237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 355
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Софт, това за апартамента със зимна градина ли? Значи ще те виждаме все по-често в цветарската тема Grinning

Ооо, ама вие в цветарска тема ли се криете от мен? Отивам утре за разсад. Laughing

# 121
Ела ела, много е уютно там. И разсад ще ти изпратим ако трябва, то така се започва. После ще търсиш по-голямо жилище с отделна стая за китките, но хайде да не те плаша предварително Grinning

# 122
Аз и без това съм решил следващото да е 4 стайно. Stuck Out Tongue Winking Eye не очаквах толкова бързо да сменям жилището, само.

С този разсад изпращате ли бутилки уискенце? Тъй и тъй ще плащате доставка...

# 123
Софт, че много бързо намерихте ново жилище. Браво! Щастие и късмет там!

Сезона на тортите започва от утре тая година при нас, новото попълнение в семейството е рожденичка. Иначе традиционно ноември и декември ни е тежък - празник до празник до празник безкрай, та на Коледа вече сме изтощени от веселби и торти.

# 124

Срещу теб, от другата страна обаче. Подробности на ЛС.

Имам цветя за подаряване. Зимната градина е ок, но балконът е пет пъти по- малък от сегашния. Но пък холът е двойно по-голям, така че ще попълва липсата на достатъчно мебели с цветя.

Коктейл, ти не си човек за разсади. Скачай направо на екзотични. Голям тренд е, особено сред милениалите. Първо разгледай цветарската тема, оттам нататък всяка събота сутрин среща в Dinger's или кратки цветарски пътувания до Нидерландия. 🤣

Мьос, бързо ли? От една година оглеждам. В интерес на истината от три седмици ходя на огледи. По някаква причина дотогава не ме каниха на огледи, но написах един текст за бевербунг с подробности като за работа в НАСА и взеха да ме канят.  🤣Може би един на 50 подадени запитвания ме покани, н това явно е голям успех.

Още не сме подписали всъщност.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 12:56 от Анонимен

# 125
Коктейл, ти не си човек за разсади. Скачай направо на екзотични. Голям тренд е, особено сред милениалите. Първо разгледай цветарската тема, оттам нататък всяка събота сутрин среща в Dinger's или кратки цветарски пътувания до Нидерландия. 🤣

Като чуя екзотични и ми светва лапмата за цените. То туй по-скъпо от алкохола ще излезе.

Я засей в новото жилище 1-2 за мен, като идвам да ям торти, ще си ги снимам и качвам. На никого няма да казаме, че ти ми ги гледаш. Grinning

# 126
По обяд чин-чин викаме ли? Че съм направила едно страхотно телешко варено и мисля, че ще е жалко, ако не го придружи тъмна бирица/в моя случай/. Мъжо пие хеллес.
И млечна баница за кафето след обяд.
Ох, ще започна да се търкалям след някой ден, както не се движа много напоследък!
Софт, много се радвам, че одисеята ти с търсене на жилище приключи, късмет и хубав живот в новото!

# 127

Я засей в новото жилище 1-2 за мен, като идвам да ям торти, ще си ги снимам и качвам. На никого няма да казаме, че ти ми ги гледаш. Grinning

Добре. 🤣 Можеш да ги продаваш като ги размножиш, а и в екзотичните цветарски групи във ФБ има много приятни хора. Въобще е много cool. Тази ми страст е единственото хубаво нещо, което се случи в пандемията.

# 128
И у нас утре има РД. Heart Eyes В момента правя тези бисквитки и това руло вместо торта (1/3 доза, че у нас няма кой да го изяде).

# 129
Аз направих два кекса. Един лимонов и един шоколадов с бадеми. За немските гости. Нямам ликьори, но ако искат ще им дам уиски. Само да не вземат да пеят накрая.

# 130
Парното пуснахте ли? Струва ми се, че на котаракът ми е студено.

# 131
  • Немция
Коктейлски, вземи пекни 2 сладкиша и от фурната ще се затопли жилището.Smile

Аз правя гулаш в момента Smile, печката работи и ми е топличко.

Синьо, много апетитно руло.. Yum

# 132
Коктейлски, вземи пекни 2 сладкиша и от фурната ще се затопли жилището.Smile

Нищо няма да пека, чакам Софт да се нанесе и да ме покани на онази торта, която спомена. Като завещание ще я търся. Laughing

На мен ми е топло, 20,2 показва термометъра, обаче котарака като пипна е леко хладен, а по принцип е топъл.

# 133
  • Germany
Значи, в чест на вашите сладкиши ще се замъкна до фитнеса, да потренирам и за вас 😉
Честито Софт, това си е цяло постижение в днешно време да намериш подходящо жилище.
Хич ме няма по цветята, а толкова искам балкон с много цветенца, но трудно оцеляват при мен. Имам и един недомашен любимец, който редовно ми преравя малкото саксии и си заравя разни орехчета и бадемчета

# 134
  • München, Deutschland
Софт, успех следобеда, стискаме ти палци. 😃

Мьос и Синьо - на вас ще честитим утре. 😃

Гея, весело на морето, дано не ви хванат бургаските урагани, че чета за много щети в Бургаско, а Помория без ток за 24ч.

Пий, много симпатично любимче си си завъдила 😃, а тайната на цветята според мен е да са от градински център (Dehner), от другите места не че непременно не стават, но искат понякога малко опит. На Лидл са хич не лоши, различни съм взимала.

Общи условия

Активация на акаунт