237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 365
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
На нинджата първо соте , за да се запекат отдолу и после пускам капака за печене на още 5 мин.
Царевично (само такова ми беше останало), малко сол, черен пипер, 2 яйца и мазнина, аз винаги ползвам растителна. Сиренето не беше толкова малко, но не се усеща. Но и суров вид не се усещаше че е козе. От един съсед го взимаме лятото и са му много чисти козите. Всеки ден до 17“30 часа каквото прасно мляко не се  изкупи го заквасва на сирене. Ние взимахме прясно и от него правихме и кисело. Че е козе не се усещаше на ни един продукт. Нооооо ... тук доматите не са онези домати и чесъна не е онзи чесън и масата не е на двора под ореха ... и ракията от фризера не върви и я извадих от там ... и обявих капитулация . Затова направих сиренето на соленки, Доматите ... да не ги споменавам като домати ... и ракията отиде в килера. Чесъна и него не искам да споменавам, че се дразня.
Синьо Вътре няма нищо. сиренето , яйцата, няколко лъжици кисело мляко и мазнината в блендера с подправките. Това нещо после в купа и отгоре брашното докато стане тесто за формички. Престоя малко в хлвадилника. Самоизмислена е рецептата.

# 181
Софт, сега ще се местите или ще отпрашите за Малта? 🤪

Не ме питай за Малта, че се ядосвам. Ако отидем, мъжът ми няма да има достатъчно отпуск за преместването и реновирането на старото жилище. Има и друга пречка. Преди месец бях подала бевербунг за работа в една от най-големите международни застрахователни компании. Миналата седмица ми се обадиха и ме поканиха на интервю днес. С много свето сърце отидох, защото честно казано ме беше страх, а и покрай сагата с апартамента изобщо не се подготвих. Отидох все пак и преди малко излязох от интервюто. То пък взе че мина много добре и направо ме питаха кога мога да започна. Аз казах най- рано 15 октомври, но искат по-рано. Ще видим и какво ще ми предложат, но май ще изгори почивката в Малта.

# 182
  • Берлин
Софт, майната й на Малта, тя ще си е там и ще те чака, а хубава работа и ново жилище няма да те чакат. Разбирам те и ти стискам палци да ти се нареди всичко по най-добрия за теб начин 🙏🏻

# 183
  • Немция
Софт, майната й на Малта, тя ще си е там и ще те чака, а хубава работа и ново жилище няма да те чакат. Разбирам те и ти стискам палци да ти се нареди всичко по най-добрия за теб начин 🙏🏻
И аз тъй бих рекла и отсекла. Smiley

# 184
  • München, Deutschland
Софт, пожелавам ти да ти се получи и с работата, но щом искат да почваш веднага, явно са те харесали. За Малта все ще се отвори някоя опция поне в дългите уикенди или пък покрай Коледа. Simple Smile

Бльо, Мьос, да си ви много щастливи рождениците и да сбъдват мечтите си. Simple Smile
--------------------------
Днес ми е първи работен ден след отпуската и макар да е спокоен, пак ми е тегаво. Вече си организирахме полети след месец и нещо за Бг, по 20 евро на човек и посока. Simple Smile Ще се слага кисело зеле и тази година.

Ако някой има нужда от някое Бг лекарство (или такова, което тук не може да купи), да каже, пътувам само с раница, но ще намеря начин да взема или поне нещо по поща да пратя...

# 185
Soft като юрист в застрахователна фирма? Хич не е зле, но доста сериозна и доста работа те чака . Успех.

# 186
Да са живи и здрави рождениците!
Софт, всяко зло за добро. След преместването и свикване на новото място, ще имате повод да се насладите повече на друга почивка. Малта ще си е все на същото място.

# 187
Синьо, Мьос, честити да са ви рожденниците!

# 188
Софт, браво и за жилището също Champagne
Честито на рождениците Champagne
Да измрънкам - мразя понеделниците - хем ме мързи, хем много работа

# 189
  • Germany
Софт, я пусни едно тото, лото, нещо си там… виж, как ти се нареждат нещата в последно време 😉
Весел празник на рождениците! Здрави и щастливи да са!

# 190
Софт, сега ще се местите или ще отпрашите за Малта? 🤪
Не ме питай за Малта, че се ядосвам... май ще изгори почивката в Малта.
Ако сте платили хотела и няма възстановяване на сумата, то не се губи. Направи ни тука една лотария, отпуските и смяната на имената на билетите ще ги мисли печелившия... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 191
  • Берлин
Хораааа, замръзвам. При вас пуснаха ли парното? 🥶

# 192
Хораааа, замръзвам. При вас пуснаха ли парното? 🥶

Кой да го пусне? Аз сам го пуснах вчера. Сутринта беше 27, намалих го. Joy ама котаракът има нужда, по-ведър е днес. Вчера беше хладен на допир и предимно лежеше.

# 193
  • Germany
Мьос, Синьо, честити ви рожденици!
И аз обмислям да пусна парното, но не знам дали ще тръгне, че оправяха нещо по котлето вчера и днес.

# 194
  • Берлин
Коктейлски, централно имам предвид. Всички радиатори са на 5, ама нъцки, не идва топло. Измиргааам

Общи условия

Активация на акаунт