Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 24 446
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
На мен ли ми се струва или наистина в трейлъра е
Скрит текст:
ковчега на Визерис ? [\spoiler]

Довечера съм пред екрана и ще гледам епизода , ще коментирам след това.

# 601
На мен ли ми се струва или наистина в трейлъра е
Скрит текст:
ковчега на Визерис ? [\spoiler]

Довечера съм пред екрана и ще гледам епизода , ще коментирам след това.
Не е.. на Лена е мисля.. та той Визерис е там..

# 602
Карлес и "поколение" ли са единствените афроамериканци в каста?
А всъщност в книгите има ли такива?

# 603
Не разбира се Simple Smile

# 604
Във Вестерос няма чернокожи. Има из другите континенти и острови.

# 605
Защо? Чернокожите винаги са съществували, все някъде би трябвало да има. Всъщност щом в книгата Корлис е бял, просто се учудих защо не са го оставили такъв, и друг персонаж, който и в книгите е афро да бъде такъв.

Не ми харесва толкова големи скокове във времето, пропуснали сме цялата история между Стронг и Ренира, а Лена я дадоха само, за да умре. В Гот цял ден сезон пътуваха от winterfall до кралски чертог. И още един цял сезон Аря се би в Бравос.

# 606
И аз мисля, че с този скок във времето пропуснаха доста.
Как се стигна до враждата между кралицата и принцесата. От приятелки в открити врагове. В предния епизод усетих назряващ конфликт, а тук вече той е в разгара си.

# 607
  • Варна
Стига с това, че е дорнец Кристън Коул. От Бурните земи е.
Въпрос - защо постоянно го пишете Кристън Коул, че е от дорнски произход?
Аз го пиша. Така са обявили от НВО.

Коул са васали  на Дондарион от Черен пристан. Черен пристан е в т.нар. Dornish Marches / неправилно преведени в книгите на Бард като Дорнски блата/, а де факто са спорните територии около Дорн.  Ясно е че в погранична област живеят хора със смесен произход. / Това е което имаме от книгите/

Едва ли от НВО са са си решили да го обявят за дорнец през главата на Мартин. Пък и външността му е характерна.

# 608
Как се казва актрисата , която играе Лена ?

# 609

# 610
  • Варна
Nanna Blondell.

# 611
Стига с това, че е дорнец Кристън Коул. От Бурните земи е.
Въпрос - защо постоянно го пишете Кристън Коул, че е от дорнски произход?
...
Едва ли от НВО са са си решили да го обявят за дорнец през главата на Мартин. Пък и външността му е характерна.

НВО да си гледат работата. След изцепките по ГоТ им нямам доверие. Мартин уж и там помагаше, пък после се оказа, че сума ти неща през главата му правили.

на другия въпрос - принципно негри в Огън и лед има (да речем в Карт, също в робския залив), но ми е малко странно да са Веларионите (издънка на Таргите), когато са Таргите знаем че са с бяла кожа, бяла коса, лилави очи.
В Дорн обичайно са малко.....по-мургави.

# 612
Къде са го обявили? Споменаха го Ренира и Алисент на турнира в първи епизод, но то е заради външния му вид. Нормално е те да се объркат и да го вземат за такъв. По-натам той май спомена, че са васали на Дондарион. Ясно, че в тия гранични земи мязат на дорнци, но формално не принадлежат на Дорн, а на Бурните земи.

# 613
Защо? Чернокожите винаги са съществували, все някъде би трябвало да има. Всъщност щом в книгата Корлис е бял, просто се учудих защо не са го оставили такъв, и друг персонаж, който и в книгите е афро да бъде такъв.

Не ми харесва толкова големи скокове във времето, пропуснали сме цялата история между Стронг и Ренира, а Лена я дадоха само, за да умре. В Гот цял ден сезон пътуваха от winterfall до кралски чертог. И още един цял сезон Аря се би в Бравос.

И защо трябва да дават отношенията между Ренира и Стронг, както и Лена? Дадоха само достатъчното и необходимото, което касае същността на сериала и историята. Разбра се, че Стронг е баща на децата на Ренира. Видя се Демън какъв е станал и какви са им отношенията с Лена. Оттам нататък повече не е необходимо.

А при Ренира и Алисант стана пределно ясно защо се скъсаха отношенията им. Лъжата на Ренира подкопа доверието, което имаше Алисант към нея. Думите на Ото също й въздействаха много. И тя се превърна в някаква параноичка.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт