Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 24 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
добър баща не означава добър крал
възерис първо трябва да е крал, после баща

# 541
Брей! Стори ми се не случайно, че тя каза, че е ездачка на най-големия дракон! Тоест този дракон е важен и значим, интересно ми е кой ще бъде новият му ездач. Щом трябва да е човек, който си няма дракон...
Това е най-старият и голям дракон в момента. Яздила го е една от сестрите на Егон Завоевателя. Ще има нов ездач, ще видиш кой.

Алисент сега е точно това, което си представяхме от книгите, нищо общо с младата версия. Там и без това е по-голяма от Ренира, можеше да си ползват тази актриса от началото.
Харвин беше пич, жалко за него.
Егон е чуден.Simple Smile Страхувах се да не го направят по-свестен, нищо подобно. Браво! За сметка на това, Емонд е голям симпатяга, да не решат да му слеят характера с Дерон? Макар че, гледайки кадрите с по-възрастния актьор за Емонд, злобничък изглежда. Както трябва и да е.

# 542
Ура! Свалих серията и тя има субтитри!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 20:25 от Лорд Сняг

# 543
Изгледах,страхотен епизод,следващите четири ще са доста интересни,чакам ги с нетърпение.
За епизода
Скрит текст:
Хареса ми как са променили смърта на Лена,много хубава актриса,така и не мога да се сетя откъде я познавам.Ренира не ми харесва такава сломена и смачкана,с нетърпение чакам да се развихри.Харесвам я в книгите,харесвам я и тук,деградацията и ми е ок,времената изискват действие а не мишкуване.

За дракона на Лена.Голям спойлер.
Скрит текст:
Емонд му става ездач.

# 544
Брей! Стори ми се не случайно, че тя каза, че е ездачка на най-големия дракон! Тоест този дракон е важен и значим, интересно ми е кой ще бъде новият му ездач. Щом трябва да е човек, който си няма дракон...
Това е най-старият и голям дракон в момента. Яздила го е една от сестрите на Егон Завоевателя. Ще има нов ездач, ще видиш кой.

Алисент сега е точно това, което си представяхме от книгите, нищо общо с младата версия. Там и без това е по-голяма от Ренира, можеше да си ползват тази актриса от началото.
Харвин беше пич, жалко за него.
Егон е чуден.Simple Smile Страхувах се да не го направят по-свестен, нищо подобно. Браво! За сметка на това, Емонд е голям симпатяга, да не решат да му слеят характера с Дерон? Макар че, гледайки кадрите с по-възрастния актьор за Емонд, злобничък изглежда. Както трябва и да е.
Скрит текст:
Надявам се да бъде дъщерята на Демън, която си няма драконче. Само дано не е онова дете на Алисън, което го тормозеха с прасето. Но щом трябва да бъде някой, който си няма дракон, а те показаха, че тези двамата нямат... то така предполагам. Но който го вземе предполагам трябва да бъде велик ездач... не искам да бъдат децата на Алисънт.

# 545
  • Вестерос
Въпрос от днешната серия:

Скрит текст:
Драконът на Лена не трябваше ли малко повече да се ''замисли'' Joy преди просто да я изпепели или поне после да страдаше малко повече? Или той разбра, че тя страда и умира, и се съгласи да й прекрати мъките? Сега кой ще му бъде ездача, Демън? С тези деца на Демън какво ще стане, ще се грижи ли за тях?  Лорд Корлис Cry  ако те не оцелеят кой ще продължи рода му?
Може би още следващия епизод ще се разбере кой става ездач на дракона. Ще има кой да продължи рода му Grinning
Вагар е женски дракон. И е единственият оцелял от завоеванието на Егон, бил е на сестра му, жена му Висения 😁 Ще си има нов ездач.

За Дерон ви писах, че четох, че ще се появи във втори сезон, ама явно не ме четете 🤣

# 546

недоумявам, защо средният син няма дракон, а най-малкият има?

# 547
За Дерон ви писах, че четох, че ще се появи във втори сезон, ама явно не ме четете 🤣
Защо пък да го оставят за тогава? Дано де. Можеше да го споменат поне.

# 548

недоумявам, защо средният син няма дракон, а най-малкият има?
за кои синове става въпрос?

# 549
на Алисънт. Оня на който дадоха прасето, не е ли средният син? на ръст е среден.

# 550
на Алисънт. Оня на който дадоха прасето, не е ли средният син? на ръст е среден.
той е втория син /третото дете/. Не разбирам обаче най-малкия този за Ренира ли става въпрос?

# 551
Едното е момиченце Joy  Гнусния, момичето и момчето с прасето.

# 552
Относно драконите:
Скрит текст:
Значи драконът на Лена после ще убие Деймън в битка? Това ще е добре завързано. 

# 553
Сега чета и аз за Дерон. По това време е виночерпец в Староград на някакъв братовчед Хайтауър. Очаква се Ото да го спомене при завръщането си, че е добре и във втори сезон да се появи. Продуцентите казали, че нямало да има рязане на герои. Отдъхнах си.Grinning

# 554
  • Вестерос
Може да го споменат в следващата серия, сигурно е пратен някъде.

Емонд става ездач 120 г.
Егон става ездач на Сънфайър някъде същата година.
Хелена става ездач на 11 години като е на Дриймфайър. Тя е родена, както писах 109, демек и тя около 120 става ездач.

За Дерон пише това, явно е при дядо си.
By the age of six, Daeron had a dragon of his own, Tessarion, though he had yet to ride her. When Daeron was twelve in 126 AC, he was sent to serve as a cupbearer and squire to Lord Ormund Hightower, his mother Alicent's cousin, in Oldtown.

Ема и Ренира, страхотна прилика.

Малко са променили годините обаче, Джофри е роден 117 година на Драконов камък. А реално в серията сме около 125 сигурно.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 20:41 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт