, историята пък е до болка позната, но... Понеже го коментирахте и реших да хвърля един поглед с изненада установих Афра колко ми допада тук и колко много е подобрила играта си. Момичето, което играе сестра и' също много ми хареса, въобще в сериала ме радва сестринските им взаимоотношения, обичта и задружността им. Надявам се сестрата също да бъде щастлива и дори подозирам, че ще има история между нея и помощника/шофьор на Ферит.Обобщено е добър сериала... засега...
имат способност бързо да ги приключват нещата.И другото, което е, че поставя интересни въпроси от човешка гледна точка. Според вас подобни сериали дават гласност на проблеми като насилие, уредени бракове или просто ги романтизират?
Не съм гледала нито един от актьорите в други сериали. Засега ми допада сериалчето. Отдавна не съм заглеждала нещо от комшотата, затова ще им дам шанс, стига да не започнат с дивотиите.
Положението с Иффакат и девера е тотално сбъркано, освен ако зад това не се крие някаква история от сорта любов, която е пренебрегната от агата, и момичето е омъжено за по-големия брат.
,но и тук има неудачници като онзи от Малък лъч светлина
под носа на майка му. Имам усещането, че тя знае, но си трае,че така й е удобно- пари, статус в обществото, възможности.Ето пак засегнати морални теми.