Разочарованието на мъжът ми

• 8 411
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
Аз исках момиче, родих момиче. После всички ми казваха колко лесно ми е на мен, защото момиче се гледа лесно, не като момче. Аз се ядосах и реших да родя момче, така и стана. И не се гледаше нито по-лесно, нито по-трудно - все е бебе и дете.
ММ обаче беше железен. Нито за един момент не каза - искам еди какво си. Все казваше - каквото се случи, да е живо и здраво.
Пак бих се оженила за този човек!
Но познавам и аз от разочарованите бащи, много ми е грозно. Обаче си обичат момичетата и станаха добри бащи.

# 91
Мамина душица сладка... Не приказва че е момиче. Хубаво е човек като се размножава да е достатъчно зрял.

# 92
Преди много години, още госпожица и далече от деца и подобни проблеми. На един колега, с добро образовамие и кариера се ражда втора дъщеря. Носи щедра и изискана почерпка. Обаче... Ама как така, ама защо, ама как не се случило момче, пък жена му след раждането зле и го молела да не настоява за трето.. И останалите го... Утешаваха. Към днешна дата, две стойностни млади дами, успешни и обичани от татко. Но.. тогавашната реакция беше незабравима и абсурдна в моите очи. Иначе, изключителен професионалист и човек. Пиша това, защото разочарованията не ходят само по "Ганьо" в случай, че някой се терзае.

# 93
А според мен мъжа е от рядко полезна порода от патриотично-демографска гледна точка. Такива като него са в основата на оцеляването на народа, защото ще прави деца докато излезе момче. Поне едно. А другите, които си остават с едно дете, защото първото е момче, после тука ги оплювате, че отгледали мамин глезльо и за вашите принцеси няма мъже.
Така че, браво на човека и да продължава участието си в тиражите.

# 94
Но, Светкавица, точно ганьовска е била реакцията и на колегата ти, и на тези, които са го утешавали.

# 95
Преди много години, още госпожица и далече от деца и подобни проблеми. На един колега, с добро образовамие и кариера се ражда втора дъщеря. Носи щедра и изискана почерпка. Обаче... Ама как така, ама защо, ама как не се случило момче, пък жена му след раждането зле и го молела да не настоява за трето.. И останалите го... Утешаваха. Към днешна дата, две стойностни млади дами, успешни и обичани от татко. Но.. тогавашната реакция беше незабравима и абсурдна в моите очи. Иначе, изключителен професионалист и човек. Пиша това, защото разочарованията не ходят само по "Ганьо" в случай, че някой се терзае.
По-лошо от образован комплексар няма.
 За мен не е от значение, дали половинката ми е прекрасен човек или добър професионалист в очите на хората, ако ми се муси за пола на детето.
С мен ако не се държи добре и по 10 живота да спасява на ден ми е все тая.

# 96
Не е ли най-важно детето да се роди живо и здраво?

# 97
Да,за мен това е най-важното!

# 98
А може човекът просто да се притеснява какъв подход може да има към дъщеря... Все пак, по-лесно е си правят мъжки работи, да играят футбол, да ходят на лов. Такива ти му неща.
А може и ти да си въобразяваш, че е изпаднал в депресия. Ние жените сме способни да си създадаваме изкуствени сценарии в главата...
Скрит текст:

# 99
  • Пловдив
Не е ли най-важно детето да се роди живо и здраво?

Точно!!

# 100
  • София
Опитвам се да разбера мъжете - те не раждат като нас, съответно детето е нещо привнесено отвън за тях, и вероятно по-лесно приемат човече от своя пол.
Когато родих дъщеря си, сякаш донякъде се поставих на тяхно място.
Но да си пазят разочарованията за себе си и да не обвиняват жената.

James42 е донякъде прав - в класа на сина ми при повечето семейства с 2 деца, първото е момиче.

# 101
Абе кой ги пита какво искат, бе, още повече, че и жената няма право на избор?! Въобще как се стига до подобни теми на разговор, чийто единствен възможен отговор за мен е - ок, връщаме го.
Приятели на мъжа ми, след минимум 10 неуспешни опита инвитро нааай-накрая, с триста зора, стимулации, операции, физически, финансови и психотравми, успяха. И познайте, човекът му казал - уф, искам от другия пол, не от този.
…..
Simple Smile

# 102
Приятели на мъжа ми, след минимум 10 неуспешни опита инвитро нааай-накрая, с триста зора, стимулации, операции, физически, финансови и психотравми, успяха. И познайте, човекът му казал - уф, искам от другия пол, не от този.

Такива хора са едни неблагодарници и не са стигнали далеч в умственото си развитие.

# 103
Кои хора? Говоря за един човек, като съм съвсем наясно с личните му причините да го мисли. Оценка на умственото развитие не е потребна.

# 104
  • София
Слаби са ми познанията, но точно инвитро е опция избор на пол.
Туй къде са го изпуснали по пътя?

Общи условия

Активация на акаунт