237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 22 874
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Пепе, в Oberhof ще ходим. Един колега, който живее там ни е замислил стройна програма. Ти да не си наблизо?

Веч, пуснах поста и се сетих, че забравих Пепеляшка. Blush Ама бързах да взема малката от тренировка и чак сега се добирам до телефона.

# 616
Аз напоследък купувам червени вина от района на Puglia,харесва ми,че имат плътен вкус! Wine Glass Е,не мога да си карам не-толкова големия нов немски джип след като съм ги консумирала,но какво да се прави... Пиянството изисква жертви! Heart

# 617
  • Германия
ДжейДжей, geil! Аз съм от другата страна на гората, сиреч 25 км. само. Да знаеш само, че има само 1 хранителен магазин и разни пекарни и ако потрябва нещо в Zella-Mehlis близо до МкДоналдс има търговски център.  O2 е що годе още на приемливи цени за потапяне и разтапяне. Това за след спортните дейности...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
Извинете, че пуснах мухата без инфо.
Винарна Better half garage wines в Змейово.

# 619
Извинете, че пуснах мухата без инфо.
Винарна Better half garage wines в Змейово.

Като изпратиш по една бутилка, ще бъдеш извинена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Dr. Cocktail, ти за тия вина трябва бая заслуги да имаш, за да ти пратя една бутилка.

# 621
Вечерница, опитах се да отворя сайта им, но не успях, но видях описание на вината в един друг сайт. Изглеждат добри, наистина. В България също имаме хубави вина. През пролетта малкият син ме черпи за рождения си ден с това розе https://en.trastena.com/page/trastena-raspberry-rose. Препоръчвам, страхотно е!

# 622
Аз следя и други български винарни и смятам следващите пъти да ги пообиколя.
Има една група във Фейса - Аз обичам българското вино и от нея се информирам за производителите и кий от какви сортове грозде ги прави.

# 623
Като чуя за заслуги и се сещам,че отдавна не сме на 20г.😆Ако не Коко ,да ни стяга/разстяга ...Гола вòда сме от'сякъде!🤣

# 624
Аз ли само съм фен на немското вино ? Много добре си пазарувам от тукашни винарни и интересното е  че ми излизат по-изгодно от български или италиански и испански. А са действително добри.
Бели харесвам. Повече от розе
Пипи по мои критерии 11% е много малко за добро розе. Но може да предпочитате леко и вкусно. На вкус и цвет ...  Simple Smile

# 625
  • Немция
И ние обичаме немски бели вина. Yum

# 626
Бибит, мъжа ми беше купил веднъж за една гостенка някакво бяло вино, което се оказа много, много добро, но така и изхвърлихме бутилката и не запомнихме кое беше. От Лидл беше купено.

# 627
Пипи аз не знам къде си, но писа веднъж нещо за Бодензее . Там съм взимала хубаво вино от тук Schloss Salem.

# 628
  • Немция
Не се сещам за конкретно име и реколта, но ризлингът по принцип е с добри качества.
По принцип Половинков избира и купува вината.

# 629
Явно съм предчувствала какво ни чака, след работа си купих червено вино Grinning След малко ви казвам наздраве  с малбек, любимо ми е. Ще си напълня найййй-голямата чаша, за успокоение на духа Grinning

Май сънувам нещо....

Общи условия

Активация на акаунт