237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 22 882
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
... и Брус Дикинсън през януари - Кьолн, Бремен и Лaйпциг.

# 571
Нещо може и да искам да понауча, но може и да не е това, което теб те вълнува. В случая определено не е . Мерси все пак.

И  Роджър Уотърс в Германия Simple Smile

# 572
Аня,детето само с баща си ли ще живее в Германия?

# 573
Добавям и Роби Уилямс, но билетите се разпродадоха за часове.

# 574
... и Брус Дикинсън през януари - Кьолн, Бремен и Лaйпциг.

Iron Maiden или Брус само?

Редактирам се. Видях, че ще е сам, но на нещо като театър ми прилича събитието или по-скоро One Man Show.

# 575
Аня,
какво значение има, коя провинция е най-високо в тази класация с питането ти, как да запиша детето в дадено училище?
Тук не съм прочела някой да е коментирал, че в Саксония е лошо, а в Хесен супер. Питаш, как да запиша детето в училище, отговаряме. Сега щом сте се насочили към Саксония, защото там образователната система е най-добра, ами много хубаво. Ние сме на друго място, защото там ни е работата.
Щом можете да организирате нещата да се завъртят  около училището, вместо около първо намиране на работа - добре.

Момичета,
много ми се ходи на концерт на Депеш Мод, ама nа гарата във Франкфурт не ми се спи, нито ми се пътува в С-бана посреднощ с пияниците. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576

Момичета,
много ми се ходи на концерт на Депеш Мод, ама nа гарата във Франкфурт не ми се спи, нито ми се пътува в С-бана посреднощ с пияниците. Stuck Out Tongue Winking Eye

След всеки концерт е ад връщането, дори и с кола.

# 577
Soft Click,

Ти пък. Всеки ден пътувам Висбаден-Франкфурт, защото работя там. Просто не ми се дават пари за хотел, че разстоянието е 50 минути S-бан и 30 минути с RB. Sunglasses

# 578
Deni-Meni,
Много вероятно, защото много постове бяха изтрити, има неща, които няма как да се видят.

Никъде не съм писала, че се търси професионално поприще и предстои търсене на работа. Точно обратното, обясних още в първото си включване.
Фокусът на моите коментари е бил върху образованието, да (което почва от гимназия и преминава в университет).

Спирам тук.
С благодарности, разбира се. Ако някой се е засегнал, че не съм му благодарила на ЛС или поименно - да ме извини.
Ако ти се ходи на концерт, предлагам да те закарам до Франкфурт. Карам огромен, нов, немски джип, ще ти е комфортно.

# 579
Аня,
запишете детето, където ви харесва на нея и вас. До университета има време. Вие преживейте първо 6-10 клас. В 9/10 клас в гимназиите пак обясняват за различните пътища, които учениците могат да използват за образование.

Освен това добрите университети в провинциите не са обвързани с образователната система.
Има ученици, които се местят в горен курс примерно от Бавария в Мекленбург-Форпомерн за по-добра диплома с по-малко усилия, която да им даде предимство при кандидатстване.

# 580
  • Немция
Каква роля играе споменаването на огромния нов немски джип? Rolling Eyes

Може някъде образованието да е в някаква степен по-качествено, но ако детето не се чувства комфортно в дадено училище, какъв е смисълът? Разбира се, на никого не го пожелавам да се сблъсква с подобни проблеми.

Кой се мести в друга провинция само заради по-добра матура? Не съм чувала, може и да има изключения.

# 581
Споменаването на големия нов немски джип е поредната проява на лош вкус. Опа, не се сдържах.

# 582
И аз така!

# 583
Каква роля играе споменаването на огромния нов немски джип? Rolling Eyes

Аз тъкмо щях да каня Дени на концерт в Дюселдорф и после да спи в огромния ми немски апартамент. 🤣

Дени, наистина си го помислих, но единият концерт е в неделя, другият във вторник и трябва да вземаш отпуск за другия ден. Много е тегаво след концерт през седмицата.

# 584
Бибит,
аз така съм чувала от немци. Колко е вярно, не знам.

Благодаря за поканите, стоплих те ми душата.Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт