Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 445
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Леле момичета изостанала съм.
В началото на учебната година синчето плати капаро за дискотека и ресторант....още тогава писах че съм в шок,че е толкова рано - има още година и половина до бала 2024!
Чета тези дни какви ги творите и пак съм в шок - изоставам ли?
Преди малко го питах за датата- не помни, къде - не помни ...."на 24 или 25 май беше?!?!"
Все още си мисля че е рано, но вие ме притеснихте- аз и за място за родата не съм мислила още.....а ние най-  близките ще сме поне 40 човека!
Ужас!..........
....А и вчера пак заради вас реших да пробвам сина ми да паркира колата пред нас- пред блока да я премести от едно място на другото отсреща. С кой акъл го реших....детето не е карало автоматик- не му давах,а се учи при дядо си на лозето лятото на ръчна
Събрахме блока в 17 ч вечерта- добре че не се удари в отсрещните коли....а аз умрях от смях....той се размрънка на висок глас, събра блока да гледа.....
Добре си бях решила- както направи баща ми: на 18 ме прати на курсове и да се оправят с мен.... На 19 ми купи кола и ме остави да си се справям сама. У нас аз съм шофьора- мъжа ми не шофира ...но и сина не проявява голям интерес.
Ще го пробвам пак- ама на широко. И непременно кола с ръчни скорости

# 601
  • София
И бала на сина ми е 24.05. в Милениум - Испанската. Колко зали има този хотел или ще са няколко училища Thinking
След това са ангажирали Мегами, но синът отказа да ходи, не зная имат ли други планове.
Това с безразборното триене (винаги има конкретна причина, която простолюдието не разбира) е ужасно.

# 602
  • София
Благодаря за подкрепата. Тъжно ми е, че и той не случи на учител по МАТ в училище и съответно учителката му частна, тя ми е приятелка, казва - умен е, мисли, старае се, обаче този в училище като не им е обяснил нещата добре ние трябва с него хем да обясним неясните неща, хем да надграждаме.
И аз ги разбирам и двамата. Много ми се иска да успее за географската паралелка, защото я обича географията и на курс ходи и добре се представи на олимпиадата, но точно пък тази паралелка иска удвоена математиката, останалите удвояват съответно физика, биология и т.н..., интересна логика имат.

J_M_M, какво да се прави.. да, може би е добре да са две поредни.., въпреки че за догодина ми е лошо отсега.. не за друго, ами щерчето няма никаква идея кво, що и къде ще учи.. как търси, какво рови.., те малко и днешната младеж, съм забелязала, много не умеят да търсят, въпреки, че са родени с телефони в ръцете.

# 603
  • София
Ох, голяма сте ми утеха! Тъкмо потъна в черногледство, че само моята щерка е тотал щета с ориентацията за след гимназията и взех да преглеждам обявите за работа в Лидл и KFC,  и установявам, че не е единствената. Как пък не е прихванала еееей тонинко от амбицията на майка си, пфуууу!!! Не знае какво иска, не иска да прегледа какво аз съм открила, според мен подходящо за нея, НИЩО! Денонощно цъкане на компа и това е!
Есента спомена, че са избрали Милениум за бала, и оттогава  - тишина. Нито знам дата, нито капаро е плащано. За дрехи да не говорим. Подозирам, че ще иде по дънки и суитчър.
50 Shades of Purple даде чудесно предложение за сбирка. Що го подминахме мълчаливо? И Асан е човек, не само шофьор и касичка на принцеси и принцове.
Да вземем пък да помислим за нещо, а?

# 604
Абе тоя Милениум всички ли ще побере …? Да идем и ние, а…😂

# 605
  • София
За среща съм за!
Абе тоя Милениум всички ли ще побере …? Да идем и ние, а…😂
И Маринела са в кюпа.
Но истерията година по- рано ми дойде в повече. И за да спазя традицията днес поканих няколко човека на бала и на моята 50- годишнина след две години.
Иначе ще си помисля, че съм закъсняла
Лейди, не си сама , сестро! Марто не е насочен хич в нищо.

# 606
  • София
И моя син е АБЦУЛЮТНО неорентиран.
Вече спрях да се притеснявам- да прави каквото ще....че то и аз не знаех какво искам на 18г. Май ви писах преди време,че моя набор се юрна в УНСС и аз със стадото.
Та сега си бия тъпото счетоводство в ЧуТурата....
Неговия бал- " май ще е в Хилтън"- че ще е май е сигурно, ама къде..../не знае със сигурност, както и датата/.
Да ходи по дънки и суичър - СУПЕР,  аз 3000лв за костюм няма да дам/като побъркания ми брат/, който да не облече никога повече!!!

# 607
А защо 3000 за костюм? Има и по-приемливи цени. Аз също не бих дала 3000 за костюм.

# 608
  • София
Толкова пари даде брат ми- луд човек/ сина му не го е обличал повече вече 3-та година/
Много по склонна съм да му взема хубав спортен панталон или дънки, готино сако и обувки, които и след това ще може да носи.
Сина ми също клони натам....

# 609
На сватбата ни, мъжът ми облече абитуриентския си костюм Wink, че бяхме по-бедни и от мишки  (аз, с рокля от приятелка), та може и да се окаже добра инвестиция сега Wink, купуването на "сватбен" костюм. Добре, че си беше запазил размера през годините. Все пак беше на 28 като се жених е.

# 610
  • София
Аз бях с рокля под наем и с 30- Тина човека гости на сватбата…
Смяхме се онзи ден като младежа каза, че е поканил около 30 деца на рд. Баща му вика ние с толкова гости се оженихме🥳.
Ще заложим на костюм, който да му е удобен и практичен. Пък да видим на какво ще се спре.
За суми не е ставало дума. 3000 и според мен са много.

# 611
  • София
Привет на всички Heart Eyes

Аз избягах малко в Шотландия преди Великден и за това не съм се включвала скоро. Прекрасно си изкарахме по замъци, музеи и отлежало шотладско уиски.
Синковецът беше на екскурзия 8 дни в Европа и тази вечер го чакаме и той да се прибере с много емоции и впечатления.

За бала знам, че 18-то са в Балкан (бивш Шератон) и ако не бъркам датата е 28 май (даде капаро преди месец и повече и вече забравих Blush). Костюм няма да се купува, но някое марково сако и риза ще има според плана на Калоян. Роднини и приятели няма да събирам в заведение, защото считам че не е голямо геройство да завършиш 12 клас. По-добре парите за тази сбирка като малка сватба да се дадат за такса за висше образование, не че е ясно къде ще е ...

Иначе съм на мнение, че няма нужда да чакаме баловете догодина , а може и сега една пролетна среща да спретнем.

Весели Великденски празници на всички от все сърце пожелавам!!!

# 612
Някой скоро попадал ли е на хубаво заведение/ зала/ място за празнуване на тийн РД. СМ става на 18 и до скоро мислехме да празнува в заведение на наш познат. То пък взе че затвори! И сега сме е голяма чуденка, не е по дискотеките  и чалга клубовете. Някой ако скоро е празнувал или детето му е споделило за готино място, моля да даде акъл 😊. За София става дума

# 613
  • София
http://topsecret.bg/
Тук дъщеря ми празнува 18 РД. Беше хубаво. В цената влиза и DJ, който пуска хубава музика, няма чалга.

# 614
  • София
Ex, бе, sanaka!!! Ако не сте вие с Дидева и Слънчевата, щях да си умра непросветена и задръстена.

Общи условия

Активация на акаунт