Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 73 624
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Алие Узунатан ще участва в Шербет от боровинки.

mimchyyy9,  ще подадеш ли Жокер - кой е този актьор, че на мен името нищо не ми говори..🙄, за което се и извинявам, де!

Актрисата е участвала във “Висше общество”, в който тя изпълняваше ролята на бабата на Мерт - Бедия.

# 271
Алие Узунатан ще участва в Шербет от боровинки.

mimchyyy9,  ще подадеш ли Жокер - кой е този актьор, че на мен името нищо не ми говори..🙄, за което се и извинявам, де!

Актрисата е участвала във “Висше общество”, в който тя изпълняваше ролята на бабата на Мерт - Бедия.
Благодаря, не съм гледала сериалът, даже  и не разбрах, че става въпрос за актриса, а не актьор.

# 272
Мерси за инфото за актрисата. Гледала съм Висше Общество. Готино сериалче с готини актьори. Препоръчвам го. Финала е щастлив.
По име не знаех актрисата. Там пречише на младите да се Обичат.

# 273
И в "Незабравима" играеше.

# 274
I.V
И като се има напредвид, че сериала е подействителна история и се е случило това в живота на истинските хора е просто нямам думи. Харесаха ми вашите думи " Много смело от страна на младоженеца, да представи на жена си любовницата си."

# 275
За всеки случай  да пусна линк за онлайн....ноо, без озвучка

https://canlitv.com/star-tv-izle

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 02:49 от Stella2021

# 276
Елчин Сангу ще участва в сериала Крупието (Çöp Adam). Ще си партнира с Енгин Алтан Дюзятан. Сериалът ще се излъчва по Star TV.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:54 от mimchyyy9

# 277
Сега видях, че споменавате "Висше общество", моля, дайте име на руски /буквално си го превеждам разбира се, но да не е под друго име, или пък на турски, да го търся/. Гледа ми се нещо леко, европейско /но не тъпо и кифленско/, защото 3 месеца се занимавам с ремонти, майстори, технически характеристики на неща, които нищо не ми говорят, а все пак искам поне ню-ню да разбирам за какво става въпрос, и единственото ми бягство и релакс са след 23 ч. да се "отключа" от тази реалност с някой сериал, но пък съм и с претенции, да бъде нещо смислено, нещо, което да ме кара да се замисля върху постъпките на ГГ от типа "ами ако аз съм в такава ситуация"....., същевременно и красива обстановка, мода....  Предполагам, че повечето от нас търсят подобни сериали, макар че сега осъзнвам, че претенциите ми са малко в повече:stuck_out_tongue:

# 278
Не се притеснявайте за претенциите.
И аз предпочитам романтика красиви пейзажи ,къщи гледки, мода и красиви актьори.   
За заглавието на руски и турски ще потърся или ще помогнат останалите дружки.

# 279
Момичета, снощната серия на Рибарчето е качена с озвучка и субтитри на руски на turkRu.tv ..

# 280
# 281
Сега видях, че споменавате "Висше общество", моля, дайте име на руски /буквално си го превеждам разбира се, но да не е под друго име, или пък на турски, да го търся/. Гледа ми се нещо леко, европейско /но не тъпо и кифленско/, защото 3 месеца се занимавам с ремонти, майстори, технически характеристики на неща, които нищо не ми говорят, а все пак искам поне ню-ню да разбирам за какво става въпрос, и единственото ми бягство и релакс са след 23 ч. да се "отключа" от тази реалност с някой сериал, но пък съм и с претенции, да бъде нещо смислено, нещо, което да ме кара да се замисля върху постъпките на ГГ от типа "ами ако аз съм в такава ситуация"....., същевременно и красива обстановка, мода....  Предполагам, че повечето от нас търсят подобни сериали, макар че сега осъзнвам, че претенциите ми са малко в повече:stuck_out_tongue:

https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/19 … sskom-yazyke.html

# 282
Момичета, снощната серия на Рибарчето е качена с озвучка и субтитри на руски на turkRu.tv ..
Снощи изгледах около 1/3 от серията, започва да става интересно, малко от малко се разбира или се загатва за връзките - официални или неофициални в семейството, но при мен Турк.ру продължава да "забива" на всеки 10-15 минути и трябва да помня на коя минута съм, да рефрешвам, да го пускам отначало, да отивам на въпросната минута.... Не знам защо от 2 седмици става така, преди съм гледала по 4-5 часа без прекъсване.

# 283
  • au bout du monde
Рибарчето е с още по-висок рейтинг.

# 284
Приказка за розата прави финал с епизод 17.

Общи условия

Активация на акаунт