея .За тази традиция на училището съм много приятно изненадана.Днес след постановката беше  много впечатлена .
На мен Г-жа Гюлева ми беше класна преди цели 22 години.. Прекрасен човек, преподавател и не на последно място класен ръководител. Обичана от учениците си и даваща знания и обич 🙂Точно с нея ходих на екскурзията до Париж. А колкото до постановките и филмите, това беше начин да заобичаме литературата, ех как заобичах Леонардо ДиКаприо, когато излезна филма Ромео и Жулиета, и точно тогава го изучавахме и ни заведоха да го гледаме 🙂

# 459
  • Бургас
Нашият господин по физика,нещо бил много отворен,говорил разни глупости и цинизми пред деца,всеки час. Уж на майтап,уж ларш, уж големият отворко....обаче ако продължава така,аз лично ще отида и ще му фрасна един зад врата! Пред целият клас!

# 460
  • Sofia

И аз зареждам онлайн, вече от година - голям кеф! А сега заредих за 1 година още преди да почнат да искат актуални документи.
Е, супер си се сетила. Аз тука от 2-3 дни пробвам онлайн, ама не ме пуска, пише "Изтичаща преференция на 31.10.2022. Моля, посетете пункт за продажба на Център за градска мобилност." При положение че всеки ден си ползва картата, хич не ми е ясно как ще стане. Освен утре да го пратя да се оправя сам...

Не е сложно - 20 лв и ученическа карта. После онлайн.

# 461
Ра, бързо да се оправи наборката и да е леко. А за карантирането на класа, то най - вероятно утре ще са, тъй като ще се почива в понеделник, вторник може би ще си бъдат присъствено.

Карз, успокой се, дишай спокойно. Не знам какви ги плещи учителят по Физика, ама аз какъв учител имах по Биологияяяя, да не разправям. Какво ли не чухме от него по онова време. По произход арменец, и все още му помня името, и на други им помня имената, но той си беше уникален. Поне рано - рано сабахлен, така нъ развеселяваше, а ние се правехме на ощипани моми.

# 462
  • Пловдив
Ра, най-важно е да не стигне до мъжа ти. Безпроблемно да мине при девойката!
Днес и ние бахме на Хамлет. Интересен сценарий, различен поглед. На девойката й хареса. Личното ми мнение е,че й хареса емоцията от спектакъла, преживяването и атмосферота. Убедена съм, че не е разбрала много.

# 463
  • София
Ра, стискам палци да мине бързо и леко при наборката и да не зарази и вас.

На моето са му насрочили три входящи в един ден в три поредни часа. Нямаше ли ограничения за това? Или така е полезно за намаляване на стреса - всичко да минава наведнъж, к’во ще се мотат цяла седмица!

# 464
Вампирче, за входните и другите като n - минутките, няма ограничение, до колкото помня.

Вчера едно попита дали са проверени входните по Мат., ще им каже ли оценките, ще ги нанесе ли в школо, има ли слаби оценки.  Отговора е съответно - проверих ги вчера, сега няма да ги кажа, няма да коментирам дали има или не, като се върнете вторник ще ви ги кажа, ще ги нанеса след това, сега не е момента да обсъждаме това, да почваме урока. Еййй на туй се вика изтезание. Ще чакаме до др. седмица, избор йок. Само се чудя, ако стане нещо ( дано не стане де ) и не се върнат скоро ПО, пак ли ще чакаме. Това си еее, а бе кво да говорим.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 06:12 от Тони ♒🍀

Общи условия

Активация на акаунт