Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 875
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Дерия Бешерлер ще участва в “На мъжете не трябва да се вярва”.

# 706
Ама това Поп Адам много психарски ще дойде

# 707
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изчетох ви всичко, попросветих се.
Къде да гледам филма Кал?
Енгин Алтан ми е много любим, още от Като бях облак.
А Тимучин Есен още повече. Страхотен мъж  и още по-страхотен артист!
Гледам с интерес Чапкъна и щербета.
Но с много по-голям интерес тледам Ямата - Пепелче, четеш ли? Ти си виновна! Обаче...изпускам понякога някой епизод и някои неща са ми малко мътни, та, Пепелче (или ако има и други желаещи) моля за помощ - не разбирам какъв е проблемът между героя на Алперен Емрах и Сена. Защо я трови? И какво беше това нещо в детството им, за което майка ѝ каза на Ямач, че Сена си въобразява и такова нещо не се е случвало? И заради което тя го мрази и се страхува от него?
Не мога да не отбележа, че съм възхитена от играта на Алперен. Винаги го харесвам, но тук играе направо страхотно - как само се прави на психопат, чак е плашещо.Simple Smile
За играта - всички играят страхотно.
Но пък какъв дублаж са направили наште хора! Удивително! Имам чувството, че българските гласове им пасват повече на артистите от техните собствени.Simple Smile

Много харес:smile:ах Кубилай Ака. Всички момчета от Ямата са добри в ролите си, но той някак изпъква - сигурно щото е хубавец.Simple Smile

Има някакъв сериал с него, някой с отзиви?

# 708
Филмът с Бурак Дениз го има само на турски език. Все още няма превод.
Вчера излезе и филма за Баръш Акарсу.
Ето линк към филма с Бурак Дениз: https://fullhdfilmizle.cc/kal

# 709
Mimchyyy9, благодаря! Flowers Hibiscus Ще го гледам и ще споделя мнение.

# 710
Светълче😍, въобще бях забравила за тази история между  Алперен и Сена и сега ровя из паметта си, ама не помня каква беше причината за тези отношения.
Дано някой по-млад фен на Чукур се яви тук и да ти каже. 😂
Ама Алперен каква коса има, а! 😉 😜

Шербетът  ми става все по- интересен само заради това противоборство между модерното и традициите, и заради Баръш и Кавалджъм. 😂
Иначе младоженците хич не ги бива.

Пробвам се с 2 еп. на Хубавите дни, но май няма да ги бъде- измъчена работа.

Допълвам се - в този сериал едно детенце ми къса сърцето и през втората половина на епизода почти постоянно бършех сълзи. 😢 😢
То пък е с дислексия, постоянно разнася едно коте в кашон, иначе умничко и послушно хлапе, облечено в добок ( екип за таекуондо) и аз като майка на бивш таекуондист, която пази едно "добоче" в скрина, още повече се умилявам. 😂 😀

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 08:31 от pepel_ot_rozi

# 711
Да разкажа аз за Алперен и Сена .
Аз съм още до втори сезон , та горе-долу ми е прясно.
Той й е полу-брат , и си е психар на тема контрол , когато е била по-малка постоянно е правел някакви неща, убеждавал я е да прави нещо  като го представя за най-правилното и нормално нещо и всички си мислели , че тя много лъже ( като казва , че не го е направила.)
Като цяло той си е някакъв психар и майката го знае , но много го пази защото й е син от Байкал.
Сега я трови , защото иска да й контролира живота отново.Не може да приеме , че тя е без него.Иска тя да полудее , да прави неприемливи неща , и така да настрои Сена , че никой не я разбира , а само той.
Абе луда история.Не знам и аз дали правилно съм разбрала. 😂

# 712
Да, вярно, че точно така беше. 😂
Благодаря и аз, Марбел😍! ❤️ 💕

# 713
Ако може да изпишем темата и утре да пусна новата  или тази вечер. Да не я мисля  имам и други задачи. Ако искате нещо да прибавя кажете.
Ако измислим класация може да се пусне по всяко време.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 19:07 от femmi2

# 714
Феми, 😍, що пък да не пуснем някакви класации за Коледа.
Ако имаш нагласа и готовност, давай! ❤️ 💕 ❤️

Да помогна  с изписването на темата....

Започвам  малко рейтинги (първенеца как пък не го преведоха тези рускини, нямам никакво обяснение).

Продължавам вече с един yakışıklı... 😂

Следващият е в малко по- зряла възраст. 😂

Хайде, момичета, предизвиквам ви 😉 😜 ! ❤️ 💕 ❤️

# 715
Привет! Hug Да допринеса малко за изписване на темата, не, че има кой знае какво да кажа. А, за двубоя Шербет- Дармадан. След 4тите епизоди, Шербета вече е в списъка, но Дармадана не знам защо никак не ми върви, с мишката го преглеждам набързо и толкоз. Нищо не ми задържа интереса. Съжалявам...Confused " "Чуй ме " свърши и съм - 1сериал. Blush А , "Чапкънчето" , с края на посл. епизод избиха рибата, от лека комедия стана трагедия. Не, че ми е жал за бащата, който си заслужаваше гиричката Joy, ама да видим как ще се измъкнат от ситуацията Суна, Сейран и Ферит? И дали това недоразумение на природата(баща им) ще оживее? Joy Да спомена и "Време за умиране", голяма мистерия, 5 епизода една и съща случка с леки корекции, прегледах и останалите 3 епизода, но без превод нищо не вдявам. Това за сега от мен. Приятна вечер! Heart

# 716
Пепелче , каква  идея за Коледа имаш ? Ти я измисли аз ще я пусна.

# 717
Толкова бързо ли се изписа темата? Браво!

# 718
Забравих да спомена и "Животът днес", макар и докторски, много интересен, доста  различен, интригуващ! Heart Мисля, недооценен, не знам как е рейтинга.

# 719
Снимки от партито на семейство Атай за малкото савджъ.Birthday Сладури Heart Eyes
Тематично парти в стил Хелуин . Украсата и облеклото са такива .

Усмивки Heart Eyes

Hands Metal

Хазал Кая обяви, че съпругът й Али Атай държи нов член на семейството им. Кученцето изскочи пред колата на Али в Измир, беше много трудно да я остави там. Бебето беше взето и за няколко часа по пътя се сприятели с всички. Сега й избират име - ще бъде или Айсел, или Робин
Скрит текст:

Кученцето се е изгубило и са го прибрали .

Общи условия

Активация на акаунт