Кои са най-добрите мокри кърпички?

• 5 554
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Не съм фен на мокрите кърпи, да си кажа от сега Grinning

Бандита, баш по твоя метод мислех и аз да карам, докато не прочетох във форума за едно бебе, което точно от непрекъснато миене имало проблем с кожата. Педиатъра препоръчва мокри кърпи, когато са опция, и проблемите приключват. Уви, не помня чие бебе беше. Та явно е до бебок Simple Smile Иначе не мисля, че някой просто забърсва и набива памперс. Поне на мен ми изглежда нелогично да не подсуша преди това.

А за водните мокри кърпи - как се справят с кремовете при подсичане? Защото до колкото знам водата не разтваря цинка и освен положението само да се замаже друго не си представям.

# 16
  • София/Севлиево
Ползвала съм Бочко с вода и на Хъджис също с вода,но от около месец ползвам лидълските,пак стават.Едно време баткото като беше бебе дори нямаше мокри кърпички с вода.То много неща нямаше, а не беше толкова одавна,има-няма 14 години...

# 17
Бамбуковите кърпички на dr.Isla са уникални.6 лв един пакет,ама хем са щадящи природата,съставът им е топ Simple Smile

# 18
Water wipes.Мнгоо съм доволна и ще кажа защо.Бебето ми имаше пъпчици и се беше подсекло.Мажех я с Бочко,здраве,подсеченото помина,но пъпчиците не.Купух water wipes и след няколко дни бърсане с тях,пъпките почнаха да завехват и изчезнах.Скъпи са,но си струва.

Общи условия

Активация на акаунт