Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 552
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Да се изфукам - имам си шофьорка.
Днес си взе кормуването.
Ние ще пропуснем професионалното ориентиране, девойката зубри теми по биология и решава задачи по химия като за световно. Между другото явно й се отдава. Даже почти се е отказала да излиза и се ядосва, когато някой иска да й взима от уикенда.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 14:36 от galia_m

# 571
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Честита да е! Леко и безавариино!

# 572
  • Разпиляна във въображението
Днес си взе кормуването.
Ние ще пропуснем професионалното ориентиране, девойката зубри теми по биология и решава задачи по химия като за световно. Между другото явно й се отдава. Даже почти се е отказала да излиза и се ядосва, когато някой иска да й взима от уикенда.

Честито и за двете!

Моята изобщо не е оринтирана освен една кореистика. Къде мога да погледна информация за успешно реализуеми специалности от СУ, УНСС? Ако поиска езиците й вървят, литературно насочена е. Мисля да погледна в нашия град за ориентиране. Ако трябва и до София ще отидем.

# 573
  • София
Безпроблемно шфиране на девойката ти, Галя!

Не се стягайте толкова, че децата не са ориентирани. Да започнат нещо, което им се струва интересно, а в последствие винаги могат да сменят, ако не им харесва. Това не е гимназията, та да нямат право на втори опит.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 21:10 от Спунк

# 574
  • София
Честито и от мен на младата шофьорка!
Леко и безаварийно каране!
Моята щерка има голям мерак за курсове.Да видим кога и как.

# 575
Честито на пълнолетните ни деца и на шофьорите! Да са здрави, щастливи и с късмет!

# 576
  • София
Моята не е повдигала въпроса и аз подличко си трайкам.

# 577
Ние заведохме Вики да покара малко на близкия полигон и й хареса. Като начало ще й връча Правилника, а за 18 рожден ден може и да й направим такъв подарък.
Търсим подходяща заетост за лятната ваканция. За ЛИДЛ няма да има навършено пълнолетие и не става.

# 578
Ние заведохме Вики да покара малко на близкия полигон и й хареса. Като начало ще й връча Правилника, а за 18 рожден ден може и да й направим такъв подарък.
Търсим подходяща заетост за лятната ваканция. За ЛИДЛ няма да има навършено пълнолетие и не става.
Миналата година на ненавършени 17 съученик на сина ми работеше в ЛИДЛ, май по някаква програма за ученици. Не зная точно каква, но със сигурност в ЛИДЛ.
Моят син е на практика до средата на юли, после май ще подкара шофьорски курс, на ненавършени 18.
Макар да е далече, имате ли концепция за бала? Нашите деца имат заведение, но не и дата. Вчера влязох от любопитство в Андрюс(минавах оттам) да видя цени на костюми. Хубави кройки, смотани  платове.

Майки на абитуриенти от тази година ме предупредиха, че заведение за роднинско/приятелско изпращане се избира още от октомври. По-нататък трудна работа, а през януари една майка вече не е намерила абсолютно нищо, на добра воля ги сместили в пицерия с други абитуриенти.

Отсега синът ми преговаря за ефектна кола, което ми е най-глупавият разход. Но той иначе е скромен и обран в претенциите си, не е "обсипан" с "благини" и може и да склоня.

# 579
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Имаме дата за бал - 28.05 - Шератон. Дадено е капарото. Резервиран е селския ресторант за роднинското парти. Резервирана е дискотеката за след ресторанта. Сега се оглежда за прическа и грим да резервира. Flushed Всичко това е от последните 10-тина дни. Както казвах, че нищо няма в тази насока и сега БАМ.
Миналия уикенд баща й я качи за първи път на колата. Големи емоции и от двамата Grin "Можело да стане нещо от нея". Laughing

# 580
  • София
Гале, честита ти шофьорка, да почне да кара скоро след курса пожелавам. Колко дни след изпита си получи книжката?

Нинче, вие сте отличници.

У ФЕГ-а най- накрая се появи заведение и дата, след гласуване на децата. За една водка, тераса за пушене и чалготека в близост, е надделяла Маринела, бле. Но квот такова. На 27-ми май.
Мойто беше за Хаят. Не иска ни фризьори, ни гримьори, за заведение ще мисли. Това, което иска, а и което и на мен ми харесва, е приятелско-роднинския купон да е в различен ден от деня на бала. Така беше при племенника, супер готино си изкарахме, но беше направо като сватба в Орлите - много красиво и изискано, ама чак пък толкоз вече.., но да видим и ние до какво ще опрем.

Далеч повече в главата и е кога ще си вземе книжката като документ, в средата на юни става на 18, и новата муха в главата е как ще ходи на работа с някакъв вид мотопед - тук изтръпвам, но кой ме пита. Зорът беше да си купи кола и да джитка от Созопол до началото на залива на Градина, тя там работи лятото, обаче Созопол и паркиране са несъвместими понятия.
С Бургаския бус и пешеходстване не иска и да чуе, така беше миналата годин. Тя си има каравана на къмпинга, където след късни смени може да спи, но друго си е да си се прибере. За нощно каране естествено не става дума изобщо, но и дневно да е - кой и как ще я учи да го кара тоя мотопед. Направо ми се иска да не си вземе изпита.., много ли съм гадна..

та тъй.. отплеснах се, извинете, малко като заря Simple Smile (леко неприличен виц), но хубава седмица да имате!

# 581
Аз мисля пак у дома да бъде почерпката. Скромно, с най-близките роднини ... (така беше с каката) и някои приятели, които не са от училището ...
После по колите и айде, прав им път.
Изпитвам облекчение, че е момче и няма да има прически, гримове, обеци ... ,па проби за тез неща...
Та така!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 10:54 от bubanka

# 582
  • София
На НТБГ балът е на 27 май в Милениума. Другите варианти са били Маринелата и Шератон. Каквото – такова, няма драми, там според мен единственият проблем ще бъде с паркирането, когато пристигат абитуриентите …….. Не знам колко е куверта, моята май е дала някакво капаро.

Относно тоалети – моята тренираше професионално спортни танци 10 години и каза, че се е наносила на бални рокли и токчета не държи да се види като принцеса. Повече искала някакъв красив костюм с панталон, който да може да носи в последствие при поводи. Аз подкрепям, но пък има една година и може да смени концепцията като нищо. Пак покрай танците се научи да се гримира доста добре, има цяло куфарче със завидна колекция от гримове, така е и там е ясно.

Към момента се ангажирана с разни бизнес състезания и панаири на учебните фирми по линия на училище, отделно ги спукват от изпитвания и не мисли изобщо за бала. Тя навършва 18 в началото на май и сега ще почва шофьорските курсове. Има голямо желание, пък да видим.

На мен ще ми е втора абитуриентка и хич не се вълнувам. С каката процедирахме по следния начин – събрахме се най-близките 10-12 човека, отидохме на Ал.Невски да видим абитуриентите , девойката си отиде в ресторанта, а ние се събрахме на вечеря в един ресторант и толкова. Не правихме голямо роднинско-приятелско мероприятие. Сега мислим пак така да бъде.

# 583
  • София
И аз съм с момче. Малко е суетен, но не вярвам, чак да не може да измислим един костюм.
Роднините са шепа хора и ще седнем в близко до блока ресторантче.

# 584
Миналата година на ненавършени 17 съученик на сина ми работеше в ЛИДЛ, май по някаква програма за ученици. Не зная точно каква, но със сигурност в ЛИДЛ.
Моят син е на практика до средата на юли, после май ще подкара шофьорски курс, на ненавършени 18.
Макар да е далече, имате ли концепция за бала?

Проследих линка на Лидл, но там искат над 18 години при кандидатстване. Освен да питам и на място. Вики ги навършва на 25 юли.

При нас няма дата, място, концепция за бала. Нищо!

Общи условия

Активация на акаунт