Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 539
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Подсетихте ме да питам щерката за бала.
Нямала ни най - малка представа, но и не я интересувало, понеже нямало да ходи.
Шофьорска книжка също не искала, щяла да мисли за нея в годината за почивка! Joy
Май не съм избрала правилно деня за въпроси.

# 586
  • София
Ох, като ви чета не знам кое е по-тревожно - моят син нито книжка иска, нито иска да работи. Искал да учи извън България и само това му е в главата. Лошото е, че той е до 15 юли на училище (имат практика две седмици), после се кани да ходи на лагер две седмици през август и ваканцията свърши. Иначе имат визия за бала, но това е защото имат организирани девойки в класа, на него изобщо не му е тема за размисъл....

# 587
  • София
Ох, като ви чета не знам кое е по-тревожно - моят син нито книжка иска, нито иска да работи. Искал да учи извън България и само това му е в главата. Лошото е, че той е до 15 юли на училище (имат практика две седмици), после се кани да ходи на лагер две седмици през август и ваканцията свърши. Иначе имат визия за бала, но това е защото имат организирани девойки в класа, на него изобщо не му е тема за размисъл....
Това не е повод за притеснение.
Тъкмо щом има голямо желание да учи навън, ще изчете всичко по темата и ще бъде подготвен, защото предварителната подготовка е много важна.
За книжки и коли има време. Може пък да иска сам да си купи кола и тогава да се готви за книжка.

# 588
  • София
...На мен ще ми е втора абитуриентка и хич не се вълнувам. С каката процедирахме по следния начин – събрахме се най-близките 10-12 човека, отидохме на Ал.Невски да видим абитуриентите , девойката си отиде в ресторанта, а ние се събрахме на вечеря в един ресторант и толкова. Не правихме голямо роднинско-приятелско мероприятие. Сега мислим пак така да бъде.
Точно така постъпихме и ние и също мисля да повторя.

Светкавичке
, не бързайте с костюма. Аз така взех през декември и за бала беше малък. Добре че успяхме да го сменим.

# 589
  • София
Пък на моята дъщеря за нищо не и оставало време. Или тя е крайно неорганизирана или ги натоварват много в училище. Развали си успеха по всички възможни предмети. Стаята ѝ е разбутана. Няма време за шофьорски курсове. Вярно ходи на курсове по рисуване два пъти в седмицата по 5-6 часа, но не забелязвам много да е задобряла. Отделно, че е много изнервена, все едно сега влиза в пубертета.

# 590
  • някъде ... тук ...
Моят син са на 24.05 в Маринела. Дал е 20 лв капаро. Избраха дигитални снимки и фотограф с 12 лв капаро. Цената ни на куверта, ни на фотографа знам. За събирането -ще видим, рано е, а и на нас ни е втори абитуриент Simple Smile
Писах вече, че няма време в мом за шофьорски и ще ги кара след края на сезона, най-вероятно след края на май.

# 591
  • София
kassii, къде са ти го изтрили? в тази тема ли? Чак пък толкоз. Много любопитно ми стана. Бубанича може да каже, но не я знам дали чете тук.

ЕлиТ, при нас се чу 210, ако не се лъжа. Но то може би си зависи от училището и договорените условия, знам ли..Аз нямам против, но поне да им дадат адекватна храна (представям си зелева салата и замразени преди 100 години пържоли). Да, на никой не му дреме, но е дразнещо.

# 592
  • София
Добре че ЕлиТ писа къде ще е бала - моят син е в същото училище и ми беше казал Милениум....направо без коментар съм:laughing:

# 593
Сънчо, 3 дена след взетия изпит може да се подадат документи за книжка. Тя изкара БЧК предварително и си го има. Още не си я е взела.
Нашите са на бал на 24 май в Милениум. После са в някаква дискотека край Ал. Невски, но ми изкочи от ума минути след като ми каза името. Те се гласяха за някаква Театро, ама им искаха 250лв куверт, при това още от сега. Сегашната май ще е за 150лв. Разглеждахме малко рокли, за да открием, че имаме много малко съвпадения на това, което тя харесва и аз приемам като тоалет. Това покрай приятелче, което е абитуриентка тази година ни дойде муза.  За сега сме зарязали темата.

# 594
  • Варна
Дата за бала имат от началото на учебната година. На 24 май ще е.
Не иска да кара шофьорски курсове. Имало време. Опитвам се да го накарам лятото да поработи малко, ама се опъва. Ще имат практика до 15 юли и му се иска почивка след това.

# 595
  • София
Благодаря ти, Гале, а имаш ли идея за колко дни става готова тая книжка, след трите дни?
Аз от каквото прочетох стигнах до минимален срок 15 дни, но мойто ми твърди, че приятели са си ги взели няколко дни след изпита.
БЧКто още не го е нагодила, но ще го измисли.

Далеч повече щях да се кефя да беше толкова развълнува и на тема бъдещо учене.., ама нье.
уфф, мойто второ се поизложило на втория изпит на Регалия.., кво решава, какво учат - имало неща, дето не ги бил учил.. ама пък да има 6 точки на втората част.. егати! на първия пробен имаше 29,5
направо съм си за бело вече

# 596
  • Sofia
Сънче, сипи си! Всички бъдещи седмокласни майки съчувстваме на теб и дружките.

И нашият е на бал на 24.05. в един от хотелите с буква М, но кой беше Thinking Дал е капаро 40лв., кувертът май ще е 200, а отделно платиха по 162лв. на човек за някаква дискотека, в която ше отидат целият випуск. Той не се беше заявил за диско, но се разбрахме, че точно нарая няма да се цепи от колектива. Възмутен е за 162лв. на човек за пиене Laughing Костюм и роднинската сбирка ще ги мислим нататък. Обещала съм на възрастния си баща, че ще танцува на събирането, така че няма как - човекът си чака купона. Нямаме много поводи за събиране.

# 597
Сънчо съчувствам ти, поне са две поредни години...
А ние ще сме две в едно седми и дванадесети  от сега го мисля.
За бал не се говори, то е ясно 24 май Слънчев бряг целият Бургас е там. Номер две е зле с БЕЛ, надничам в седмокласната, вадя задачи и предлагам.... Резултатите са Sad

# 598
И ние ще си направим бал по някое време, нали? Bowtie Champagne

Иначе сме няколко, които тази година сме със седмокласници, но още малко и се свършва... Моят няма нищо общо с кака си, но спрях да се ядосвам.. Какъвто му е късметът!

# 599
Много сме, силни сме - седмокласните майки 😂

Общи условия

Активация на акаунт