237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 22 880
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Като гледахме един музей във Ваймар за историята на Тюрингия беше много интересно да науча , че името Тюрингия идвало от името на бога Тор Simple Smile И много други интересни неща. Ама нищо за пиза. Май не само мен не ме интересува.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 21:29 от bella-ciao

# 601
  • Germany
Сега ако дойде Крисито и да цапне една торта, съвсем на манджа с грозде ще заприлича темата 🤣 Чета, чета и взех да се чудя за какво точно говорите (пишете) … Обаче пък нито голям немски мъж имам, нито голяма немска кола, не ги разбирам нещата явно.
У дома всичкото мъж е болно, голяма драма, като мед. сестра се чувствам. Мисля, че съм заслужила едно малко да си сипя😉

# 602
Съчувствам. Миналата седмица обгрижвах трима с ковид, двама от тях мъжки. Толкова ядене изядоха, че ми отвяха главата. Имам нужда от Kur. 🤐

# 603
Ама пак ли е плъзнал този ковид? Аман! Ще взема отново да вкарам маските в употреба. Sad Чудесно си живях от началото на лятото досега, чак забравих за съществуването му. 500+ инциденц... май е сериозно положението.

Болните да оздравяват! Хлапето миналата седмица седя вкъщи с почти никакви симптоми. Уж глава го боляла, уж гърло... Вчера пак се жалваше, но рекохме "Не, утре на училище!" и го емнахме на 8-9 км разходка. Ободри се и изневиделица му изчезнаха всичките симптоми. Rolling Eyes

# 604
Аз тъкмо щях да каня Дени на концерт в Дюселдорф и после да спи в огромния ми немски апартамент. 🤣

То и аз обичам да ходя по концерти и да спя в големи немски апартаменти. Как па не се намери някой да ме покани???  Worried
Чакам с нетърпение да чуя нещо за ди-си и Брайън Джонсън, ама май с чакането ше си остана.
Момичета и тук-там момчета, в духа на предишните теми /свързани с наздравици/, да ви кажа, миткайки из Елзас, опитахме местни вина - ризлинг, гевюрцтраминер, пино блан и още нещо, обаче не останахме възхитени. Единствено гевюрцтраминера има много приятен аромат, но с тая сладост накрая, хич не е моето. Изобщо, белите вина е трудно да ме впечатлят. Та, наздраве с испанско розе и малко снимки от воаяжа ни.

Обилни декорации, граничещи с кича, обаче ми носеха усмивка и наслада.
Много приятно, приказно място. Бих искала по Коледа да съм там!

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 22:24 от Pipi_

# 605
  • в сърцето на един мъж...
Е дай ги тия снимки, не се стискай Simple Smile Наздраве Simple Smile

# 606
Белите вина от Мозел са ми достатъчно ароматни. Червено предпочитам испанско последните години. Риоха например, пасва ми идеално.

# 607
Пипи, спри се бе. На средата на умцуг и десет дни преди нова работа съм, къв Елзас? 😱🤭 Иначе и аз си знам, че най- близкият благодат е във френско, даже днес си мислех за нетрадиционна Коледа като туристи във Франция, защото аз и без това не съм по домашната коледна атмосфера. Но не знам кога ще се почива и т.н.

# 608
# 609
Мьос, и ние залагаме на испански червени. Бяло купуваме само за гости, една приятелка само такова пие.
Гея, обърках се и натиснах бутона за публикуване, преди да съм сложила снимките Laughing После редактирах.
Имаме хиляди снимки, но не искам да ставам досадна, затова само тези.

# 610
И аз съм фен на испанските червени вина.

# 611
Добре, че се върнах да видя Simple Smile Пак е минала метлата, ама за сметка на това видях красотите.

# 612
Джей джейн, в отбора с многото е и Пепеляшка с 3 момчета.
Аз си падам по испанските вина и последната зима го ударих на рийоха от всякакви райони.
А това лято в България открих винарната на един съученик - вълшебни бели вина прави.

# 613
Веч, е сподели де Simple Smile

# 614
  • Германия
Уффффф, досега бях в дилема дали уиски или бейлис за лека нощ, ама с толкова винена реклама, ще отворя едно с плодов привкус. Ай наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт