Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 41 349
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
Моят е на 14 но през цялото време ми обясняваха колко голямо е бебето и сега съм супер нервна и аз, защото нямам голям напредък. Разхождам си се с около 3см разкритие и вече предпочитам да го предизвикат, за да не се наложи секцио и ужасно ми е нервно. Може би просто човек като има очаквания и те не се оправдават и се изнервя. Знам, че е по-добре да си седи вътре тоновете са супер, но и се притеснявам как ще излиза Expressionless
Някоя мама д термин до 2-3 дни? Моят наближава, на 5 е и вече ми е нервно. Мислех, че ще излезе по рано, а то какво стана... Нямам кой знае какви индикации. Имам си контракции подготвителни, коремът ми доста е слязъл, следобед и вечер ме боли и кръстът. Много ми се иска да не преносим супер много, защото вече съм ужасно изморена и не искам секцио или индукция😭😭😭

Даа, и аз така. Днес бях на преглед, измериха я 3,500 😯 А само преди 2 седмици беше 2900 и даже ми изписаха протеин, че била малка... Еми спирам от утре протеини и всичко. Аз съм 1.56 бях 50 кг преди да забременея.. Как ще излиза това бебе ако продължава да качва 😁😁😁

# 211
Аз съм 1.80, но пък моята я мериха 3300 преди 2 седмици Sweat и аз така четох, че растат по около 300гр на седмица, значи сега в 38г.с. трябва да е около 3900, а ако изчакаме термина нз 4500 Sweat Smile Astonished

# 212
Някоя мама д термин до 2-3 дни? Моят наближава, на 5 е и вече ми е нервно. Мислех, че ще излезе по рано, а то какво стана... Нямам кой знае какви индикации. Имам си контракции подготвителни, коремът ми доста е слязъл, следобед и вечер ме боли и кръстът. Много ми се иска да не преносим супер много, защото вече съм ужасно изморена и не искам секцио или индукция😭😭😭
Аз съм за 06.10 без изгледи да се случат нещата. От няколко дни съм като парцал, нямам сила, само спя, имам уж някакви болки, нооо не го усещам като да наближава края. Иначе аз съм 158см , а за последно в 37+4 го мериха 3400 и някак си надеждата за нормално е почти на 100% умряла. 😅

# 213
Имам дребнички приятелки, които си родиха доста едри бебета, според мен при вас не е фрапантно, нормални ми изглеждат мерките.
Аз започнах да правя разни упражнения, досега просто ходех колкото мога повече. Забелязах, че упражненията мн ми помагат на болките в таза. Трябвало е май отдавна да ги започна. Когато лежа или си почивам получавам мн гадни болки в срамната кост, в тазобедрените стави. Просто търся йога упражнения за по-лесно раждане, и правя тези, които изобщо мога да направя Sweat Smile

# 214
Ами аз йога правих цяла бременност след трети месец..пак си ме боли срамната кост. Но гърбът е горе долу добре. Днес пак ще правя дано я раздвижа малко 😁😁😁

# 215
Имам дребнички приятелки, които си родиха доста едри бебета, според мен при вас не е фрапантно, нормални ми изглеждат мерките.
Аз започнах да правя разни упражнения, досега просто ходех колкото мога повече. Забелязах, че упражненията мн ми помагат на болките в таза. Трябвало е май отдавна да ги започна. Когато лежа или си почивам получавам мн гадни болки в срамната кост, в тазобедрените стави. Просто търся йога упражнения за по-лесно раждане, и правя тези, които изобщо мога да направя Sweat Smile
Мен може би не толкова ме притесняват кг , колкото ,че върви с голяма глава. 😅 И при следящата АГ и на ФМ казват,че е с по-голяма глава. На ФМ лекарката даже се избъзика с мъжа ми, каза "ми той върви с по-голяма глава ,ама така като гледам бащата нормално" 🤣🤣

# 216
Мамите, които вече сте родили от коя марка козметика, мокри кърпички и пелени за бебчетата Ви сте доволни. 😊😊

# 217
И при мен е така Grinning расте на глава, другите мерки са мн малко над средните(краче, коремче).

Мен може би не толкова ме притесняват кг , колкото ,че върви с голяма глава. 😅 И при следящата АГ и на ФМ казват,че е с по-голяма глава. На ФМ лекарката даже се избъзика с мъжа ми, каза "ми той върви с по-голяма глава ,ама така като гледам бащата нормално" 🤣🤣

# 218
Мамите, които вече сте родили от коя марка козметика, мокри кърпички и пелени за бебчетата Ви сте доволни. 😊😊

Ползваме козметика на Мустела -гел за коса и тяло за къпане,лосион за след баня и крем за дупе .Купила съм и масажно олио ,като се застуди времето ще започна да го ползвам след баня вместо лосиона. Памперси ползваме на Pampers ,мокри кърпички също Pampers и Бочко

# 219

Още от раждането на баткото до сега ползваме памперси на Pampers, мокри кърпи на Huggies,
За банята на A-derma.
Олио за масажи- на Mustela и на Hipp.

Миналият път бях направила грешката да купя цялата серия на Mustela за бирмашна кожа, той се роди с чувствителна склонна към дерматит, изпратих таткото да купи на Mustela за атопичен дерматит, но в крайна сметка не му понасяше добре и се получи малко един куп пари на вятъра.

Затова сега съм взела само за баня на А-дерма и олио на Mustela

# 220
С първото дете си карах на Нивеа и Бочко като козметика, памперси първо Пуфис (пускаха много промоции), през лятото смених с Памперс. Видяха ми се по-тънки, а до нас има магазинче, което ги внася от Турция и цените са супер. Мокри кърпи - Бочко, Бебелан и Молфикс, които започнаха да се ползват с храненето и играта по площадките. Но пък детето не е имало никакви кожни проблеми, доволна съм от всичко. Сега заложих на големи разфасовки - измиващ гел на А Дерма и лосион на Юриаж, все от промоции. И пак мисля да си карам на турски памперс, може би ще пробвам и от Лидъл и ДМ. От личен опит с проблемна кожа цял живот стигнах до извода, че не цената е определяща за поносимостта към даден продукт. Гледам да пазарувам разумно това, което ми върши работа и избягвам да робувам на марки.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 12:50 от eli_to55

# 221
Мами, с 5 см разкритие съм и с изгладена шийка. Чакам в момента да ме приемат.
Стискайте палци. Надявам се скоро да се включа с хубави новини.
Успех на всички и ако има някоя мама да ражда в Токуда да пише!

# 222
Успееех! Стискаме палци! Скоро да се гушкате и да се похвалиш! ❤️❤️❤️

# 223
Благодаря много за споделеното ще ми бъде от голяма полза.

HriMi
Пожелавам Ви много леко раждане и съвсем скоро да си видите бебчето! ❤️

# 224
HriMi, леко и бързо раждане желая! Чакаме хубавата вест! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт