237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 374
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Коктейлски, централно имам предвид. Всички радиатори са на 5, ама нъцки, не идва топло. Измиргааам

'ма мани го тоя Берлин, беееееее. Идвай към НРВ. Софт нали търси nachmieter... и жилище имате уредено!

# 196
  • Берлин
Уф и ти... хубаво си ни е тук, а едва ли при вас е жега-щеше вече да си избягал 😂

# 197
И при нас си работи, но... утре ще сменят термостатите, за да "спестим 15%", според писмото, ха да видим Grinning

# 198
Аз днес,в работата ,държах прозореца отоворен .Беше много яко,топло и слънчево.🌞Вкъщи  ,обаче си има нужда  от парно....или алкохол!🤣

# 199
Аз днес,в работата ,държах прозореца отоворен .Беше много яко,топло и слънчево.🌞Вкъщи  ,обаче си има нужда  от парно....или алкохол!🤣

Ходи в английската тема - ние тук сме трезвеници. Чужди грехове няма да ни преписваш.

Папурче, при нас снощи беше 4 градуса, сега уж е 12, термометъра на терасата показва 6.

# 200
Заслужавам медал за шматка.
Тази вечер имахме среща в апартамента за да вземем ключове, да запишем числа и т.н. Мъжът ми дойде от работа с неговата кола, аз с моята от интервюто, а дъщеря ми с бана. Свършихме там всичко, за което бяхме отишли и се качихме по колите, дъщеря ми с мен. Аз от интервюто до апартамента отидох с навигация и после пак си пуснах навигацията за да се върнем към нас. Доста време карах и по едно време мъжът ми звънна да каже, че до нас имало катастрофа, да мина от друго място. Викам си, защо мъжът ми е до нас, а аз съм още в Кьолн? И тогава навигацията ми каза, че съм стигнала до местоназначението. Гледам насреща си и какво да видя? Сградата, в която бях на интервю. Пак до нея съм карала. 🙈🤣

# 201
  • Германия
Във Варна е приятно топло.
Гледам някои мъже още по тениски по късни доби.
Софт, това е поличба!

# 202

Накрая и аз си го помислих и се сетих за тотото. Така е в живота. Понякога вървиш надолу, друг път нагоре, но трябва да помниш, че няма да е все така, независимо от посоката.

Бела, аз работих същото до неотдавна. Абсолютно същата позиция, но в друга фирма е това. Благодаря ти за пожеланието.

Коктейл, какво ти става, аз днес бях по къс ръкав. В къщи парното работи обаче. Тази седмица ще се стопля времето.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:41 от Анонимен

# 203
  • в сърцето на един мъж...
Във Варна е приятно топло.
Гледам някои мъже още по тениски по късни доби.
Софт, това е поличба!

Пепе, във Варна ли си?

# 204

Ходи в английската тема - ние тук сме трезвеници. Чужди грехове няма да ни преписваш.

Папурче, при нас снощи беше 4 градуса, сега уж е 12, термометъра на терасата показва 6.

Кой бе,  шатци? Ти обърка ли се Satisfied

# 205
GlowFlow, не се връзвай. Това е синдром на махмурлука.

# 206
Скрит текст:

Кой бе,  шатци? Ти обърка ли се Satisfied

Собственичките на темата. Светата троица. Те ни представят пред Света - стига те да са трезви Simple Smile за две от тях взех да се съмнявам, обаче. Намирисват ми отдалеч на алкохолец. Излагат ни... пред чужденците.

# 207
Явно студ е обхванал цялата страна. Днес ходих да ми свалят конците, облечена с есенно яке, панталон и затворени чепици. Някак терсене ми е, до оня ден си ходех по къси гащи, тениска и летни обувки. Дано има още някой и друг топъл ден тая есен, много гадно така изведнъж с тия студове!
За живеещите в Мюнхен и региона едно предложение за уикенда

Много приятно, трета поредна година ще ходим.

# 208
Нашето керве завършва с голяма заря. Бяха си насабрали за всичките корона години и голямо гърмене падна. Беше супер.

# 209
Пипи в първия момент не знам защо реших, че там ще се събирате съфорумките, нали се уговаряхте и си викам "бреййй какви кафета пият" 🤨
Есента нещо ни прескочи, децата пак нямат дрехи 😂

Общи условия

Активация на акаунт