237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 407
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • Am Dorf (BB)
Една кошница с деликатеси/микс продукти от Fenkostladen. Предметни подаръци в класическия смисъл бих правила само на хора, които познавам много добре.

# 286
На мен тези кошнички от ладен ми прашлясват докато ги изхвърля. Ако не съм ги подарила веднага нататък. Нещо нищо не мога да подхвана с разни различни , пъстри козметични дозички и обикн. продукти в етикетирани опаковки.
Но не мисля, че @ 45 + , любител на котки, вегетарианка, абсолютен интровер @ би се впечатлила от благотворителност. Според мен по-скоро не . Но аз и нищо от нищо не разбирам та може би греша.

# 287
  • Am Dorf (BB)
Аз нещата от файнкостладен ги пия и ям, и всичко, което ми е било подарявано/дъм подарявала си е било в прилично кичество, а не като тестер. Или говорим за различни неща, знае ли човек.

# 288
  • Deutschland/HE
Ако сумата позволява, да я запишете на курс за приготвяне на вегетариански ястия. Ваучер за някой хубав вегетариански ресторант.

# 289
И на мен ми прашасват кошниците, а и нещата в тях не са чак файн. Много безличен подарък, но германците май си ги харесват тези неща.
Сетих се, че на шефка бяхме подарили голям комплект козметика от Rituals и много се зарадва. Но не върви за веган. На шефа все кошници.

# 290
Не можем да гадаем
Цитат
любител на котки, вегетарианка, абсолютен интровер @
от какво би се впечатлила, тъй като не я познаваме лично. Това ни е подадено като информация.
Мисля, че Софт е дала страхотна идея за кашмирен шал и хубави ръкавици. Тъкмо идва подходящия за тях сезон. Вижте в каква гама се облича или просто купете някакви неутрални цветове, които отиват на всичко.

# 291
tan_nia и аз не говоря за мостри.  Според мен гутшайн е по-малко показно, но по - практично.

# 292
  • Германия
Папурче, не разбрах къде се мести. Жилище, отдел..? Иначе горе идеята за уискито, щипката за лед и т.н. ми допада. Може би защото точно Glenfiddich отворих сега за лека нощ и наздраве Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
  • Немция
Гутшайн наистина е по-добре.
Шалът може да се хареса, но може да не се одобри. Ръкавиците може да са тесни, къси или пък широки, или пък в неподходящ цвят.
Идеята да подариш изживяване (с ресторанта) също ми допадна.
Твърд алкохол не бих подарила, още повече пък на жена, още повече пък веге. Аз например не обичам концентрати, нито пък бих ползвала чаша за лед и щипка за лед.
Козметиката също е много индивидуално.
Кошници от Feinkostladen  обаче унищожаваме. Joy

# 294
pepelyashka наздраве. И аз го написах , защото и аз тази бутилка реших да отворя тази вечер и беше пред мен Simple Smile А последно се черпихме от нея с приятели точно преди да се изпарим за морето .

# 295
За подарък става и Gutschein за фотосесия - дали будоар или fine art portrait също може да ѝ свърши работа.

# 296
  • München, Deutschland
Аз бих предложила гутшайн за хапване или нещо от Йохен Швайцер (като там сиг има и ресторантгутшайне). Според мен също за котките няма какво да се подари, вероятно всичко си има.

Също гутшайн за рисуване с вино, wine tasting, изхождайки от възрастта, си мисля, че ще се кефи на някакъв такъв релакс.

Аз имам сигурно десетки шалове подарявани ми. Реално нося само тези, които аз съм си купувала, по изключение други.

# 297
На вегетарианец не бих подарила нищо от животински произход, дори вълнен шал. Всеки има различни граници и разбирания по темата. Даже и да си я виждала с вълнени дрехи, не знаеш от какво отглеждане са овцете, къде и как са произведени дрехите, изобщо темата никак не е безопасна.

И на мен ми е трудно с подаръците, идеята гутшайн за уиски ми хареса най-много, но като подарък за мен Grinning

Ако аз трябва да подарявам и хептен не знам вкусове и интереси на жената, ще взема гутшайн за някой шики-мики, наххалтих-хандверк-кунст-бла-бла бутик с по-широк асортимент. Има ги във всеки голям град. А тя там да си избере дали иска ръчно рисуван шал, ръчно изработена кана за вода за 250€, или бутилка вино от Галапагос Stuck Out Tongue Winking Eye Престава да е мой проблем.

# 298
  • München, Deutschland
А, сетих се, че последно говорих с един колега и той разказва как н ане много близки хора подарили неща от ресторанта Sansibar в Sylt. По едно време техни продукти имаше и в Лидл, но докато си купя, свършиха. Имат вина, подправки, сосове най-различни, твърдеше колегата, че са хубави и че на когото са подарили сега е останал доволен.

Ето сайт, цъкнах Essig und Öl за пример:

https://www.sansibar.de/sansibar/de/Food/Essig-%26-%C3%96l/c/0000300004

Сега, дали ще се зарадва, вие ще прецените по-добре. Аз макар много да готвя, ми се виждат огромни разфасовките, за качеството лично не мога да кажа, освен че след разговора.с колегата четох добри отзиви.

# 299
  • Берлин
Много добри идеи, благодаря. И от тази за шала става добра трансформация- тя се движи целогодишно с колело, та накаква шалоподобна джаджа студобранка ще е супер. Мнооооогоооо благодаря на всички

Общи условия

Активация на акаунт