237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 362
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Веч не изглежда в статията толкова рисковано. Изглежда някак съвсем стандартна тарифа, но непредложена. Да нямат в предвид тези 1 или 2 бонус години на по-ниска тарифа за нов клиент?

# 166
Честито, Софт и добре дошли в градската джунгла! На късмет да ви е. Кога викаш е Einweihungsparty-то? Stuck Out Tongue Winking Eye

Това се прави като разопаковаш кашоните, сглобиш мебелите и преди да изчистиш, нали?

Не, това се прави като вземеш ключовете и всеки поканен носи по нещо за мезене и пиене, сядате на пода и пиете докато не ви стане удобно на Д-тата.

# 167
  • München, Deutschland
Честито, Софт и добре дошли в градската джунгла! На късмет да ви е. Кога викаш е Einweihungsparty-то? Stuck Out Tongue Winking Eye

Това се прави като разопаковаш кашоните, сглобиш мебелите и преди да изчистиш, нали?

Не, това се прави като вземеш ключовете и всеки поканен носи по нещо за мезене и пиене, сядате на пода и пиете докато не ви стане удобно на Д-тата.
Кога тва? Идвам Joy.

Аз коктейли не умея да правя, ма ще нося мезе Bowtie.

# 168
Reina, разбирам те напълно. Детето нали знае само как да приема медикаментите си? Пък и учителите малко или много имат опит в такива ситуации. Синът ми навремето също пътуваше винаги с торба  с лекарства. Всичко ще бъде наред!

Софт, честито и от мен!

# 169
Мьос/Блу 💐,честит рожден ден и весел празник .
🍦🍩🍪🎂🍰🧁🥧🍫🍬🍭🍮🍯🍼🥛☕🍵🍶🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂🥃🥤

# 170
  • Germany
Рейна, и аз те разбирам. Малкият така и не отиде на астма трейнинг и може да си инхалира лекарството само със специалната приставка, за която вече е голям /по време на короната не е правил кризи, благодарение на маските/. Нашата екскурзия обаче, е пролетта и мисля дотогава да съм го завела при личната да го научи. Да си изкара весело синът ти и да не се налага да ползва никакви лекарства!
При нас е 7 градуса. Много мразя такива резки промени на времето....

# 171
  • Берлин
Софт, сега ще се местите или ще отпрашите за Малта? 🤪 При нас с тази квартира така се получи-подписахме и към летището. Имахме букнати хотели в Рим и т.н...Беше си приключение.
Някой пита за глюкозамина. Това ползвам

Отивам да се трудя 🥺

# 172
  • Немция
Честито на рождениците, здрави и щастливи да са! Flowers Sunflower
Честито и на Софт, със здраве да си ползват жилището! Flowers Four Leaf Clover
Други има ли за поздравяване? Grinning, че тъкмо съм набрала инерция.

Дано нямате грижи с децата ви по екскурзиите.
Моят големият докара някакъв вирус, като се върнаха (не бе корона). Първата седмица уж нещо леко беше, но след още 1 седмица пак се почна с леки болки в гърлото, дразнеща кашлица, която премина в по-сериозна, та си откара няколко дена вкъщи. Може и друг вирус да е прихванал, но много си приличаше с първия.

# 173
Честито на рожденниците на Bleu и Мьос!
Moni аз по едно време взех да го карам да инхалира само с това преносимото лекарство за астма за да свикне. С приставка ползваме само вкъщи и когато е необходимо на често да инхалира. Бяхме ходили до болницата при жената която води тези астма обучения, но само веднъж извънредно и тя ни показа. Иначе тези обучения са по седмица и повече.

# 174
  • Германия
Честито на рожденденките и на новодомката!

# 175
Мьос и Bleu, да са ви живи и здрави рожденниците. 💐

# 176
Честито на всички празнуващи!
Аз пък мога да се похваля как открих по неволя , за да не ми се развали едно домашно козе сирене от бг, зимната пекарна у нас. Но ги печа на Нинджа уреда , не във фурната. Направих соленки с цревично брашно. 
Не изглеждат изпипани, но на нас ни харесват много.

# 177
Bleu и Мьос, живи и здрави бъдете! Късмет, успешни начинания и още безброй хубави поводи за празнуване! Birthday BalloonTadaFlowers Four Leaf Clover

# 178
Благодаря ви, мили съфорумки! Simple Smile Pipi_, у нас дребното е рожденикът.

Soft Click, официално честито и от мен! Много нови растения да отгледаш в новото жилище! Simple Smile

bella-ciao, аз бих похапнала от соленките. Blush Просто царевично тесто със сирене вътре ли са?

Тази астма не може ли да се излекува някак? Все ми се струва, че няма начин да няма начин.

# 179
  • Немция
Белла, царевично брашно и козе сирене май добре биха кореспондирали. Wink
Не ги ли пържиш?
Приличат ми по форма на тиганичките на свекърва ми.

Общи условия

Активация на акаунт