237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 368
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
+1 за чаят от мечо грозде при цистит. Тук го има в аптеките с Reformhaus Abteilung. Преди 2 седмици синът ми имаше сходни на цистит симптоми и получи облекчение още след първата чаша чай.
Как се казва на немски?
Bleu това руло мога да си го ям цял ден и ще го изям цялото. Как така 1/3доза ще правиш? По колко ядете на човек?

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 16:08 от Анонимен

# 151
  • München, Deutschland
+1 за чаят от мечо грозде при цистит. Тук го има в аптеките с Reformhaus Abteilung. Преди 2 седмици синът ми имаше сходни на цистит симптоми и получи облекчение още след първата чаша чай.
Как се казва на немски?

Bärentraube.

# 152
В аптеките продават няколко продукта на база мечо грозде за цистити. Аз веднъж взех и останах доволна. След 3 ден нямах повече оплаквания. Само д а кажеш, че е за Blaaenentzündung и знаят какво да предложат.

# 153
Наздраве банда!

Имаме апартамент в Кьолн вече. Много готини хазяи. Благодариха, че ги поканихме в нас, те не ни поканили в тях, защото имали три палави деца. Жената изпи две мартинита, на косъм да се съгласи на трето. Утре ще вземам ключовете, две седмици бонус ни дадоха.
Сега трябва тук да даваме кюндигунг и евентуално да търсим Nachmieter.

# 154
  • München, Deutschland
Софт, честито! Тази вечер наздравиците ще са за вас Tropical Drink.

# 155
  • в сърцето на един мъж...
Криси, ние предвидливо се преместихме от морето преди бурята Simple Smile
Софт, честито!

# 156
Честито, Софт и добре дошли в градската джунгла! На късмет да ви е. Кога викаш е Einweihungsparty-то? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
  • Germany
Честито, Софт!

# 158
Еее, честито, Софт! И наздраве по случая!

# 159
Прекрасни дни в новото жилище ! Simple Smile
Някой изпробвал ли е тези Grundversorgung тарифи за ток? Чудя се какъв е трика , къде да внимава човек ? Знае ли някой? https://www.welt.de/wirtschaft/plus241108579/Strom-und-Gas-Ploet … -Alternative.html

# 160
Честито, Софт и добре дошли в градската джунгла! На късмет да ви е. Кога викаш е Einweihungsparty-то? Stuck Out Tongue Winking Eye

Това се прави като разопаковаш кашоните, сглобиш мебелите и преди да изчистиш, нали?

# 161
  • Берлин
Софт, много се радвам за теб. Наздраве и със здраве в новия дом 🧿

# 162
Аз досадих яко с това жилище, но сте много мили и много ви благодаря.😊 Сега Коктейл ми е хептен комшия. Айде ще го видим какъв пияч е. 😁

# 163
Soft, само хубави моменти да имате на новото място!

Белла, ние сменяме вече 10 г нашия доставчик на ток. Иска се обаче късмет да попадне на читав, защото през тези години 2 големи доставчика фалираха и на косъм се оттървахме от единия да не ни дадат бонус за нови клиенти, защото прекратихме договора навреме.

# 164
Soft честито! Какво е зимна градина? Остъклена градина ли?
Детето тръгва на екскурзия утре, не е за първи път, но не знам какво се филмирах с неговата астма. Може би защто класната звъня да ме разпитва и сега се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт