237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 396
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
И при нас беше много студено сутринта. Парно още не сме пускали, но скоро няма да ни се размине. Поддържаме около 20  - 22 градуса. В някои стаи не се налага изобщо да пускаме парно, само ако са доста под нулата температурите. В голямата баня, обаче, отопляваме до март месец, защото е северна и доста студено.

# 241
Излязох в 7 сутринта да ходя на физиотерапия и съжалих, че освен яке и затворени обувки не съм си взела и ръкавиците. Егати студа беше! Сега е напекло слънце, но измамно - като изляза да дръпна един фас на терасата, хапе!
Бибит, и аз като теб - много обичам чай, но да го пия на топло, а не за да се стопля.

# 242
В нас вчера беше 20 градуса и пуснахме парното! Като беше 21 не ми беше така студено- само един градус по - малко и вече ми затракаха зъбите! Joy

# 243
Обадиха ми се от фирмата, в която бях онзиден на интервю. Готово, взеха ме. 🙈🥳

Не можах да се нарадвам на обезщетение за безработица да му се не види. Още за първия месец не съм го получила е айде пак на тръстиката. 🤣

Коктеееел, къде си? Хайде да пием!

# 244
Soft Click, честито! Да случиш на началници и колеги, да работиш с кеф!
Ти що веднага кандидатстваш/започваш? Аз си бях уговорила да започна 2-3 месеца по-късно, за да помързелувам на държавни разноски. Grin

# 245
Софт, честито! Късмет, успехи и по-малко нерви на новата работа!

# 246

Ти що веднага кандидатстваш/започваш? Аз си бях уговорила да започна 2-3 месеца по-късно, за да помързелувам на държавни разноски. Grin

Кандидатствах, защото бератерката от Арбайтсамт ми каза да пускам по шест бевербунга на месец и да ги записвам в един формуляр. Аз изпратих почти само за позиции, за които беше невъзможно да ме извикват, точно за да си почина малко. 😆 Само тази ми пасваше, но пък фирмата от най-хубавите и въобще не очаквах да ме извикват. За започването не бяха склонни да ме чакат месеци, в средата на октомври ще почвам.
На 5 километра от новото жилище е. На старата работа карах 5 км до магистралата за да карам още 65 по нея. 🙈Малко луда май съм била, но пък опит натрупах.

# 247
  • Немция
Софт, честито, това е супер развитие!
С какво ще го полееш днес? Champagne

# 248
  • Германия
Софт, казах аз, че има поличба! Честито и наздраве! Току що кацнах в Германия и ме посрещна слънце, да не повярва човек...

# 249
Софт, честито! Голяма заплата и готини колеги ти пожелавам Champagne

Сложиха ни смарт термостати на парното, трябвало в апликацията да кажа кое колко ползвам, ама още нямало апликация, всичката им работа... немска Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 250
У нас 21-22 градуса не може да стане без отопление. Всичко под тези градуси не ми е комфортно. Не мога да си представя да стоя цял ден на едно бюро при 19градуса и много съчувствам на всички държавни служители, принудени да работят на студ тази зима. В офиса на мъжа ми вчера са пуснали парното и хората масово заприйждали на работа Simple Smile

Как на студ? Аз като ходих понеделник-вторник, си пуснах парното на 5. Стана ми жега в нея кутийка и отворих прозореца, ама парното не го спрях.

В нас от както го пуснах, не съм го спирал. Квот-такоа. Не мога да се занимавам, да го мисля, да тичам да пускам и спирам. В спалнята, офиса и кухнята не пускам - ако падне голяма зима, в офиса и кухнята ще пусна колкото да не е без хич. Коридор, хол и баня.

В спалнята стоя и на кипнат прозорец целогодишно. Преди сън отварям широко двата прозореца за около 30 минути, да се проветри добре. Особено зимно време, не е за хора там. Joy

# 251
  • München, Deutschland
Ох, Глоу, посмях се.... Каквото ИТ решение да направят германците - как пък веднъж не работи... Иначе на високи технологии (в индустрията), механика, фини производства, са царе...

Софт, ехееееее, ChampagneChampagneChampagneChampagneChampagneChampagneChampagne, на късмет да ти е и голямо честито!!!

Мьос, щом за такива неща се харчи у вас (домашна храна и спортуващи хора), това е супер, пожелавам ви все така да си остане.

Пипи, кка е крачето?

Пепеляши, зъбато е това слънце тук, но добре дошла обратно. 😃

Синьо, какви са тези кафяви мазнини, за пръв път чувам? В това време не бих излязла по бос крак аз... Ходя с костюми с поли послесните 2 дни, но с чорапогащи отдолу...

# 252
Коктеееел, къде си? Хайде да пием!

Аз винаги пия. Това сме ние. В много хора няма човек. Hug

# 253
  • Берлин
Софт, ❤
Няма парно при нас. Ще стана алкохолик от вътрешно подгряване

# 254
Преди 1 октомври май не са длъжни да го пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт