237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 413
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • München, Deutschland
Някой знае ли от къде мога да купя качествен Sitzsack за детска стая- гледах едни в XxxLutz,но не ми харесаха,а около нас няма голям избор на мебелни магазини?
Малко със закъснение, но аз след месеци търсене и избиране се спрях на BubiBag, 470л, L-XXL, kiwigrün се води цветът. До ден днешен съм много доволна, 2 години са минали.

# 316
Проба, проба, 1,2,3.
Защо така замлъкнахте бе, хора? Всичко наред ли е?

Крия се, да не Софт да ме вика да нося мебели до 5 етаж без асансьор. Joy

# 317
  • München, Deutschland
Докато редактирам и Коктейлски писа, та затова в нов пост. Simple Smile

Беше много готин уикенд и изобщо не съм стигала дотук да пиша. На-накрая си einlös-нах гутшайна от рд за Dr. Martens и съм супер хепи Heart Heart Heart. Правих фотосесии, седях часове наред с новите патъци и се ядосвам, че утре имам офицална среща с доставчик и няма как да ги обуя...

Изхвърлих сума ти боклуци, подредих дъъълго отлагани неща, направих проект за допълнително рафтче в килера, за което мъжът сам пое инициатива да доразвие и май и да изпълни и останалото време си запълних с хобито - готвене. Simple Smile

-------------------------

Пипи, как е кракът и пийнахте ли биричка днес? Beers
Пепе, как е след завръщането обратно?
Гея, ти върна ли се вече? Нещо за измислим за дългия уикенд ако не сте някъде в движение с Пипи?
Софт, върви ли местенето?
Асе, загуби се, как сте?

Черпя, ама нещо не се получават тези колажи май...

Скрит текст:

Зелени салати микс, корнишони, нар, смокиня, микрозелении, дресинг във вид на мус с цвекло, авокадо, чесън и 2 вида директно пресовани мазнини

Опит за многокомпонентно веган ястие - печени раирани патладжани със салца от домати и краставици, цвекло по 3 начина, българска пържена чушка, пушено тофу на тиган в/у канапе от авокадо, брюкселски зелки, печена глава селъри, микрозеленийки и чипс от магданоз Yum

Класика - пай със смокини и козе сирене

Виното е Тера Тангра - мерло и мавруд - наздраве и да ви е хубава седмицата! Wine Glass

# 318
Ау, Криси! Чудеса вършиш ти в кухнята! Впечатлена съм, респект!
Благодаря за въпроса, кракът ми е mal so, mal so. Понаболява ме все още и мисля да поискам удължаване на болничния, защото работата ми е свързана с повече движения и най-вече коленичене, а още не се чувствам съвсем добре, за да започна.
Е, че бива ли човек да иде на най-големия бирен фест и да не пийне бира? Пийнахме, разбира се, и хапнахме доволно.
Коктейлски, ти ще чакаш чак на освещаването на новата къща да те канят, а? Laughing Хитро!
Софт, надявам се да върви добре умцуга, видях в цветната тема, че вече си намерила място на някои китки.

# 319
  • Немция
Криси, много свежо като за начало на новата седмица! Heart
Честити патъци и креативно меню, бравос!

# 320
  • гр.София
Добро утро!
Уау, Криси впечатлена съм 😘
Много си готина и креативна, менюто ти е страхотно!
Пипи, щом трябва ще взимаш още 🙂 гледах и твоите снимки с тиквите в другата тема, чудя се всичките ли са ядливи?
Имам въпрос, тук в подобните на Практикер, строителни магазини дали режат парчета ПДЧ и да ги кантират? Имам една бар маса и искам да я реставрирам, че е със стъкло и ми е много удобна.
Хубав ден момичета 🤗

# 321
desivalko_ аз доколкото знам , който реже реже само собствен материал. Внесен отвън чужд не реже. Но може да намериш и друго. Питай.

# 322
Кристи, респест. 😊

При мен патетика. Пренесохме няколко неща и апартаментът се напълни, а е по- голям от стария. И такава организация направихме, че се носеше по тъмно и в дъжд. 🤣 Аз на другия ден станах много рано и занесох някои цветя, монтирах щори, лепих фолио на прозорец и се запознах с комшията. В сряда ще се носи кухня и пак ще е вечерта, защото мъжът ми е на работа. Мъча се да продам кетлера в ибей, но накрая ще се моля някой да го вземе без пари. Почвам работа от 17 октомври, а мъжът ми има отпуска една седмица по- късно и тогава ще е основното местене, което значи, че аз тази седмица ще пътувам всеки ден от тук до Кьолн и обратно, освен ако не си занеса там надуваемия матрак. Абе лудница, но ще мине. Мъчи ме също въпросът кой в момента ни доставя ток и на какви цени. 🤣

Коктейл, и аз се крия за носенето. В общи линии само до мазата нося. 😬

# 323
Имам въпрос, тук в подобните на Практикер, строителни магазини дали режат парчета ПДЧ и да ги кантират? Имам една бар маса и искам да я реставрирам, че е със стъкло и ми е много удобна.

В Баухаус (за Кьолн) - режат, от там трябва да купиш (цените им са нормални) - на всеки разрез - по 3 евро. Аз лятото рязах едни неща - сигурно над 20 разреза направи момчето - написал ми на бележката само 3, демек 9 евро платих, трябваше над 50 да са.

# 324
  • Germany
Криси, много си готина и твориш чудеса в кухнята! Ти беше ли си до БГ? Ако още не, може ли да помоля да ми донесеш едно лекарство?
При нас се оказа, че топлят радиаторите само от едната страна на къщата, от другата са ледени. Направо не мога да си обясня как е възможно това... Най тъпото е, че това е северната страна и там е стаята на големият, която е най студена и съответно най рано почваме да отопляваме. След малко ще звъня на Фервалтунга, да видим какво ще кажат.

# 325
  • в сърцето на един мъж...
Криси, на 29ти Simple Smile Но принципно нямаме планове за уикенда, мисля, че моите са планирали да ходим до Терезиенвийзе Simple Smile Страхотно изглеждаш и отново си се вихрила в кухнята, респект!
Пипи, дано се почувстваш скоро добре! А за болничния, по-добре го удължи

# 326
Мони може и да се реши просто и бързо с обезвъздушаване. Дано. Стискам ви палци.

# 327
  • Germany
Благодаря, Бела, но пробвахме да обезвъздушим и няма ефект. Имам подозрение, че майстора на хазяйката, който сменя лятото котлето, не е свързал нещо както трябва.

# 328
Дано бързо се реши проблема, Мони.

Криси ми отвя главата, браво момиче!

Снощи брахме як студ във Франкфурт, уж според климатичните апове щеше да бъде само 2 градуса по-студено от наше село, обаче реалността друга. Но бяхме на велик концерт на Ед Шерън, стуваше си всичкото зъзнене. Слагам го в личния ми топ 3 на най-добри концерти, на които сме били.

# 329
мони не виждам как . ако не е размествал тръбите .

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 12:23 от bella-ciao

Общи условия

Активация на акаунт