237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 22 881
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Само Брус, Софт. Много го харесвам, срам - не срам, ще кажа че  една идея повече от Мейдън, сигурно заради лиричната ми душа Simple Smile знам му всички албуми, не мога много да пея, но много обичам и пея много
 Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не знам какво ще си мерим, ама разширете малко критериите, то без конкуренция, не е фън Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 586
  • в сърцето на един мъж...
Тук трили ли са, че постовете са странни???
Аз не показвам мъжа, че не е немец, и не е дебел Simple Smile Джип нямам, ама ван става ли? Много си го обичам Joy
Ох, Мьос, помниш ли Роби какъв концерт направи? Много беше гот, ама сега явно няма да стане Sad На мен ми се ходи на Майкъл Бубле, ама май няма с кой Blush
Аня, не си ни научила още кой какъв е, ще ни свикнеш Simple Smile Бтв - по средата на учебната година ли трябва да се местите? Защото повечето училища имат инфо абенд, много информативни срещи с родители и може да се вземе по-лесно решение. Но както казах, аз за тая част на Германия нищо не знам. Виж с баварската система се срещнах челно...

# 587
Епичен концерт беше, Гея. Бях се заканила и на това турне, ама ... Язък.
Сега чакам балета Сукишвили другия месец и Андреа Бочели, който отложиха с една година. Концертна суша... Дебна за нещо интересно за подарък на благоверния, той на билети най-много се радва.

Мога да съм конкуренция само откъм количество пуберски хормони на глава население в къщи.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:39 от Mößbauer-Effekt

# 588
Добре, не знам някой нещо ще покаже ли Joy поне доктора  Joy
наздраве, ставам да готвя за гости аз

# 589
  • Germany
Интересно е станало тук Simple Smile И аз нито джип имам, нито мъжа си ще покажа, а апратамента ни хич не е близо до Франкфурт... направо се подтиснах Simple Smile

# 590
Боже мили, ще ме уморите!
Ще умра от смях.
Не знам кой спомена назад, че новите наистина трябва да пропрочетат старите теми, че да ни свикнат на глупостите, дето ги пишем.
Аз нямам опит с местене на деца, но в класа на големия ми сина дойде българче в 6 клас и добре се вписва в гимназията и завърши матурите с доста висока диплома.
Но всичко е до дете и до учители.
Дано твоето се адаптира бързо, Аня!
Съвет от мен - ако владееш добре езика или мъжа ти - потърсете мнения за училищата край вас от родители.

# 591
Вечеряхме на терасата на слънце. Кеф!

Какво е български немец или немски българин, или каквото там беше?

Тук май мнозинството сме заложили на родното качество, а не на Made in Germany. Grin

Аз даже и не си помислям за концерт. Дребното за нищо на света няма да остане само вечер. Мрън.

# 592
Българин с немски паспорт, то обратното, не само формално, няма шанс, ама другите да кажат. Aз с немци, баварци и подобни не можах да се разбера или те мен не можаха Joy

# 593
Глоу, много благодаря, че каза за Брус! Така ме е завъртяла работата, щях да се усетя чак кат' свършат билетите.

Пък на Депеш Мод съм им обидена, че нас тук за хора не ни броят, няма пък да им ходя. Дано да не го приемат лично Joy

# 594
Българин с немски паспорт, то обратното, не само формално, няма шанс, ама другите да кажат. Aз с немци, баварци и подобни не можах да се разбера или те мен не можаха Joy
Защо се занимаваш с Oldtimer,като си Elektro?🤣

# 595
Ми щот' съм олд Grinning

# 596
Значи и аз имам български немец. Фръц! А аз тогава трябва да съм българска немка. Joy Ще съобщя на половинката как е изкярил с мен! 'Щото то някои целенасочено чуждо търсят, да не си помисли, че се е прецакал.

# 597
Бре, голямо мерене, голямо нещо... Joy

Освен с Мьос и Вечерница да се мерим по брой дечурлига у дома.

На концерт и на мен ми се ходи, но няма изгледи скоро. Ако не ни мине котка път, в петък заминаваме с българския ми мъж с немски документи на тиймбилдинг в Тюрингия. Малко да видим и други части на Германия.

# 598
Голд😄

Cocк,не си мил!Бъди модерен.🤣
Е,то всички нещастия,в тоя живот са заради любовниците...

# 599
  • Германия
Бре, голямо мерене, голямо нещо... Joy

Освен с Мьос и Вечерница да се мерим по брой дечурлига у дома.

На концерт и на мен ми се ходи, но няма изгледи скоро. Ако не ни мине котка път, в петък заминаваме с българския ми мъж с немски документи на тиймбилдинг в Тюрингия. Малко да видим и други части на Германия.
Къде то?

Общи условия

Активация на акаунт