Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 989
  • 732
  •   2
Отговори
# 255

За "Рибарчето": Ами прислужницата дето легна на една от спалните, чия спалня беше? По кого си пада?
Благодаря  tigasa1
Леле-е-е, много яко клипче. Ама пусто като не го харесвамч този нашумял Акин Акиньоз.
Заради неговите вечно зачервени и насълзени очи и това пуфтене спрях да гледам Вятърничав и онзи сериал с Йойко Караель. Ама тук заради останалите актьори ще се прежаля за 2-3 серии, пък ще видя дали ще устискам до края.

# 256
Не мога да избегна сравнението и преди съм го коментирала.
Акън  и Чачи си имат обща екранна партньорка Бенсу. Хубавка е спор няма.  
Тя тогава беше още неомъжена за Хакан Баш. В Капан вероятно ще има по голяма любов.
Ичердето наблегнаха на екшъна и братската история.  Акън с тази визия  ми допада. Баровец , тежкар. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стилистите в сериала си разбират от работата. Всички от каста са чок елегантни.

Нинче Heart Eyes
Има снимка с малкият Емир Дорул от края на снимките на Терзи за финал. Вече са приключили сезона.
Чакаме го догодина или в края на тази. При НФ се чака много и човек се изнервя.
Утре ще сложа спец.за теб фотото. И аз също като теб го харесвам от ХЖ. Комшиите имат отлична школовка.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:56 от femmi2

# 257
  • София
А от кого е детето й? В трейлъра казва да не докосват детето, цитирам по памет.
Според мен дават малкия ѝ син, но тя говори за Ферит. Имам подозрения, че Ферит е неин син. В колата, когато си говореха родителите му, майка му сподели, че последно е била в Антен когато е била бременна с Ферит, а бащата я погледна някак странно, все едно нещо крие от нея. Може би се е случило нещо при раждането.

Как е заглавието на турски на Капан?

# 258

Чок готини са , гюзелик . Разкошни ! Heart Eyes

Нинче , за теб Hug
Емир Дорул с режисьора на Терзи Джем Карджъ. Другото момче също е в проекта . Може би играят геройте на Ча и Салих Бадемджи като малки. Има предположения Емир може да е по малък брат на Пейами .  

Салих Бадемджи .

🎬💫 Салих Бадемджи, който получи наградата "Златен обектив" като най-добър театрален актьор в Турция, каза пред репортери, че е приключил снимките на втория сезон на сериала "Клуб" и сега се снима с Чаатай Улусой в сериала "Шивачът" ". Това ще бъде много красива работа, която публиката ще види скоро.

Радвам се за наградата.
Не съм го гледала в театъра не се съмнявам в способностите му.

Ако ви е интересно слагам Статия

https://www.tvdunyasii.com/haber/salih-bademci-cagatay-ulusoy-il … e-cekiyoruz-14086

Салих Бадемджи, носител на наградата „Актьор на годината“, отговори на въпросите на журналистите преди церемонията.

Бадемджи каза: „Развълнуван съм и горд. И нашият театър и нашият сериал „Клуб“ ще получат награди. Беше голяма изненада за мен.”  „Получихте много награди напоследък“, казаха репортерите. ,,Тази година беше шанс. Попаднах на добри проекти. Работил съм с много добри екипи. Всъщност не беше съвпадение. Голям процент от работата се дължи на добрата екипност. Аз лично не очаквах такава експлозия.” Изненадващ проект с Çağatay Ulusoy! Снимаме проект с  Чаатай Улусой.  Нашите снимки продължават. Скоро ще излезем пред публиката.” Той не пожела да даде повече подробности.

# 259
А от кого е детето й? В трейлъра казва да не докосват детето, цитирам по памет.
Според мен дават малкия ѝ син, но тя говори за Ферит. Имам подозрения, че Ферит е неин син. В колата, когато си говореха родителите му, майка му сподели, че последно е била в Антен когато е била бременна с Ферит, а бащата я погледна някак странно, все едно нещо крие от нея. Може би се е случило нещо при раждането.

Как е заглавието на турски на Капан?

Tuzak
Още не се знае точна дата. Дано е интересен.

# 260
В очакване....

Ще има, явно доста буйни сцени...😀

............
Много нисък рейтинг на "Затворникът" ..
Харесвам си и Онур Туна, но така и не го загледах този сериал.

# 261
  • Дубай
След толкова години отново да загледам турски сериал.

Ох ,и  аз чакам Чапкънов и жена му....ше има емоции...Много смело от страна на младоженеца,да представи на жена си любовницата си.

Сериала няма тема ,нали?

# 262
Алие Узунатан ще участва в Шербет от боровинки.

# 263
Ох , черните гайтански вежди на младежа ми бодат Очите.

Стела , аз също харесвам синеочкото Онур Туна.
Не загледах сериала  при този нисък старт на втори сезон турският Фокс няма да го държи цял сезон. Може и да го направи. Rolling Eyes
Актьорите бързо си намират нови проекти.

# 264
След толкова години отново да загледам турски сериал.

Ох ,и  аз чакам Чапкънов и жена му....ше има емоции...Много смело от страна на младоженеца,да представи на жена си любовницата си.

Сериала няма тема ,нали?

За сега - поне, каквото виждам няма...

.......
Ох , черните гайтански вежди на младежа ми бодат Очите.

Стела , аз също харесвам синеочкото Онур Туна.
Не загледах сериала  при този нисък старт на втори сезон турският Фокс няма да го държи цял сезон. Може и да го направи. Rolling Eyes
Актьорите бързо си намират нови проекти.

femmi 2 ..😀 аз си го кръстих "Веждьо"...чак толкова не ми бодат очите,  но  е наистина малко неестествено....ноооо, ако пък и започне да си ги скубе..😀😂 ей, там може и да попремигвам от смях....
Здраво да е момчето - да си изпълни хубаво ролята, а другото е Бош лаф. Аз харесвам най-вече играта....
За Онур Туна - харесвам си го, въпреки, че само два сериала съм загледала с него, но и двата не ги изгледах до края...
"Забранената ябълка" - до 46 оригинален епизод, до като заминаха за Америка...
И "Доктор чудо"..... и него не до края. Но, има присъствие на екрана този актьор и си го харесвам. Е,  не е в "тройката ми", ноооо си е стойностен актьор - Според мен.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:40 от Stella2021

# 265
Стела , и веждите и косите ще си скубе с жената и любовницата.Joy
Дете има ли героят му ?

# 266
  • Дубай
Дете има ли героят му ?
Няма май ,но не се знае

# 267
Алие Узунатан ще участва в Шербет от боровинки.

mimchyyy9,  ще подадеш ли Жокер - кой е този актьор, че на мен името нищо не ми говори..🙄, за което се и извинявам, де!

# 268
  • София
В очакване....

Ще има, явно доста буйни сцени...😀

............
Много нисък рейтинг на "Затворникът" ..
Харесвам си и Онур Туна, но така и не го загледах този сериал.

Аз също съжалявам за "Затворникът", защото в началото много ми хасвеше, но и него провалиха с този втори сезон.
Феми, "Веждьо" дето си кръстила момчето много му идва. Симпатичен е и според мен гримьорите са прекалили с боята на веждите му. Не вярвам това да е естествен цвят, но ще го "преживеем".

# 269
Дете има ли героят му ?
[/quotо]

Доколкото, аз  "включих" - има....., но, по-нагоре в постовете се прокрадна и друга версия за това дете, а и за самият него../таткото много шавлив, ще да е бил 😂, ако излезе вярна тази версия/

Общи условия

Активация на акаунт