Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 49 575
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И за мен България е знаков, но уви не работи. Cry
По-удобно е балът да е в ресторант на хотел, защото могат да се комбинират и да си вземат стая/апартамент, където да оставят багаж и попрекалилите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз в предколедната сбирка ще участвам само с броенето, защото на 10ти няма да съм в страната, а на 17ти имам ангажимент.

Полезвайте за 10.12.

# 301
  • София
Аз в предколедната сбирка ще участвам само с броенето, защото на 10ти няма да съм в страната, а на 17ти имам ангажимент.

Полезвайте за 10.12.
Ааа, да си ги нямаме такива! Броячка ще ми се пише!
Я помислете за дата между празниците. Какво му е на 28.12? Тъкмо Коледните сбирки ще са поотминали, та можем по-спокойно да се видим.

# 302
  • София
Тогава мога, Лейди, ще включим и тази дата като вариант.

Тук гласуваме за 17.12.

# 303
  • София
За среща съм, но предполагам поне до 15-ти, а защо не и до 20-ти ще се разчекна от бачкане. Та лично мен офертата на Лейдито, по ме кефи.

# 304
  • София
28.12.2022

# 305
  • София
Привет и от мен Hug

Само чета, че нещо се затрупах от задачи, но за 28.12 гласувах за среща с пълна сила - на 10.12 и мен ме няма в София, а 17.12 ми е много сложно. Надявам се да успеем да се видим още веднъж в 2022.

Виждам коментирате балове - 18-то според синковеца са с договор с хотел Балкан (бивш Шератон) и ще са там 2024 г. ако се запази традицията.

Иначе съм оставила младежа да се развива сам и честно казано не ми се пише за успехите му....

Мина консултация за професионално ориентиране и към маркетинг отива висшето образование, както той иска (аз чакам да припознае друго, но ще видим Innocent )

# 306
  • София
Предколедната истерия обикновено е "страховита", така че 28.12. звучи чудесно.

# 307
  • София
А Феърче, няма проблем, в Шератон беше на племенника, руското завърши. Много го харесвам и аз.

Милениум сигурно е готин, но Маринела ми звучи гадно и на мен. Но нямам идея на какво прилича.

А аз преди малко получавам мейл от Междучасие. Той не ходи на курс, само за изпита. На преразказа 34, общо 87 точки. Викам - бре, че Калоян не беше доволен. Това забравил..онуй объркал. Как 34??
Пиша им да помоля ако може да ми пратят проверената работа и после влизам в мамата. А тази вече няколко доволни майчета споделят същите точки.
Сто процента да омазали пак нещо. Уникални са.
И юни месец ги бяха объркали, на Калоян му бяха ниски, но аз вече ги имах от госпожата и им писах.
Шантава работа..сега ще има купища разочаровани деца сигурно.

# 308
  • Sofia
Иначе съм оставила младежа да се развива сам и честно казано не ми се пише за успехите му....

+1
За бал нищо не се чува, но няма да останат без такъв.

# 309
Нито бал, нито успехи при нас …, както е приказката: да сме живи и здрави!
Аз също полезнах за 28 - не знам дали ще дойда, но от трите дати тази ми е най-удобна.

# 310
Ооооо, имаме дата? Как съм пропуснала? Кой номер е публикацията?
Вчера подреждах библиотеката и си видях баджа, а днес и дата има! Съдба Wink

# 311
№304 е за  28.12 и на мен най-много ми харесва като дата.
Даже си мисля за някаква томбола и размяна на дребни подаръци.

# 312
Аз пък си мислех дали да не сменим мястото, че няма да е за закрита тераса през декември … да прощават пушачите, но тъй като не съм от тях си мисля за вътрешен салон, а пък те ще се разхождат навън за петминутки 😏

# 313
№304 е за  28.12 и на мен най-много ми харесва като дата.
Даже си мисля за някаква томбола и размяна на дребни подаръци.
Аз ще съм на ски от 22.12 дооооо 3.01.2023 Simple Smile Следващия път.

# 314
  • някъде ... тук ...
Аз ще се въздържа от полезване за дата. Най-вероятно между празниците ще сме на село, а и обикновено през уикендите не сме в Сф.

Общи условия

Активация на акаунт