Разочарованието на мъжът ми

• 8 406
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Joy
Уиш, изплюх си дъвката.

# 46
Гиги , мъжът ти просто е бил изненадан, явно му трябва време да свикне с идеята. Чуди се какво ще го прави това момиче. Аз също с първото дете имах тези терзания, какво ще го правя това момче. Както ти казах , моя мъж имаше такива за госпожицата, нормални са. Сега са и двамата на мама принца и на тати принцесата, такава е природата. Ще видиш, колко ще е обичана и обгрижвана от баща си.

# 47
Е, как така какво ще го правиш? Този въпрос не се ли задава малко преди да започне човек с правенето на бебе?

# 48
Ама шанса е 50/50, ако ще има човек претенции за пола, защо въобще се захваща..

# 49
  • out of space
Е, как така какво ще го правиш? Този въпрос не се ли задава малко преди да започне човек с правенето на бебе?

Бреееей! Не те знам бебе имала ли си и колко, но при първото дали си имала идея за всички следствия и адекватни грижи, които са нужни?

Аз нямах никаква представа.
То нямах представа каква лютеница ще излезе от тия чушки и домати, които съм наджуркала, пък какво остава за по-сериозни неща.

Всичко е любов.

# 50
В крайна сметка най-важното е детето да е живо и здраво, а не какъв пол е. Това се отнася за всички, които минават през бременност и раждане. Безсмислено е човек да се тръшка за пола - всеки нормален родител ще си обича детето и ще се грижи за него.

# 51
Значи.... авторке само на момичетата ли може да се случи нещо лошо? Момчетата са застраховани ли?

# 52
Аз имам дете на 4, не харесвах децата преди да родя. Нямах идея за нищо, ама нищо. Нито съм чела книги, нито форуми и хич не бях подготвена за физическите и психическите изпитания. Но никога не съм си мислела, че не искам момче или момиче. Исках да се роди здраво.

# 53
Гиги , мъжът ти просто е бил изненадан, явно му трябва време да свикне с идеята. Чуди се какво ще го прави това момиче. Аз също с първото дете имах тези терзания, какво ще го правя това момче. Както ти казах , моя мъж имаше такива за госпожицата, нормални са. Сега са и двамата на мама принца и на тати принцесата, такава е природата. Ще видиш, колко ще е обичана и обгрижвана от баща си.

Наистина явно му трябва време да свикне с идеята че ще е момиченце. Явно го е страх че ще и разбият сърцето като порасне. Не че не мислят за момчетата си но някак са по-деликатни на тема дъщери. Simple Smile никой баща не иска милото и обичано от тях момиче да страда.

# 54
Хм, страх го било, че ще ѝ разбият сърцето като порасне. Какво работи този мъж? Сценарист в Боливуд?

# 55
  • Terra incognita
И мен много ме е страх някоя патка да не разбие сърцето на сина ми.
Несполучливи любови всеки има в живота си. Ама че глупави доводи.

# 56
Е то по тази логика въобще не трябва да си правите дете... И на едното и на другото могат да му разбият сърцето. Момчетата не са безчувствени. Пък ако някоя гадна мома пусне слух за размера, нали се сещаш какво става в тинейджърските години.

# 57
Е то по тази логика въобще не трябва да си правите дете... И на едното и на другото могат да му разбият сърцето. Момчетата не са безчувствени. Пък ако някоя гадна мома пусне слух за размера, нали се сещаш какво става в тинейджърските години.

Да така е
И при двата пола бъзиците от връстниците е гадна тема.

# 58
Просто му казваш, че полът на детето се определя от.мъжа. Лекция по биология може да бъде полезна в случая. Да се сърди и цупи на себе си.
 Моят мъж искаше момиче. Бебето се оказа момче. Имаше някакъв период на шок Joy е, като се роди каза, че вече не може да си представи да не е момче.

# 59
Щом е от два дена, може за друго да е начумерен. Може да кара ковид човекът. Или началникът да го е подминал с повишението на заплатата.
Ееей, ама това ми напомня за историята за  Гъргалчо. Laughing Ще й разбият сърцето, боже!

Общи условия

Активация на акаунт